- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.421
kızlar heray 100tlyi aştığınız zamanmı geliyor hediyeler yani ne kadarlık yaparsan ne geliyo.hediye limiti ne kadarki.
yok canım 2 panoroma 2 fiyat listesi 5 tanede katalog sempatiksalakcinnihuricim ne 5 tane panaroma mı??????ne bu bolluk ve niye?????
hıımmmm senin üye ettiklerin vardı ya onun için falan mı geldi acaba...ilginç..
gece görüşürüzz canım bende burda olurum..kendi kendime yazdım da yazdım.........nerdesiniz.....
gece uğrarım bi ara...byyyy....sositososito
canım hem panoroma yı hemde 6 tane kataloğu ücretsiz getirdiler..
sabah mesaj geldi kargodan dedim alla alla ne iş..
adam geldi direk pakete saldırdım :) dedim imzadan önce açıp bakmam lazım ne geldiğine..
adam dedi katalog katalog bişe yyok hehehe
bedava ücret yok fatura falan yoktu yani...nlamadım 6 tane k6 dan geldi katalog ...
ücretsiz zaten 1 tane gelmişti ...
ama bu 6 tane kız..
birde bişey sorucam bu tava falan muhabbet geçiyor...
hani 145 yapınca gçöz makyaj temizleyici
sonra rimel
sonra kremsonra parfüm hediye geliyor hani..
sonra geliyor mu yani 200 falan yaptığında yine hediyeler her ay bişey geliyor değil mi kızlar..
benim 100 oldu 50 daha yapsam bakalım 7 mayısa kadar ne gelcek acaba hedayeee
kızlar henüz yeni katalok elime geçmedi k6 elinde olanlar bakabilirlermi k6da brozlaştırıcı inci indirimdemi indirimdeyse ne kadar fiyatı? k5de indirimde ama genelde 19.90 fln oluyodu k5ten almıyım daha ucuzsa k6da opuyorumnanaktan
arabian glow allık hakkında bilgisi olan varmı bu ay kalcak olan allık?
yok canım üsttede dediğim gibi ilk 4 ay 165 180 gibi değişiyor hediye limitleri sonra panoramada gösterileen hediyeler için temsilci fiyatıyla genellikle 425 450 gibi değişiyo limitler ama bence o hediyelere o limitler çok fazla ben bir kere bile almadım:umursamaz:
ohh ne şanslısın bide sadece katolok için kargomu geldi koca koliyi zor getiriyorlar mırın kırınaklinialirimsmile valla negüzel her ay katolok parası veriyoz bu avona böyle bedavadan getirseler ne olur sanki kendimize satış yapıyozklava: huricim benim bildiğim üye olduğun 4 ay boyunca temsilci geliştirme hediyesi diye veriyorlar belli bir limiti geçersen daha sonrada belirli sipariş limitlerini geçersen değişik hediyeler veriliyo her ay ama limitler çok yüksek bence daha öyle tava falan alamadım bilealsanaalsanasmile
cnm tşk..daha önce anew kulanıyoum ikisi arsında acaba renk farkı vede kalite farkı varmıdır demek istemiştim...
kızlar heray 100tlyi aştığınız zamanmı geliyor hediyeler yani ne kadarlık yaparsan ne geliyo.hediye limiti ne kadarki.
bi baktım şimdi tekrar uğrarım hurişcimyok canım 2 panoroma 2 fiyat listesi 5 tanede katalog sempatiksalakcinni
tamam tamam bişey demedik bakalım..
gece görüşürüzz canım bende burda olurum..
mgm çok ayıp etmişsin.bizim yaptığımız işe saygımız var.senin de kendi işine olması gerektiği kadar bizim yaptığımız işe de saygın olmalı.biz oriflame yapmak isteseydik oriflame yapardık ama avoncuyuz:teytey:ayrıca madem avonun ürünlerini kötülemişsin ben de sana şunu söylüyorum bi arkadaş 1 aydır oriflame yapıyor ve kullanıyor ama yüzü acayip derecede kötü...bu yeterli olmuştur diye düşünüyorum.
gamzecim yanlış anlamışsınız sedna bizden zaten.yani avoncu..alıntı yapmış oriflameci arkadaştan. o yazmamış onu .bakarsanız en altta böyle tanıtım yapmak yasak diyo..yanlış anlama olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?