Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

eşeğini kaybedip bulmuş gibi :roflol: güzel tabir kaydirigubbakcemile3 ayy sorma ablacmmm hmde nasıl anladım bırakmicm hç olmuo valla yani :)

bnmde sewgilim kullanıo o naturals şampuanları çok memnun onsuz yapamıo valla ama bnde kullandım hç ii gelmedi..

1 bucuk yıldır sevgilimi görmüyorum :) ve 2 bucuk yıldır cıkıyoruz sadece 4 kere gördüm daha ne olsun :)

kurban olurum sana cnmm bilmem mi bn 4 ylık sevgilimle 3 haftadır küstüm görmedm ne hastalıklar yaşadım sni o kadrrrr ii anlıorm ki tatlım bilemezsn de nasıl oluo bu aşk çakamadm CADIARZU

kurban olurum sana cnmm bilmem mi bn 4 ylık sevgilimle 3 haftadır küstüm görmedm ne hastalıklar yaşadım sni o kadrrrr ii anlıorm ki tatlım bilemezsn de nasıl oluo bu aşk çakamadm CADIARZU

oluyo valla hemde cok kötü oluyo
bi lafına ömrünü veriyorsun sadece bi lafına bi kere görmem yetti asık olmama zaten
değişik bişey bu defalarca slip atmak istedim acı cekmiyim diye ama yapamadım yanında olmasam da kalbim yanında...

emin ol sni çok ii anlıorm valla..çok kötü bi durum ama kendini bırakma sakın..

Doğrudur valla olsun o da güzel. boshayallersmileÖzlem dahada körüklüyor aşkı işte. Bizde öyleyiz ben çok mutluyumzemuszemus

................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…