Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar heray 100tlyi aştığınız zamanmı geliyor hediyeler yani ne kadarlık yaparsan ne geliyo.hediye limiti ne kadarki.

yok canım üsttede dediğim gibi ilk 4 ay 165 180 gibi değişiyor hediye limitleri sonra panoramada gösterileen hediyeler için temsilci fiyatıyla genellikle 425 450 gibi değişiyo limitler ama bence o hediyelere o limitler çok fazla ben bir kere bile almadım:umursamaz:

huricim ne 5 tane panaroma mı??????ne bu bolluk ve niye?????
hıımmmm senin üye ettiklerin vardı ya onun için falan mı geldi acaba...ilginç..
yok canım 2 panoroma 2 fiyat listesi 5 tanede katalog sempatiksalakcinni

kendi kendime yazdım da yazdım.........nerdesiniz.....
gece uğrarım bi ara...byyyy....sositososito
gece görüşürüzz canım bende burda olurum..

ohh ne şanslısın bide sadece katolok için kargomu geldi koca koliyi zor getiriyorlar mırın kırınaklinialirimsmile valla negüzel her ay katolok parası veriyoz bu avona böyle bedavadan getirseler ne olur sanki kendimize satış yapıyozklava: huricim benim bildiğim üye olduğun 4 ay boyunca temsilci geliştirme hediyesi diye veriyorlar belli bir limiti geçersen daha sonrada belirli sipariş limitlerini geçersen değişik hediyeler veriliyo her ay ama limitler çok yüksek bence daha öyle tava falan alamadım bilealsanaalsanasmile[/QUOTE]

kızlar selam yanlızca 3 aydır orıflame yapıorum ama 10 tane uyemle dırektor oldum ıster ınanın ıster ınanmayın
neden avonu sectıgınıze anlam veremıyorum hedıye almak ıcın 100tlyı doldurmayı beklıyorsunuz bızde 100tl yapınca vucutkremı mascara tonık ayak kremı var satıs degerı tam 80tl falan artı kendınıze uyeler yaptıgınızda artık satıs ıcın kendınızı kasmanıza gerek yok benım gıbı uyelerınız calısıyor sızın hesabınıza para gelıyor tek yapmanız gereken onları ıdare etmek satıslarıyla ılgılenmek ??
valla ankaradayım ve elvanketten bızım dunyamızı anlattıgımda 3alt grup gecırdım kendı altıma ve ınanın mutlular kendılerını kasmıyorlar artı avonun bazı urunlerınde durust olalımkı kasıntı ve kızarıklık ve o musterıyı kaybetme rıskı var ama bu dogal %100 hemde tecrubelerle sabıttır.. yınede karısmıyım ısınıze gorusmek ıstersenızde ozelde konusuruz

kimse soruma cevap vermemiş hepinize tşk ederim :çok üzgünüm:

arabian glow allık hakkında bilgisi olan varmı bu ay kalcak olan allık?

kalcakmıymış akannehir o süper bi allıktı gerçi allık olarak kullanmıyodum tüm yüzüme uygulayınca doğal bi bronzluk veriyo çok seviodum :gitme:

çok teşekkürler cevabın için bende şimdiye kadar bi tek soft musk aldım ilk ve tek hediyemkaydirigubbakcemile3

kızlar selam yanlızca 3 aydır orıflame yapıorum ama 10 tane uyemle dırektor oldum ıster ınanın ıster ınanmayın
neden avonu sectıgınıze anlam veremıyorum hedıye almak ıcın 100tlyı doldurmayı beklıyorsunuz bızde 100tl yapınca vucutkremı mascara tonık ayak kremı var satıs degerı tam 80tl falan artı kendınıze uyeler yaptıgınızda artık satıs ıcın kendınızı kasmanıza gerek yok benım gıbı uyelerınız calısıyor sızın hesabınıza para gelıyor tek yapmanız gereken onları ıdare etmek satıslarıyla ılgılenmek ??
valla ankaradayım ve elvanketten bızım dunyamızı anlattıgımda 3alt grup gecırdım kendı altıma ve ınanın mutlular kendılerını kasmıyorlar artı avonun bazı urunlerınde durust olalımkı kasıntı ve kızarıklık ve o musterıyı kaybetme rıskı var ama bu dogal %100 hemde tecrubelerle sabıttır.. yınede karısmıyım ısınıze gorusmek ıstersenızde ozelde konusuruz[/QUOTE]

birincisi bu şekilde tanıtım yasak die biliyorum
ikincisi o kadar üyen olursa avonda da aynı..sistem çok çok farklı değil..kaldı ki avon da para oriflame da puan var..çok da farklı sayılmaz.sankş 50 liraya koli yolluyolar..aynı hesap...

