- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.481
selam kızlar sinirden çatlıycam yaa
t.ö arkadaş tüm evraklarını verdim artık avon satış temsilcisi oldun demişti
az önce aradı evraklarda eksiklerim varmış bana söylemeyi unutmuş birde evime ait bir fatura lazımmış
o yüzden işlemlerim gerçekleştirilememiş cumartesi gidip birlikte başvuralım dedi
elimdede 185 liralık sipariş var hala veremedim
millet siparişleri soruyo ben daha sipariş veremedimki
fıttırıcam az kaldı
Çok merak ettim valla canım geçen katalogda black suede sattım rezil oldum hiçö beğenmedi alan açtı baktı haliyle sıktı bikaç kere iade edebilir miyim acaba
Canım evine ait faturamı benden öle bişey istemediler zaten ilk siparişini t.ö.giriyor .ne bu ya sanki kredi çekicen ne kadar saçma bişey haklısın sinirlenmekte
merhaba herkese.telefonu xxxxxxxxxxx /QUOTE]
çok teşekkür ederim.internetten bulup aradım ama yine de çok sağol..
Ya neler indirimde acaba çatlıcam
imzalarımı attım kimliğimin fotokopisini verdim
tamam dedi teslim ettim artık temsilcisin dendi
bende siparişleri topladım
ayın 14 ü yaklaşıyo
ben sipariş aldığım insanları hayır olmadı sipariş veremedim dersem bi daha kim bişey sipariş eder
cumartesi gidip görüşücem bakalım
o gün siparişlerimide hallettircem
yeter yaa
canım takım öncün hiç bişey bilmiyo sanırım.seni daha şimdiden bıktırmış.müşterilerin senden ürünlerini bekliyo ama bi takım öncüsü yüzünden işini halledemiyosun.bari söyle kadına senle başka bi takım öncüsü ilgilensin.ben de 4 mayısta bu ayın ilk siparişini verdim ama bi ürün stokta kalmadı diye gelmedi.sen daha yeni temsilci olucan ve stokta kalmayan ürün olursa işin daha da zorlaşıcak.ya madem temsilcileriyle adam gibi ilgilenmiyo neden takım öncüsü oluyo böyleleri anlam veremiyorumlmaz:
sorma canım ya kadını tanıyorum inanki nezaketimden terketmeyip bir fırsat tanımaya karar verdim karşımdaki insanı kırmak istemiyorum
arkadaşlar benim kargom henüz gelmedi.kam.6.da hangi erkek parfümleri indirimde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?