Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hımmm tamam o zamansağoll, o yüzüğü dememiştim allahtan..

baya karışık durum olmuş çorumcum senin saş olayı valla ne desem ki;naturals bakım balsamını kullanıyorum ben 1 yılsır ve çok memnunum... ama sana o mu gerekir bilemedim...kuru du mu saçların??

Çok çirkin bu ay ki hediye. Çabalamaya değmez valla.lmaz:

valla kat. verdiklerimize geri dönüyoruz var mı sipariş diye oluyorda çok şükür ...çabalamaksa eğerrrr.....

maşallah tulcum nazar değmesin ben satamıyorum kime ne dagıtayım herkes satyo 130 tllik sattım bu ay

sağol çorumcum çok :Saruboceq: şük:Saruboceq:r iyi gidiyo ..hediyeler hiç kaçmadı ..inşallah bundan sonra da kaçmaz ben severek yapıyorum valla satışta olunca tadından yenmiyo ..biliyosunuz ya ben 4 gün yürütüyorum burdan gelen gelirle bu ay hepsi bende bitecek inşallah çok keyifli çok... allahım hepimize bol satış versin inşallah...

amiinn..

Valla benim de çok hoşuma gitti bence getirt hem sende görüpte alanda olur bence çünkü çokkkk güzel

valla ürünlere numune ile karar veriliyo ama diğerleri göründüğü gibi çıkmayabiliyo takı-çanta yanıltıyo cesaret işi...CADIARZU

Benimde bir sorum olacak..Eşimin yanında çalışan kişi yengesine bir parfüm alıcak hediye kendisine aldığını görünce takılmış bize yok mu diye yeni çıkan pur blanca yada perceıve almayı düşünüyor çok pahalı birşey alamam diyor bende pur blancayı beğenmedim bende de bi huy var beğenmediğim şeyi satmak istemem insanlar memnun kalsın istiyorum perceive nasıl sence

doğru diyon ya vallla çok sağol canım.umarım göründüğü kadar güzeldir..siparişler nasıl gidiyo topladın mı biraz?

Biraz topladım yeterli değil tabi ama daha çok yeni ben biraz geç sipariş verdiğim için kataloğa yeni ulaştım cmt.halamlarla görüşücem anew kremleri bitmiş umarım sipariş verir halamın kızıda birşeyler alıcak o da parfüm istiyor ne tavsiye etmeliyim bilmiyorum 20 yaşında çok ağır birşey istemiyor kalıcı olmasını istiyor bir yandanda daha önceden pur blanca kullanıyordu (ben bir türlü sevemedim )Artık numuneleri yığıcam önlerine :))))

sen de benim gibisin beğenmediğin şeyi satmak istemiyosun..sırf satmış olmak için satmıyosun yani.perceive çok hafif yaz için çok iyi.ben geçen ay sattım çok beğenildi..ama far away de indirimde o da çok beğeniliyo.sayfa 12 de.3lü grup yapmışlar.32 den falan sat kar yaparsın paket halinde..tabi sen bilirsin ama bence güzel olur.

pur blancayı ben de pek beğenmedim..bali bliss var ya yeni çıkan o hoşmuş,bizim bi arkadaş var panoramadan getirtmiş geçen ay tam yaz için dedi.umarım halanlar şöyle güzel bi sipariş verirler canım.

Aynen öleee ..Paket 38tl satışı bizim işçi alamaz k5ten kendisine aldığı için uygun bişey istiyo ya zorlanır ödemekte bide far away kış kokusu değil mi ben kullandım daha önce biraz ağır ama süper kalıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…