Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben de normal ciltler için solutions serisini kullanıyorum harikaçok memnunum temizleyici ve gece-gündüz kremleri çok güzel
bende çok memnunum ondan kullanıyorum..
true force erkek parfumünden sipariş aldım,odunsu koku çok güzel black suede touch satıştan kalktı çok harikaydı bu yeni parfüm de çok güzel miş yanında erkek çantası hediye.
ondan bende aldım panoramadan aldım çok güzel kokuyor ..satarım bu katalogta epey ..

inşallah dediğin gibi yaz bereketli olur...

özlem günaydıınn olumunekankayizsmile gümüş rengi olanı diyosun demi? ben almadımda forumda daha önce begenilmişti canım.....

kızlar kaşmir dokusunda olan fondöten nasıl bilen varmı daha önce renk olrak ıvory kullanıyodum sanırım bundaki çok açık cvp yazarsanız sevinirm..slm lar

evet canım ya öneremedim bilmeden hiç yüzük satmadım ne dersin gümüşmü yada ordaki gibi güzel mi

gümüş değildir de gümüş kaplama olabilir....... ben yakından görmedim güzel mi değilmi hiç bilmiyorumda dediğim gibi forumda cok begenildiğini hatırlıyorum.

slm kızlar neler olmuş burda ( burası bilgi paylaşım yeri geyik yeri değil ki..kaldı ki insanları tanışıyorsa sorunlarını aralarında halletsin bi zahmet buraya yazanları da s..yerine koymasın.okudum bir kısmını..bazı arkadaşlar özelde tanışmıyor gibi yazmışlar..ayıp ya..sizin aranızdaki kavga beni ilgilendirmez ama bu yapılan saygısızlıktır işte bu ilgilendirir.
kişisel yorumum bu kadar.avon a geçelim.
k6 da panaroma da neler var?bilen varmı

canım k6 panorama elime bugün ulaştı hemen bildireyim sana..
bu arada bana bugün ücretsiz k6 geldi5 tane panorama ve fiyat listesi geldi...
anlamadım her ay geliyor mu ki bana daha önce gelmemişti bu ay ayrı geldi..acaba sadece k6 ya mı ait yoksa size her ay geliyormu böyle...

selam kızlarrr hepinize tünaydınnnnnnnnnnn
avona resmi başvurum oldu ama hala şifrem gelmedi sinir bastı
elimdeki siparişleri bi türlü veremedimm
bu şifre başvurduktan sonra ne kadar sürede geliyo bi bilgi verebilirmisiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…