- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.141
teşekkür ederim tulcum allah mutluluklarınbı daim eder inşallah
yok hayatım 3 lü yüzük degil şimdi katalokta olan yüzük topaz yüzük sayfa 71 de bide 1 sayfa ayırmışlar yazık valla iğrenç ötesi berbat kataloktaki gibi degil o kenarındaki taşlar gözükmüyo bile saydam renkte dede yüzüğü resmen
kızlar bişey sorcam benim saçım normalde yaglı ama boya yapmıştım şimdi kepek oldu k5te kuru ve yıpranmış bakım balsamı var o nasıl kızlar bileniniz varmı yada başka ürün önerebileceğiniz
Çok çirkin bu ay ki hediye. Çabalamaya değmez valla.lmaz:
maşallah tulcum nazar değmesin ben satamıyorum kime ne dagıtayım herkes satyo 130 tllik sattım bu ay
kimse yok mu?
Varrrr olmaz mı
naber canım nasılsın vereliniortak
hımmm tamam o zamansağoll, o yüzüğü dememiştim allahtan..
sağol çorumcum çok :Saruboceq: şük:Saruboceq:r iyi gidiyo ..hediyeler hiç kaçmadı ..inşallah bundan sonra da kaçmaz ben severek yapıyorum valla satışta olunca tadından yenmiyo ..biliyosunuz ya ben 4 gün yürütüyorum burdan gelen gelirle bu ay hepsi bende bitecek inşallah çok keyifli çok... allahım hepimize bol satış versin inşallah...
Sen nasılsın nasıl gidiyor
amiinn..
ben de 11 gibi girdim,bakındım biraz.pek kimse yoktu diye çıktım 1saatten fazla oldu..sonra canım sıkıldı tekrar girdim..iyiyim valla canım ya ben bi soru sordum fazla cevaplayan olmadı.panoramadaki plaj kıyafeti ve çantası nasıl sence?
madem yapıyoruz karşılığını görelim di mi ama toprağımmm:1hug:
ben de 11 gibi girdim,bakındım biraz.pek kimse yoktu diye çıktım 1saatten fazla oldu..sonra canım sıkıldı tekrar girdim..iyiyim valla canım ya ben bi soru sordum fazla cevaplayan olmadı.panoramadaki plaj kıyafeti ve çantası nasıl sence?
Valla benim de çok hoşuma gitti bence getirt hem sende görüpte alanda olur bence çünkü çokkkk güzel
doğru diyon ya vallla çok sağol canım.umarım göründüğü kadar güzeldir..siparişler nasıl gidiyo topladın mı biraz?
Benimde bir sorum olacak..Eşimin yanında çalışan kişi yengesine bir parfüm alıcak hediye kendisine aldığını görünce takılmış bize yok mu diye yeni çıkan pur blanca yada perceıve almayı düşünüyor çok pahalı birşey alamam diyor bende pur blancayı beğenmedim bende de bi huy var beğenmediğim şeyi satmak istemem insanlar memnun kalsın istiyorum perceive nasıl sence
valla ürünlere numune ile karar veriliyo ama diğerleri göründüğü gibi çıkmayabiliyo takı-çanta yanıltıyo cesaret işi...CADIARZU
Biraz topladım yeterli değil tabi ama daha çok yeni ben biraz geç sipariş verdiğim için kataloğa yeni ulaştım cmt.halamlarla görüşücem anew kremleri bitmiş umarım sipariş verir halamın kızıda birşeyler alıcak o da parfüm istiyor ne tavsiye etmeliyim bilmiyorum 20 yaşında çok ağır birşey istemiyor kalıcı olmasını istiyor bir yandanda daha önceden pur blanca kullanıyordu (ben bir türlü sevemedim )Artık numuneleri yığıcam önlerine :))))
sen de benim gibisin beğenmediğin şeyi satmak istemiyosun..sırf satmış olmak için satmıyosun yani.perceive çok hafif yaz için çok iyi.ben geçen ay sattım çok beğenildi..ama far away de indirimde o da çok beğeniliyo.sayfa 12 de.3lü grup yapmışlar.32 den falan sat kar yaparsın paket halinde..tabi sen bilirsin ama bence güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?