Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

pur blancayı ben de pek beğenmedim..bali bliss var ya yeni çıkan o hoşmuş,bizim bi arkadaş var panoramadan getirtmiş geçen ay tam yaz için dedi.umarım halanlar şöyle güzel bi sipariş verirler canım.

Umarım canım 3 tane halam var bakalım anneme kahvaltıda toplanıcaz alıcam numuneleride yanıma

canım ben kullanmadım kış kokusu olabilir yani..ama perceive de 29 lira pek fark olmaz far away le o yüzden söylemiştim..umarım daha çok sipariş alırsın..

Son düzenleme:
canım ben kullanmadım kış kokusu olabilir yani..ama perceive de 29 lira pek fark yok far away le o yüzden söylemiştim..umarım daha çok sipariş alırsın..

Sende tatlım bol satış yaparsın inşallah yeni çıkan vücut spreylerine baktımda daha önceden vardı almıştım bende kalıcı değil ama fena değildi fiyatıda çok uygunmuş

Bu arada far away ın cilt yumuşatıcısı muhteşemmm kullanıyorum ben elime sürdüğüm zaman telefonu elime alsam buram buram kokuyor çok güzel bilmeyenlere tavsiye ederim ama far away parfümü kış kokusu çok ağır

sağol canım öğrenmiş oldum..burası gerçekten hem fikir edinmek hem de yardımlaşmak için çok güzel..

günaydın kızlarrrrrrrr
az önce kargodan mesajım geldi
bugğn siparişlerim teslim edilcekmiş
öğleden önce gelseler öyle iyi olucakki
öğleden sonra bi yere davetliyim
hem siparişleri sahiplerine bi kerede vermiş olurum
hemde yeni kataloğu hepsine gösterme şansım olucak

yarında ürün eğitimi var bursada ona gitmek istiyorum aranızda bursalı varmı
oraya gidicek olan

canlarm panaromada 10 ytl olan parfmler nasl sizce limonlu portaall falan olanlar...

ben kavun ve vanilyal olan almay dşndumde iyimidirr acaba

canlarm panaromada 10 ytl olan parfmler nasl sizce limonlu portaall falan olanlar...

eda portakallı alacağım diyordu...yani normal kolonyağı gibi olduğu hissi veriyor bana nedense....
bilemiyorum küüü...

bende katalogta 47.sayfada ki vücut bakımı setini çok istiyorum...
ama biraz zorlanıcam ya bu ay iadelerim var bölge sorumlum benden alınca hemen iadeleri yapsa oh ne alaalırım öbür aya elimde para olur biraz sıkışığım ya ..çok istiyorum o seti ama yaaauuuu

eessss cimm bende onu almayı düşünüyorum çünkü kavun- karpuz kokularının hastasıyımdır...... umarım güzeldir yaa........tek düşüncem vanilyayla birleşince yaz için agır kaçıp kaçmaması........... alınca burdan yazıcam nasıl oldugunu........ ama siparişimi ilk günlerde giremicem biraz daha beklemem gerek kuzum.........sen önce alırsan yaz burdan cok merak ediyom çünkü......... bide arkadaşlar şu adv.tech. kuru ve yıpranmış saçlar için son çıkardıgı seri varya hani serumu falan var........... serumunu da aldım ısı için saçları koruyucu sprey bakımını da aldım..........serum için güzel şeyler söyleyemicem ama bu sprey harika gercekten.......... gecenlerde bi arkadaşım daha yazmıştı hatırlayamıyorum ben zaten onun sayesinde almıştım ama gercekten de çok dogru söylemiş bayıldım.......... ıslakkken sürüyorum sonra düzleştirici uyguluyorum harika oluyo ve agırlaştırmıyo........ almak isteyenlere fikir verim dedim canlarım.......... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…