Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

oyyyy oyyyy yarın ilk iş t.ö mü arayıp siparişlerimi verdiricem ilk siparişimi verip k6 ya sahip olmak bende şifremle netten kendi saparişimi vermek istiyorummm

arkadaşlar ben k 5 ten çok satamadım .burada adımımı attığım heryer avon satanlarla dolu dolayısıylada kimse almak istemiyor kimisi yok tanıdığım satıyo, kimisi var zaten ihtiyacım yok.. hep bunları duyuyorum ( çok üzülüyorum bu işi bırakmak istemiyorum.avonu seviyorum ama satış yapamadığım için üzülüyorummafoldumben

huricim senin mesaj benim adım karıştı ya ben alıntı yaparken heralde yanlışlık oldu oriflameci arkadaş benim adımın altındaki senin mesjına döktürmüş bişeler sanki biz hiç birşeyden anlamıyomuşuz gibi gelip bu topiğe bakıp bakıp konuşuyolar ya git istesek girmeyiz demi avona sanki silah zoruyla satış yapıyoruz kızsakta etsekte biz avoncuyuzz gidin kendi topiğinizle ilgilenin

kızlar sedna özelden mesaj attım artık burdan da yazayım tekrar pardon sednacım-kusura bakma hakkını helal et,gereken düzeltme yapıldı ...o oriflamecının üstünde onun ismi olunca karışıklık oldu....

arkadaşlar ben bişi soracam sizlere :uhm:
bu avon süper extend maskara (hani sarı fırçalı) alanınız olldumu nasıl birşey
özel bir maskara almak istiyorum ama değermi değmezmi diye merak ediyorum
alanınız varsa acaba uygulanmış ve uygulanmamış haliyle resim koyabilirmi
lütfen :1rolleyes:

sedna ablacım çok özür dilerim.. mgm,sedna falan aynı yerde yazınca kafam karıştı.oriflameci arkadaş sağolsun canımızı çok sıktı ve ortalık sayesinde karıştı. ben de acemiyim malum .. kusura bakma ...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

almadım canım bilmiyorum,ama ben superfull ekstra dolgun görünüm vereni kullanıyorum boshayallersmile

kançiçeği ben o rimelden sipariş verdim,ablam istedi.yarın gelicek ve ablama vericem.nasıl oldğunu yarın akşam yazarım.ben süper shock kullanıyorum ve 6-7 tane sattım.çok beğenildi.ben de çok memnunum.ablam da süper shock kullanıyo ama bide süper extendi denemek istedi.şunu belirteyim bana yeni temsl. geliş. programından perfect wear ın rimeli geldi ama içi boş ya da bitmiş.nasıl bişey anlamadım..

kızlar bu ay çok canım sıkkın bi kız göz kalemive şu küçük siyah çantadan almıştı vazgçmiş neymiş başka avoncu indirmli veriyormuş elimde kaldı ve halen benim çift taraflı el çantası gelmedi 2 tane sipariş almıştım 1 tanesini istemiyorlarmış.iptal edicem bu ay baya iadem var ve yeni katalogtan hiç kimse bişey almadı ancak 78 tllik satabildim

cnm ben ondan sattım bi sorun çıkmadı resim koyamıcam çünkü kendime almadım

Arkadaşlar çok merak ettiğim bir şey var.avonun katologdaki bütün ürünleri 4 de 1 zamlı haliyle mi yazılı.yani temsilci 4 de 1 karla satabiliyor mu ürünü..yoksa her ürün aynı oranda karla gelmiyor mu bazıları karsız mı geliyor??

oy oy kuuzum ben yokkene neler olmuş.neyse sanal da karışıklık olur helal olsun.aslında yazdıktan sonra alıntının problemli olduğunu gördüm karışırmı die düşündüm ama dedim bakarlar kaydirigubbakcemile2 neyse kızlar sorun değil..
anlamadığım gelir anlatırlar üye yapmaya çalışırlar ama dürüst olun kardeşim ya.ticare tahlakı denen bişey var.ben yakınımda başka marka satan varsa sesimi bile çıkarmam mesela ..ekmeğine engel olmamak için.sonuçta 3-5 kuruş için kalp kırılır mı? milyarlar bile olsa...değmez...amacın belli üye yapıp kar elde etmek.dürüst ol.hem ticaaretse karşı tarafı kötüleme avantajlarını say..nefret ederim karşı tarafı kötüleyerek çıkar sağlamaı çalışanları lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…