Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cari hesap özetine baktım şimdi gece verdiğim siparişlerin faturası kesilmiş henüz kargoya verilmemiş ve 2 wish of love paketim vardı onlarda geliyormuşşşş....hediyemde ohhh ohhh...yarında yrni siparişlerden 300 tl ye vardı sadece 4 kişiden hadi bakalımmm başlasın kam 6 ...kaydirigubbakcemile2

Gece verdiğin için yarın ulaşır sanırım gündüz verseydin ben öyle yapıyorum saat 16 :00 a kadar verince ertesi sabah 10-11 de kapımda ..Hadi bakalım herkese hayırlı olsun kampanya 6 mız şimdiden

Gece verdiğin için yarın ulaşır sanırım gündüz verseydin ben öyle yapıyorum saat 16 :00 a kadar verince ertesi sabah 10-11 de kapımda ..Hadi bakalım herkese hayırlı olsun kampanya 6 mız şimdiden

dün günüm vardı göreceğim bikaç kişi daha yaniii iişede yaradııı....acelesi yok gelsin de ben yeni kat. geleceği zaman heyecan yapıyorum bi an önce gelsin de göreyim diye....
yarında akşam 8 den sonra girmeyi düşünüyorum hem ince katalog yok hem yoğunlukla sinir olmak istemiyorum... evet herkese hayırlı olsun kam 6 bol satışlar.....

ben kalktım kızlar oğlumu okula hazırlıcam günüm var yine bende hazırlanıcam.....akşama görüşürüz...öpüyorum hepinizi..:1hug:

valla sinirden öldüm burda kızın biri avon alacam yardımcı olan varmı dedi bende yardımcı olurum dedim kaç gündür k6 dan kaç gündür haber bekliyorum birde utanmadan geliş fiyatına istiyor neymiş bin tane avoncu bulurmuş git bul dedim sinirden ölecem yeter ya sanki biz sanki milyar kazanıyoruz

maalesef var öyle yüzsüzler klava:

canlarm panaromada 10 ytl olan parfmler nasl sizce limonlu portaall falan olanlar...

ben kavun ve vanilyal olan almay dşndumde iyimidirr acaba

ben de kavunlu olanı almayı düşünüyorum.kavun kokusuna bayılırım vallabayanssulusmileinşallah kalıcılığı idare ederbilmiyorumkismileyazın en büyük sorun kalıcılık oluyor parfümde

Sorma huricim şimdiden gece uyuyamıyorum sıcaktan bide bebiş var öle camlarıda açamıyoz eskiden bütün camları açıyodum
ya geçen sene vantilatörü önünde yatıyordum şimdi kızdan onuda açamam.acaba memlekete mi gitsem yahuu..
:icecream::hooray:kaydirigubbakcemile2

ya bırak şunları yaaa...
ha ben öncede narkadaşıma yardım ediyordum oda bana diyordu ki..se nbana bol satış yap yardım et bende sana geliş fiyatına vereyim kendine aldıklarını diyordu..öyle anlaşıyorduk ben ayda ona 150 liralık sipariş buıluyordum kendimede 20-30 ne alırsam gelişine veriyordu..
ama senin durum başka yahu yuh yani yüzsüzlük...

bende kavun kokusuna bayılırım bende delikafadulden delikafadulden
ben kavuna bayılırım kavuuuuunnnnnn :lepi:cokacimcoooknaniknanik

hoş geldin apranax
ben tartışmanızdaki günlerde burda yoktum net yoktu yani
ne oldu bilmiyorum okumadımda sadece arkadaş biraz bahsetti o kadarr
her neyse proplem değil benim içinnn
siz barışın yeter balböceğiylee ne de olsa kardeşinin kızı
nasıl gidiyor siparişlerin?
opuyorumnanaktan

gamzecim yeni gördüm msjını.......çok saolasın iyiyim hamdolsun.........sen de iyimisin...... benim bu aylık 95 milyonluk siparişim var kuzum ...... pike mike hayal bana.........

ablacım öyle düşünme bu ayki katalog çok güzel,hiç ummadığın yerlerden sipariş alırsın belki..inşallah bol bol satışlar yaparız.ben de iyiyim sağolasın.

kaydirigubbakcemileyakızlar bişey sorucam bugün müşteri temsilcime gittim yüzügün iyadesi için bana dediki ben degil sen iyade edeceksin bu ne iştir anlamadım ya bende dedimki hayır senin iyade etmen gerekiyor hayır diyor sen iyade edeceksin diyoralsanaalsanasmilealsanaalsanasmilebunne ya neden böyle söylüyor anlamadım alsanaalsanasmilefaturamda işaretleyecekmişim yurtiçi kargo geldiginde ona verip avonqa götürmesini söyleyecekmişim

zatem benim temsilcim 1 hafta sonra taşınıyo başka bi ile ben napıcam bende gidicem başka bi yere benim temsilcim kim olacak uf ya bu kadım malmıdır nedir sinir oldum bide arkadaşım akrep gibi soktu beni hiç bi bil gi vermiyo zaten kendide bilmiyo azeri kökenli telden sipariş vericem dedim geçen ay yok diyo o kalktı diyo msanyak bende dedim aç satış temsilcine telefonu sor dedim bana yanlış bilgi veriyo açtı yokmuş öyle bişey saçımı başımı yolucam artık uf uf uf turkbayragibu insanlar neden böyle ya yapıyosan bu işi adam gibi yap yaptıysan beni üye yardımcı ol

apranax hoşgeldin hayatım bende sizin olaylar oldugunda burda yoktum okumadımda takma kafana bu kadar hayatım boş ver zamana bırak olur arada öyle şeyler hepimiz insanız sonuçtaa.s.bazen olaylar bizim istemedigimiz gibi bazende biz tamamen dışındayken gelişiyo napıcaksın artık zamana bırak oluruna bırak üzme kendini allah korusun hasta olursun boş vereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsalla gitsin

turkbayragiturkbayragiavon nasıl gidiyor iyidir inşallah k6 siparişlerini aldınmı ben bugün dagıttım katalokları daha pazartesi toplayıp en geç perşembeye vericem siparişlerimi inşallah 150 tlyi geçerim ödemeyi 1 aysonra yapmam için ist,iyorum onuda benim çevremde olan arkadaşların yarısından fazlası yok onun için olsalardı daha fazlası olurdu turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…