- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.361
bende çok memnunum ondan kullanıyorum..ben de normal ciltler için solutions serisini kullanıyorum harikaçok memnunum temizleyici ve gece-gündüz kremleri çok güzel
ondan bende aldım panoramadan aldım çok güzel kokuyor ..satarım bu katalogta epey ..true force erkek parfumünden sipariş aldım,odunsu koku çok güzel black suede touch satıştan kalktı çok harikaydı bu yeni parfüm de çok güzel miş yanında erkek çantası hediye.
kızlarrrrrrr,ben de ne diyeceğimi şaştım artıkkkkakannehir..........nerde küçüğün büyüğe saygısı-nerde büyüğün küçüğüne sevgisi........birşeyler döndü ama anlamadım gitti anlamayayımda boşverin .....ben seviyorum avon cevaplamayı en iyisi sadece onu yapalım....
kam 5 den bi sipariş daha giricem,kam 6 dan 20 kat. dağıttım haftaya arayıp öğrenicem isteklerini ve pembe pike-nevresim takımına bayıldım şeker gibi yaaaa inşallah onuda kazanırız....tecrübelerime dayanarak diyorum hepinizin yazın(yani şugünlerden itibaren) satışları 2 ye katlanacak .....yaz bereketli oluyo inşallah bu sene de olur:Saruboceq:
iyi geceler canlarrrrrrrrrr
herkese iyi geceler..yemekteyizin sonlarını bari izliyim.Allah'a emanet olun.
özlem günaydıınn olumunekankayizsmile gümüş rengi olanı diyosun demi? ben almadımda forumda daha önce begenilmişti canım.....
arkadaşlar bişey sorucam şu üç ayrı yüzük bi arada nasıl acaba bilginiz var mi bi müşteri soruyor da
evet canım ya öneremedim bilmeden hiç yüzük satmadım ne dersin gümüşmü yada ordaki gibi güzel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?