- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.181
cari hesap özetine baktım şimdi gece verdiğim siparişlerin faturası kesilmiş henüz kargoya verilmemiş ve 2 wish of love paketim vardı onlarda geliyormuşşşş....hediyemde ohhh ohhh...yarında yrni siparişlerden 300 tl ye vardı sadece 4 kişiden hadi bakalımmm başlasın kam 6 ...kaydirigubbakcemile2
Gece verdiğin için yarın ulaşır sanırım gündüz verseydin ben öyle yapıyorum saat 16 :00 a kadar verince ertesi sabah 10-11 de kapımda ..Hadi bakalım herkese hayırlı olsun kampanya 6 mız şimdiden
canlarm panaromada 10 ytl olan parfmler nasl sizce limonlu portaall falan olanlar...
Ben kavun ve vanilyal olan almay dşndumde iyimidirr acaba
valla sinirden öldüm burda kızın biri avon alacam yardımcı olan varmı dedi bende yardımcı olurum dedim kaç gündür k6 dan kaç gündür haber bekliyorum birde utanmadan geliş fiyatına istiyor neymiş bin tane avoncu bulurmuş git bul dedim sinirden ölecem yeter ya sanki biz sanki milyar kazanıyoruz
canlarm panaromada 10 ytl olan parfmler nasl sizce limonlu portaall falan olanlar...
ben kavun ve vanilyal olan almay dşndumde iyimidirr acaba
ben de kavunlu olanı almayı düşünüyorum.kavun kokusuna bayılırım vallabayanssulusmileinşallah kalıcılığı idare ederbilmiyorumkismileyazın en büyük sorun kalıcılık oluyor parfümde
ya geçen sene vantilatörü önünde yatıyordum şimdi kızdan onuda açamam.acaba memlekete mi gitsem yahuu..Sorma huricim şimdiden gece uyuyamıyorum sıcaktan bide bebiş var öle camlarıda açamıyoz eskiden bütün camları açıyodum
:icecream::hooray:kaydirigubbakcemile2cari hesap özetine baktım şimdi gece verdiğim siparişlerin faturası kesilmiş henüz kargoya verilmemiş ve 2 wish of love paketim vardı onlarda geliyormuşşşş....hediyemde ohhh ohhh...yarında yrni siparişlerden 300 tl ye vardı sadece 4 kişiden hadi bakalımmm başlasın kam 6 ...kaydirigubbakcemile2
ya bırak şunları yaaa...valla sinirden öldüm burda kızın biri avon alacam yardımcı olan varmı dedi bende yardımcı olurum dedim kaç gündür k6 dan kaç gündür haber bekliyorum birde utanmadan geliş fiyatına istiyor neymiş bin tane avoncu bulurmuş git bul dedim sinirden ölecem yeter ya sanki biz sanki milyar kazanıyoruz
ben kavuna bayılırım kavuuuuunnnnnn :lepi:cokacimcoooknaniknanikbende kavun kokusuna bayılırım bende delikafadulden delikafadulden
kızlar selam....onlarca sayfayı okudum tek tek...biz yeğenle bi tartışma başlattık evet...o an ki durum öyle gelişti...planlanmış hiç bişey yok ortada...ben yaşananlardan dolayı hiçte mutlu değilim.herkesi ve burayı çok sevdiğimi defalarca belirtmiştim...gerçekten ikiyüzlü birisi olsambazılarının yazdığı gibi(sanal ortam sonuçta) selam deyip sıfırdan girerim aranıza....yeğenim benim sayemde tanıştı kk ile...o da sevdi...daha yeniydi,size durumu açıklayamadan bu olay patlak verdi...tamamen özel hayatla ilgili bir tartışma...çarptı kapıyı gitti...ben ondan habersiz topiği açtım...bi baktım o da açmış...sonra iş inada bindi...bazı arkadaşlarla özelden yazıştık...benim topikte buluşmak için rica ettim...olay zirvedeyken balböceği benim yeğenim diyemedim.zaten ona sinirliydim...o günden beri ilk kez giriyorum kk ya...yazılanları okudum...çok ağır hakaretler var...şimdi size soruyorum...evet biz takas topiğini tartıştık ve bitti.bu aralarda olanlar için herkesten özür dilerim...ama benden sonra çıkan eski yeni tartışmalarını kim benim üzerime atabilir ki...herkes seviyesini göstermiş işte...canım cicim derken herkes hanımefendiydi de niye çıkan en ufak bi anlaşmazlıkta o hanımefendiler saygılarını yitirdiler?...ben hiç kimse için en ufak bi hakarette bile bulunmadım...ben istemeden bir tartışma oluşturdum takasta ve tek suçum yeğenimi açıklamamak oldu...ve tekrar söylüyorum ki ben söyleyemeden bu olay patlak verdi...bende gurur yaptım söyleyemedim...onun haricinde kimseyle sanıldığı gibi dalga geçip eğlenmedim...aksine 10 gündür ağlıyorum...kimseden kaçmak için bi nedenim yok...gayet saygılı bir insanım...bazen insanın elinde olmadan olaylar çorap söküğü gibi oluyor işte...
gamzecim yeni gördüm msjını.......çok saolasın iyiyim hamdolsun.........sen de iyimisin...... benim bu aylık 95 milyonluk siparişim var kuzum ...... pike mike hayal bana.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?