Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bizim prensibimiz canım;yazmıyoruz geliş fiyatı-kat. fiyatı olaylarını temsilciysen zaten biliyorsundur alıcıysan kat. fiyatı zaten sizin için ha ind. yapacaksa aldığın kişi o kendi bilir.....

Son düzenleme:

al benden de o kadar ....ne tuhaf insanlar var yaaa demin de biri demiş;kat. daki fiyatlar 4/1 zamlı fiyatlı mı asıl fiyatını öğrenmek istiyor allahım yaaaa biz avonun hamalıyızda geliş fiyatına millet süslensin diye vericez .............bu ne yaaaaaa................

Merhabalarrrr
Bu topiği yeni keşvettim bende avonda temsilciyim bu 2.kampanyam tecrübeli temsilcilerden danışacağım birkaç ürün var yardımcı olabilir misiniz acaba

canım merhaba ben 4 aydır temsilciyim aşağı yukarı.yardımcı olmaya çalışırım..

Canım bugün sipariş vericem k5 (henüz k6 ya ulaşamadım ve çok merak ediyorum ..)
Ful speed güzel bir parfüm olduğunu biliyorum ama fiyatı daha da düşer mi acaba onu merak ediyorum almalımıyım bu ay karar veremedim eşime alıcam çünkü ..Birde yeni çıkan rimel iyi değilmiş galiba 3 tane sipariş aldım mahçup olmak istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

full speed bu ay set halinde ve çok iyi aslında.2 ay önce abim aldı sadece parfümü.gelişi bu ayki setin gelişinden 7 lira farklıydı.ama düşebilir de..ama benim favorim wilderness.k 6 daki fiyatı set halinde 41 wildernesin.ve çok güzel.geçen ay 8 tane sattım.. yeni çıkan rimelin iyi olduğunu duydum ama benim siparişlerim bugün gelicekti henüz gelmedi.o yüzden onun hakkında bişey diyemicem canım ya..

wilderness hiç duymamıştım testerını yazıyim o zaman

wilderness hiç duymamıştım testerını yazıyim o zaman

yaz istersen.wilderness ilk sürdüğün zaman çok ağır geliyo.3-4 dakika sonra yayılmaya başlıyo ve harika bi koku..alan herkes çok beğendi.hatta 2 gün önce arkadaş aradı wildernessden 2 tane daha istedi,indirimde olmadığını söyledim şimdi indirime girmesini bekliyo...utanmasam ben de wildernesi sıkıp gezicem..

Çok merak ettim valla canım geçen katalogda black suede sattım rezil oldum hiçö beğenmedi alan açtı baktı haliyle sıktı bikaç kere iade edebilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…