Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tul abla sağol hoşbuldum..zaten bi tek sen söyledin hoşgeldn diye eğer gözden kaçırdığım yazı yoksa..bu arada avon müşteri hizmetlerine e-mail attım en kısa zamanda gelir tavan dedi.ben de çeyizime kaldırırım heralde.

canım yaaaaa burda zamanla tanırsın hepimizi inşallah yaaaa herkes iyi niyetiyle birbirine yardım etmenin derdinde-avonla ilgili yaşadığımız durumları paylaşmaktayız,ama şu son günlerde olup bitenlerden inan hepimizin aklı karışmış durumdaaa yoksa herkes dikkate alır yeni geleni sorar ederiz ama dediğim gibi.....
bu arada tava için kazanmışsın er geç gelir ben bi yanlışlık olduysa kazanamadıysan ara diye demiştim demekki er geç gelir ....
mutlu günlerde sağlıkla kullan inşallah....

true force erkek parfumünden sipariş aldım,odunsu koku çok güzel black suede touch satıştan kalktı çok harikaydı bu yeni parfüm de çok güzel miş yanında erkek çantası hediye.

evt bende çok beğendim kocişim bugün sıktı hemen bayanssulusmile ohhh çok güzel kokuyooo çantada kullanışlı yani elbet bişe lazım olur:1rolleyes:

tul ablacım sağol,evet ben de bayadır takip ediyorum umarım sorunlar bir an önce halledilir.sağol ilgilendiğin için.bu arada ben bucada oturuyorum.

tulcum sende yoktun buralarda deneyimli birileri lazım buralara en kıdemlimiz sensin galiba lütfen sık sık uğra şiir gibi oldu yaaaakaydirigubbakcemile3

tulcum sende yoktun buralarda deneyimli birileri lazım buralara en kıdemlimiz sensin galiba lütfen sık sık uğra şiir gibi oldu yaaaakaydirigubbakcemile3

valla şiir gibi oldu...
bi sorun çıktığında insan bişey demeyede çekiniyor biri alınır-biri kırılır diye ....ama inşallah bi daha olmaz :Saruboceq:yaaa
çocuktan-okulundan evden eşden fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum,akşam saatleri-oğlan uykudayken daha rahat oluyo ....

evt bende canım ya çocukları okula yollayınca yada uyuduklarında girebiliyom banada çok saçma geldi bu atışmalar dediğin gibi inşallh bidaha olmazz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…