- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.341
tşkr ederim bakalım ilerleyen dönemde satışlarım nası olcak:)
tul abla sağol hoşbuldum..zaten bi tek sen söyledin hoşgeldn diye eğer gözden kaçırdığım yazı yoksa..bu arada avon müşteri hizmetlerine e-mail attım en kısa zamanda gelir tavan dedi.ben de çeyizime kaldırırım heralde.
tul abla sen de izmirdenmişsin neresinden peki?
true force erkek parfumünden sipariş aldım,odunsu koku çok güzel black suede touch satıştan kalktı çok harikaydı bu yeni parfüm de çok güzel miş yanında erkek çantası hediye.
tul abla sen de izmirdenmişsin neresinden peki?
tul ablacım sağol,evet ben de bayadır takip ediyorum umarım sorunlar bir an önce halledilir.sağol ilgilendiğin için.bu arada ben bucada oturuyorum.
aaa süper.ben de ödemişliyim.
tulcum sende yoktun buralarda deneyimli birileri lazım buralara en kıdemlimiz sensin galiba lütfen sık sık uğra şiir gibi oldu yaaaakaydirigubbakcemile3
tabiki de.abimler orda oturuyo hani çamlık parkı var ya oraya yakın tul abla
onlar da salı pazarı tarafında.çamlık parkına çok gittiğimiz için öyle aklımda kalmış.peki doğumyerinde mi ödemiş?
valla şiir gibi oldu...
bi sorun çıktığında insan bişey demeyede çekiniyor biri alınır-biri kırılır diye ....ama inşallah bi daha olmaz :Saruboceq:yaaa
çocuktan-okulundan evden eşden fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum,akşam saatleri-oğlan uykudayken daha rahat oluyo ....
evet doğma büyüme çok şükür hiç ayrılmadım burdannn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?