- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.461
Arkadaşlar çok merak ettiğim bir şey var.avonun katologdaki bütün ürünleri 4 de 1 zamlı haliyle mi yazılı.yani temsilci 4 de 1 karla satabiliyor mu ürünü..yoksa her ürün aynı oranda karla gelmiyor mu bazıları karsız mı geliyor??
günaydın avoncu prenseslerrr
bursadan kucak dolusu öpücklerrr hepinize :)
oy oy kuuzum ben yokkene neler olmuş.neyse sanal da karışıklık olur helal olsun.aslında yazdıktan sonra alıntının problemli olduğunu gördüm karışırmı die düşündüm ama dedim bakarlar kaydirigubbakcemile2 neyse kızlar sorun değil..
anlamadığım gelir anlatırlar üye yapmaya çalışırlar ama dürüst olun kardeşim ya.ticare tahlakı denen bişey var.ben yakınımda başka marka satan varsa sesimi bile çıkarmam mesela ..ekmeğine engel olmamak için.sonuçta 3-5 kuruş için kalp kırılır mı? milyarlar bile olsa...değmez...amacın belli üye yapıp kar elde etmek.dürüst ol.hem ticaaretse karşı tarafı kötüleme avantajlarını say..nefret ederim karşı tarafı kötüleyerek çıkar sağlamaı çalışanlarılmaz:
canım merhaba ben 4 aydır temsilciyim aşağı yukarı.yardımcı olmaya çalışırım..
Canım bugün sipariş vericem k5 (henüz k6 ya ulaşamadım ve çok merak ediyorum ..)
Ful speed güzel bir parfüm olduğunu biliyorum ama fiyatı daha da düşer mi acaba onu merak ediyorum almalımıyım bu ay karar veremedim eşime alıcam çünkü ..Birde yeni çıkan rimel iyi değilmiş galiba 3 tane sipariş aldım mahçup olmak istemiyorumtavsiyelerinizi bekliyorum
Ya neler indirimde acaba çatlıcam
full speed bu ay set halinde ve çok iyi aslında.2 ay önce abim aldı sadece parfümü.gelişi bu ayki setin gelişinden 7 lira farklıydı.ama düşebilir de..ama benim favorim wilderness.k 6 daki fiyatı set halinde 41 wildernesin.ve çok güzel.geçen ay 8 tane sattım.. yeni çıkan rimelin iyi olduğunu duydum ama benim siparişlerim bugün gelicekti henüz gelmedi.o yüzden onun hakkında bişey diyemicem canım ya..
wilderness hiç duymamıştım testerını yazıyim o zaman
çok teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için düşmesini bekliyim fullspeed in bu topik gerçekten çok güzel
yaz istersen.wilderness ilk sürdüğün zaman çok ağır geliyo.3-4 dakika sonra yayılmaya başlıyo ve harika bi koku..alan herkes çok beğendi.hatta 2 gün önce arkadaş aradı wildernessden 2 tane daha istedi,indirimde olmadığını söyledim şimdi indirime girmesini bekliyo...utanmasam ben de wildernesi sıkıp gezicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?