- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.201
kızlar su avon naturals sampuanlar nasıl sizce
kızlar su avon naturals sampuanlar nasıl sizce
hadi bakalım edacım hayırlı vede uğurlu olsun..:1hug:
insan bazı şeylerin kıymetini maalesef kaybedince anlıyo,eşşeğini kaybedip bulmuş gibsindir şuan kaydirigubbakcemile3
mutluluğunla mutlu olduk şekerim ayrılmayın bi dahasırnaşık şey
depresyondayım resmen ya pf :/
anlat eda ablana bebeğim neyn var kaydirigubbakcemile3:teselli:
1 bucuk yıldır sevgilimi görmüyorum :) ve 2 bucuk yıldır cıkıyoruz sadece 4 kere gördüm daha ne olsun :)
1 bucuk yıldır sevgilimi görmüyorum :) ve 2 bucuk yıldır cıkıyoruz sadece 4 kere gördüm daha ne olsun :)
Merhabalaaarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz ona pek sevgili demiyoruz tatlım kaydirigubbakcemile3
öle sefgilimi olur kıs çokmu uzakta neden görüşemiosunuz:asigim:
kurban olurum sana cnmm bilmem mi bn 4 ylık sevgilimle 3 haftadır küstüm görmedm ne hastalıklar yaşadım sni o kadrrrr ii anlıorm ki tatlım bilemezsn de nasıl oluo bu aşk çakamadm CADIARZU
sanada merhaba tatlımmm
hoşgeldinn:1hug:
oluyo valla hemde cok kötü oluyo
bi lafına ömrünü veriyorsun sadece bi lafına bi kere görmem yetti asık olmama zaten
değişik bişey bu defalarca slip atmak istedim acı cekmiyim diye ama yapamadım yanında olmasam da kalbim yanında...
oluyo valla hemde cok kötü oluyo
bi lafına ömrünü veriyorsun sadece bi lafına bi kere görmem yetti asık olmama zaten
değişik bişey bu defalarca slip atmak istedim acı cekmiyim diye ama yapamadım yanında olmasam da kalbim yanında...
................oluyo valla hemde cok kötü oluyo
Hoşbulduuumm a.s. Nasılsın güzel ablam opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?