- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.161
pur blancayı ben de pek beğenmedim..bali bliss var ya yeni çıkan o hoşmuş,bizim bi arkadaş var panoramadan getirtmiş geçen ay tam yaz için dedi.umarım halanlar şöyle güzel bi sipariş verirler canım.
Aynen öleee ..Paket 38tl satışı bizim işçi alamaz k5ten kendisine aldığı için uygun bişey istiyo ya zorlanır ödemekte bide far away kış kokusu değil mi ben kullandım daha önce biraz ağır ama süper kalıcı
canım ben kullanmadım kış kokusu olabilir yani..ama perceive de 29 lira pek fark yok far away le o yüzden söylemiştim..umarım daha çok sipariş alırsın..
Bu arada far away ın cilt yumuşatıcısı muhteşemmm kullanıyorum ben elime sürdüğüm zaman telefonu elime alsam buram buram kokuyor çok güzel bilmeyenlere tavsiye ederim ama far away parfümü kış kokusu çok ağır
sağol canım öğrenmiş oldum..burası gerçekten hem fikir edinmek hem de yardımlaşmak için çok güzel..
canım yine bizden başka kimse yok sanırım..
Evet her zaman ki gibi :))) ben çıkıyorum canım çok uykumm geldi iyi uykular görüşürüz kendine cici bak ..öptüm
sağol ablacım nasılsın?satışlar nasıl?
canlarm panaromada 10 ytl olan parfmler nasl sizce limonlu portaall falan olanlar...
ben kavun ve vanilyal olan almay dşndumde iyimidirr acaba
canlarm panaromada 10 ytl olan parfmler nasl sizce limonlu portaall falan olanlar...
ben kavun ve vanilyal olan almay dşndumde iyimidirr acaba
ben varım nisa hoşgeldin günaydın
Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?