Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

edacım çok sevindim gerçekten ayrılık acısı çok kötü bende 2 yıllık sevgilimden daha dogrusu sözlümden ayrıldım 2 ay oluyor bizim barışmamız mümkün değil çok sevindim allah tamamına erdirsin

ayy ablam bnm çok kötü çook allah kmsenn başına vermesn yarabbim ...:Saruboceq:

oh maşallah sevindim canım senin adına..
gerçi olayı bilmiyorum nasıl küstünüz ,neden,niye barıştınız bilmiyorum..
belkide ablan olarak kızada bilirdim yani..
ama sen mutlusun ya şu an gerisi şu an için önemli değil..
sen ona söyle benim bir sürü ablam var bir daha beni üzecek olursan yapışırlar yakana de ...klava:
öptüm seni canım..

ablamm bnm çook saol opuyorumnanaktan kaç gündür hastayım giremedm sizi çook özledm bn ipek böcüüm napıo bakalım kaydirigubbakcemile3 bilio bilio anlatıorm delimisn sn internetten ablamı olur dio kaydirigubbakcemile3

oda doğru ama bi yere kadar...

ınsanın çok sıkıldığı, bunaldığı zamanlar oluyor farkındayım ama düşününce ciddi olduğumuz için nasılsa bir ömür bizi bekliyor niye sıkılıyorsun ki diyorum. Biraz kitap okuyorum, müzik dinliyorum sonra kendime gelebiliyorum yine. Sesini duyuyorum onunla paylaşıyorum sıkıntımı ve geçiyor. opuyorumnanaktanUmarım sende çok sıkılmazsın. Biz 4 yılı bitirdik bu şekilde. Daha nice seneler olur inşallah. Bir yere kadar deme bence yaşadığımız özlem çok güzel. Gerçektena.s.

selam kızlar k6da 4'lü bir far var indirimde 12tl nasıldır bilen var mı aranızda fisfisfis onu mu alayım yoksa colortrendinkiler de indirimdeymiş onu mu alayım

selam kızlar k6da 4'lü bir far var indirimde 12tl nasıldır bilen var mı aranızda fisfisfis onu mu alayım yoksa colortrendinkiler de indirimdeymiş onu mu alayım

Selaam. yerimsenibenBen colortrend kullanmadım ama bende denim blues var true colordan. Çok memnunum. Gayet kalıcı farlar toplanma yapmıyor çok hoşuma gidiyora.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…