Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bencede arkadaşlara katılıyorum yaklasık 10 sayfa tartısmalarla dolu gzel gzel geçinip gidiyoruz bilgi alışverişinde bulunuyoruz biribrimize cook faydamız var buna inanıyorumm bilmediğimiz coğu seyi burda ğreniyoruzz valla evimde net olsa hiç çıkmam burdan ama anneme geldikçe girebiliyorum bende :)) sizleri seviyorumm şekerler

yazmam doğrumu bilmiyorum ki bu panorama da kiler sadece temsilcilere ait ya..
mersela 15 adet clearskin serisinden satarsan valiz tipi çanta hediye..
390 na pembe pike 615 e pike+nevresim takımı ...
birde şu sayfa var fiyatlarını karaladım...

resimler çok büyük olmuş tekrar yüklüyorum..
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Son düzenleme:

bende seviyorum essss:))))

huricim en basta canta nasl biliyomusun kahve rengi olan

kahverengi saçlar için balm güzelmi tüpte olan? birde 1 deo alana 2 si bedavaya onun 3 ünü de bayan alabiliyomuyuz. yoksa bir erkek 2 bayanmı almamız lazım.

kızlar henüz yeni katalok elime geçmedi k6 elinde olanlar bakabilirlermi k6da brozlaştırıcı inci indirimdemi indirimdeyse ne kadar fiyatı? k5de indirimde ama genelde 19.90 fln oluyodu k5ten almıyım daha ucuzsa k6da opuyorumnanaktan

sağol cnm ya:) pike takımı filan boş da çanta fena değil gibi sositososito

canım banada aylar geçti bi türlü gelmedi bende avonu arayıp temsilci numaram ve fatura numaramla birlikte şifremi istedim zar zor alabildim seninde ilk faturan gelince ara o zaman veriyorlar şifreyi ayrıca ilk siparişini takım öncüne verebilirsin ben hala ona veriyorum daha kolay oluyor akannehir

arkadaşlar bişey sorucam şu üç ayrı yüzük bi arada nasıl acaba bilginiz var mi bi müşteri soruyor da
bn sattım çok güzeldi çok beğenildi..
corummelek saol bebem............... şu kahverengi saçlar için olan balmı da biri yazsınnnn

advance grubundan hçç şikayet almadm şahsen bnde kullanıorm çok güzel..

dene istersen ben advance kıvırcık saçlar için aldım saçım normalde geç açılıyodu. advance in kremini kullanınca normaldekinden daha geç açıldı.aslında kremi iyi ama şampuanı sertleştirdiği için krem de pek etkili olmadı.ama kahve saçlar için olan seriden saçları gür ve dalgalı olan arkadaşım aldı o çok memnun.saç tipine göre değişir yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…