Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben de vino disco nun numunesini sürüyorum bazen hoşuma gidiyo..pahalı rujlardan daha iyi gerçekten...daha çok zaman var dediğin gibi canım yaa aceleye gerek yok Allah büyük.

ben de vino disco nun numunesini sürüyorum bazen hoşuma gidiyo..pahalı rujlardan daha iyi gerçekten...daha çok zaman var dediğin gibi canım yaa aceleye gerek yok Allah büyük.

bende küçük dolu başlangıç seti sip.ettim yeni panaromada 13ytl yazıyor 12 e düştü :) ..Ben genelde kampanya biterken toplu sipariş veriyorum bana göre daha ii insanın kafası karışmıyor tek kötü yanı yeni kataloğa geç ulaşmak :)

canım öyle de stokta ürün kalmaması sorunu olmuyo mu?mesela ben k 5 te 10 gün önce falan girdim sipariş. çapraz asılan siyah çanta var ya stokta kalmadı diye gelmedi..

Ayy yok geçemedim ki 300 tlyi. Teyzeme vericem yine de topladığım siparişlerimi.boshayallersmile Okulda kapanıyor aman tanrım alanda olmaz.:umursamaz: Olsun artık kendim ihtiyaçlarımı karşılarım zaten artık herkes avon yapıyor.

canım öyle de stokta ürün kalmaması sorunu olmuyo mu?mesela ben k 5 te 10 gün önce falan girdim sipariş. çapraz asılan siyah çanta var ya stokta kalmadı diye gelmedi..

Canım hiç öyle bişeyle karşılaşmadım şimdiye kadar :) ama anca toplanıyo işte siparişler şu 75tl limitte düşse 40 -45 mi ne oluyodu güzel olucak ama

Canım hiç öyle bişeyle karşılaşmadım şimdiye kadar :) ama anca toplanıyo işte siparişler şu 75tl limitte düşse 40 -45 mi ne oluyodu güzel olucak ama

düşer sanırım yakında..canım ya bişey sorucam.şimdi ben karma ciltler için temizleyici ve gece gündüz kremi kullanıyorum ama toniğim bitti.acaba diyorum clearskin serisinden siyah nokta için mi tonik alayım yoksa geniş gözenekler için sıkılaştırıcı tonik mi?sivilcelerimde azalma olmuştu ama malum yine stresten çıkmaya başladı..ee bazen de siyah noktalar çıkıyo ne kadar dikkat etsemde.

Canım siyah noktalar için alsan onlar gidince gözenekler açılacak sıkılaştırıcı da lazım ay bilmiyorum ki sıkılaştırıcı daha ii fikir gibi ama bende seri sonu fırsatlarındaki makyaj temizleyici solutions mavisinden almayı düşünüyorum ne dersin tavsiye eder misin

wouw ortalık karışmış yine ama durulmuş amaaann nse neee :)

ayy bnm bu ay çok düşük çoookk 300tllik yaptım bn jç bu kdr az yapmazdmmm

canım hiç denemedim ama solutionsun ürünleri güzel oluyo dene istersen.fiyatı da uygunmuş..acaba diyorum haftada 2-3 kez kullanmak için olan siyah nokta temizleyicisiyle beraber sıkılaştırıcı tonik alsam nasıl olur?kötü olur mu yüzüm acaba?

cildin kuru mu canım senin?mavi renk olan kuru ciltler için.

allah mesut etsin ketcim
evet verir vermez geldi gecikme olmadan cnm

hadi hyrlı olsun cnm
yurtiçiyle cnm
t.öncünü ara o netten bakar kargo nerde oduğuna cnm

bitmek bilmeyen sıkıcı muhabbetn
sorum arada kaynamışş
tekrar yazım kızlar 3lü deodorantların gelişi ne kadar oluyor?

wouw ortalık karışmış yine ama durulmuş amaaann nse neee :)

ayy bnm bu ay çok düşük çoookk 300tllik yaptım bn jç bu kdr az yapmazdmmm

maşşallah maşallah canım benim düşük dedigin buysa yüksegi nasıl acaba asıl benim çok düşük senin yarın bile degil 140 ya beterin beteri var şükret k5 çok iyi degildi zaten k6 daha iyi benimde kolim bugün geldi inşallah satışımız olur kızlar bu ay ek 10 lira ödicem kendimede ürün aldım az satış yapınca böylem oluyor allah başka zarar vermesin
kaç yaşındasın canım sen istanbulda nerede yaşıyorsun avrupa yakasımı yoksa anadolu yakasımı sadece merak ettim ondan soruyorum benim annemler anadolu yakasındalar komşusu yapıyo avonu ama satışı 100 lirayı aşmıyo fazla satış yapamıyo:icecream:

12.67ydi sanırsam ablacm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…