- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.941
şöyle söyliyim ablamda hafif çiller vardı.anew ın serumu var ya sarı ondan aldı berrak görünüm veren.gayet iyi geldi..
Ben daha çıkamadım bi yere ama çok zaman var acelem yok öle böyle oluyor satış color trendler indirimde çok alan oluyo bende rujları biçok rujdan daha iyi bende kullanıyorum ya 4tl lik ruju pahalılardan daha güzellll vino disco özellikle tavsiye ederim sürüp biraz zaman geçince daha da güzel duruyor
hangisi cnm k6 ta yada k5 te indirimdemi
hangisi cnm k6 ta yada k5 te indirimdemi
ben de vino disco nun numunesini sürüyorum bazen hoşuma gidiyo..pahalı rujlardan daha iyi gerçekten...daha çok zaman var dediğin gibi canım yaa aceleye gerek yok Allah büyük.
saol cnm
bende küçük dolu başlangıç seti sip.ettim yeni panaromada 13ytl yazıyor 12 e düştü :) ..Ben genelde kampanya biterken toplu sipariş veriyorum bana göre daha ii insanın kafası karışmıyor tek kötü yanı yeni kataloğa geç ulaşmak :)
tamam tamam şekerim anladım senide..onuda bunuda ..yessss..öpüldün mercüü açıkladığın iyi oldu ama..iyiki söylemişsin..öpücükledim seni..
sus gıs sen bide çiçekler miçekler..bak kafana yersin o çiçeği heeeee...:mymeka:
avona bak sen heleee bu ay 300 tl geçmede bak ben ne ediyom seniiii....klava:alsanaalsanasmile
canım öyle de stokta ürün kalmaması sorunu olmuyo mu?mesela ben k 5 te 10 gün önce falan girdim sipariş. çapraz asılan siyah çanta var ya stokta kalmadı diye gelmedi..
Canım hiç öyle bişeyle karşılaşmadım şimdiye kadar :) ama anca toplanıyo işte siparişler şu 75tl limitte düşse 40 -45 mi ne oluyodu güzel olucak ama
düşer sanırım yakında..canım ya bişey sorucam.şimdi ben karma ciltler için temizleyici ve gece gündüz kremi kullanıyorum ama toniğim bitti.acaba diyorum clearskin serisinden siyah nokta için mi tonik alayım yoksa geniş gözenekler için sıkılaştırıcı tonik mi?sivilcelerimde azalma olmuştu ama malum yine stresten çıkmaya başladı..ee bazen de siyah noktalar çıkıyo ne kadar dikkat etsemde.
Canım siyah noktalar için alsan onlar gidince gözenekler açılacak sıkılaştırıcı da lazım ay bilmiyorum ki sıkılaştırıcı daha ii fikir gibi ama bende seri sonu fırsatlarındaki makyaj temizleyici solutions mavisinden almayı düşünüyorum ne dersin tavsiye eder misin
Canım siyah noktalar için alsan onlar gidince gözenekler açılacak sıkılaştırıcı da lazım ay bilmiyorum ki sıkılaştırıcı daha ii fikir gibi ama bende seri sonu fırsatlarındaki makyaj temizleyici solutions mavisinden almayı düşünüyorum ne dersin tavsiye eder misin
allah mesut etsin ketcim:teytey::teytey:günaydın kızlar telden siparişimi veremedim vaktim hiç olmadı malum düğün işte alış veriş evtemizleme derken zıpladı arada bende geçen hafta verdim bu gün geldi siparişlerim toplam 140 lık sipariş verebildim inşallah bu katalokta daha çok satışım olur ki öyle olacaK katalok gelmeden sipariş aldım bile olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileay düğünümüz çok güzel oldu abim evlendi benim düğünüm bu kadar güzel olmamıştı harikaydı çok eylendim insan stres atıyo resmen erkek evi olunca eylencede hatsafada oluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3senin bana çok faydan oldu unuturmuyum hiç aşkım benim sagol bitanem
,turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
evet verir vermez geldi gecikme olmadan cnmevveeeet arkadaşlar konumuza döndüysek bi sorum olacak ben iki defadır açılıp kapanan mavi simli kalemlerden sipariş veriyorum ama bi türlü gelmiyor sizin geldimi??? bide panaromada temsilci fiyatıylamı 390 yaparsak pike takımı yoksa katolok fiyatıylamı 390 cevap için teşekkürler opuyorumnanaktan
hadi hyrlı olsun cnm
selam taze annem
şifrem az önce mesajla geldi
ama siparişlerim henüz gelmedi
cumartesi direktörün direk kendisine teslim ettim o vericekti siparişleri
salı gelir demişti ama bu saat oldu hala tık yok
avon siparişleri hangi kargoyla geliyo
acaba kargoyumu arasam
wouw ortalık karışmış yine ama durulmuş amaaann nse neee :)
ayy bnm bu ay çok düşük çoookk 300tllik yaptım bn jç bu kdr az yapmazdmmm
allah mesut etsin ketcim
evet verir vermez geldi gecikme olmadan cnm
hadi hyrlı olsun cnm
yurtiçiyle cnm
t.öncünü ara o netten bakar kargo nerde oduğuna cnm
bitmek bilmeyen sıkıcı muhabbetn
sorum arada kaynamışş
tekrar yazım kızlar 3lü deodorantların gelişi ne kadar oluyor?
allah mesut etsin ketcim
sagol bitanem amin cümlemizi inşallah
avon satışların nasıl gidiyor k6 dan sipariş toplaya bildinmi ben 5 liralık topladım anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?