cnm tşk..daha önce anew kulanıyoum ikisi arsında acaba renk farkı vede kalite farkı varmıdır demek istemiştim...

bilemiyorummmm

kızlar heray 100tlyi aştığınız zamanmı geliyor hediyeler yani ne kadarlık yaparsan ne geliyo.hediye limiti ne kadarki.

4 aydan sonra panaromadaki limitler 300 tl den başlıyor genelde..

yok canım 2 panoroma 2 fiyat listesi 5 tanede katalog sempatiksalakcinni
tamam tamam bişey demedik bakalım..

gece görüşürüzz canım bende burda olurum..
bi baktım şimdi tekrar uğrarım hurişcim

valla ankaradayım ve elvanketten bızım dunyamızı anlattıgımda 3alt grup gecırdım kendı altıma ve ınanın mutlular kendılerını kasmıyorlar artı avonun bazı urunlerınde durust olalımkı kasıntı ve kızarıklık ve o musterıyı kaybetme rıskı var ama bu dogal %100 hemde tecrubelerle sabıttır.. yınede karısmıyım ısınıze gorusmek ıstersenızde ozelde konusuruz[/QUOTE]

her kim isen oriflameci..........

aman aman aman ,biz hiç bilmiyorduk oriflameyi ne iyi oldu aydınlandık sayende.....
güzelim elde ettiğiniz puanlar sonucu kazandığınız ürünleri satıp paraya çevirmek için uğraştığınızı da hiç bilmiyorduk.....hangi birini sayayım.. sıralayıp uğraşamıycam..
.eee memnunuz ki burdayız avon u zaten herkes biliyor her kam. yeni ürünümüzün reklamı tv. de dönmesi yeter...hem bizden hiç sizin bölüme gelip böyle teklifler getiren var mı ama 3-5 günde bir biriniz burda bizi mi gözlüyorsunuz???
özelden niye görüşüyoruz bu arada sorması ayıp olmazsa alt kadronu genişlet diye mi git allah aşkına yaaaa...
neyse'' yine de ben işinize karışmıyım'' diyeyim senin dediğin gibi.....
hadi hadi hadiiii

Son düzenleme:
oriflameci arkadaşş çok ayıp etmişsin.bizim yaptığımız işe saygımız var.senin de kendi işine olması gerektiği kadar bizim yaptığımız işe de saygın olmalı.biz oriflame yapmak isteseydik oriflame yapardık ama avoncuyuz:teytey:ayrıca madem avonun ürünlerini kötülemişsin ben de sana şunu söylüyorum bi arkadaş 1 aydır oriflame yapıyor ve kullanıyor ama yüzü acayip derecede kötü...bu yeterli olmuştur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

aynen katılıyorum,avonun kalitesini bilen biliyor zaten ben sattığım ürünlerden şikayet almadım hiç, cilt tipine göre almazlar , sonrada kremi kötülerler
akannehir

gamzecim yanlış anlamışsınız sedna bizden zaten.yani avoncu..alıntı yapmış oriflameci arkadaştan. o yazmamış onu .bakarsanız en altta böyle tanıtım yapmak yasak diyo..yanlış anlama olmuş..

gamzecim yanlış anlamışsınız sedna bizden zaten.yani avoncu..alıntı yapmış oriflameci arkadaştan. o yazmamış onu .bakarsanız en altta böyle tanıtım yapmak yasak diyo..yanlış anlama olmuş..

canım evet haklısın ben de farkettim.düzeltmeye çalıştıkça iyice karıştırdım sanırım..evet sedna dan özür diliyorum

ben herkese canım diyorum ama birkaç kişinin profiline baktım nerdeyse hepsi benden büyük.kusuruma bakmayın nolur daha yeniyim ya yavaş yavaş öğrenicem.

özlem abla valla ben k 5 den anca dün sipariş girdim.yarın elimde olucak yeni katalog.buralarda avon yapan bi komşu var yeni kataloğu istedim geçen hafta kadın oralı bile olmadı.çok merak ediyorum.umarım k 6 dan güzel satışlar yaparız.senin nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…