Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

türk lirasına çevirince fiyatları da daha ucuz ayrıca..Türkiyeyi kazıklamaya doyamadılar gitti.ordaki ürün ve fiyatlar burda olsa eminim daha çok fazla satış olur..Ben genel olarak isteklerimizi anlatan,hem türkçe hem ingilizce hem almanca bi mail hazırlayıp avonun ilgili adreslerine mail atarım.isteyene de mailleri gönderebilirim kızlar.. boshayallersmile

hayatım allah sabır ve kolaylık versin dayanamadım gittim deme hiç gitme kararlı oldugunu göster dolaşsın peşinde gerizekalılar yapıp yapıp af dilelerler genel konuşuyorum canım üzerine alınma gelirsin gene aynı 2 3 gün cicim canım sonra gene aynı rahatlık batar bunlara

canım benim sen eşini çok seviyosun.....umarım herşey yoluna girer..ve umarım o bu sevgiyi hakeder..

çok iyi yaparsın çok haklısın pahalılıkta bizi geçen ülke olamaz kazık resmen bide çok dandik iç çamaşırı mutfak eşyasıda olsa süper olur keşke yapsalar keşke

Gerçekten çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun umarım problemlerinizi halledersiniz yuvanızı kurtarırsınız kolay kurulmuyo o yuvalar

ha bu arda ket doğru konuşuyo değerinden fazla değer verme

biz alıştık kazıklanmaya herkes sırayla gidiyo bakim.eşlerimizde buna dahil

ha bu arda ket doğru konuşuyo değerinden fazla değer verme

aynen hayatım sende dogru söylüyorsun eeeeeeeeesssss sen eşini çok seviyosun sevgi oldugu için siz ayrılmassınız canım inşallah allah eşine hidayet verir sende rahat edersin allaha sıgın canım

eeesss ben olsam asla yıkamazdım canım...seni kırdıysa ki öyle görünüyor,bırak senin yokluğunu tamamen hissetsin..başının çaresine baksın...belki aklı başına gelir..ben ne kadar rahatmışım,huzurluymuşum desin...neler kaybettğini idrak etme fırsatı ver ona...eğer ciddi ciddi tavrını koymadan barışırsan aynı şeyler en kısa zamanda tekrarlanır...bu da hoş olmaz bence...iyice algılasın durumun ciddiyetini ...çok mu karıştım acaba bilmiyorumkismile

biz alıştık kazıklanmaya herkes sırayla gidiyo bakim.eşlerimizde buna dahil

niye öyle diyosun canım benim,asıl ben eşimi kazıklıyorum...göz göre göre kat fiyatından pahalıya satıyorum ona:roflol: ..sağolsun mık demiyo...aşkım benim yaaaaa

avondan iyadem var takım öncüm sen yapıcaksın diyor ufya ben nasıl yapıcam bu ne ya kadın gidecek beni başından atmaya çalışıyo heralde bende avona mail attım dün daha cevap gelmedi olmassa onun takım öncüsünün telefonu var bende olmassa onu arayıp soruyum bu kezde oda benim takım öncümü ararsa işler karışır temelli gidecek aramız açılmasın diye düşünüyorum altı üstü bi yüzük ben onda degilim başkası iyade yapmak istese ben nasıl halledicem mesele o

niye öyle diyosun canım benim,asıl ben eşimi kazıklıyorum...göz göre göre kat fiyatından pahalıya satıyorum ona:roflol: ..sağolsun mık demiyo...aşkım benim yaaaaa

aynen canım ya benimkide öyle katalok fiyatından alıyor hiç sesi çikmıyo yakışıklımınbu erkekler çocuk gibi valla

eeessss canım benim Rabbim kolaylık versin,hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.Sen Allah'a sığın eminim öyle yapıyorsundur ama tamamen O'na bırak bence..Dualarım seninle arkadaşım :1hug:

yo canm haKlsn sonradan da dedimya gitmesemiydim diye bende salaKliK var bole ama Kati olma istiyorum biraz...

off off ya bitiricem diyorum hatrlamamaya çalşyorm sabah bi KalKyorum sinirli gergin...kötükedihüso

ben naptm ona haKetmdm bu duruma gelmeyii herKz evli ama mutlu niyee ben niye ben boleyim diyom ozaman deli oluyom ağzma gelenii sayasm geliyooalsanaalsanasmile

ama dusunuyom bi yandanda uzuluyom yazK herseye diyorummkafamçokkarıştı

galiba ben cooK safm yaa :a015:

yok bitanem öyle düşünme benimde başımdan geçti böyle şeyler bende hep çevreme bakıp biz neden böyle deyiliz biz neden kötü olduk mutlu olamadık diye düşünüyodum napıcaksın kader işte çocuk falan varmı kaç yaşındasın kaç senelik evlisin

ayrıca saf falanda degilsin insansın iyilik yapmaya çalışıyosun ama anlayana yap bitanem anlayanaopuyorumnanaktan

yoK canm benim sizlerr rahatlatoyosuzz beni inanin hiçç Kimseye te laf anlatmyorum guvenim yoK imseye bu hayatta istemiyorum bilinmesini..sizlere anlatyorumm belKi ozel hayat bu adar anlatlmaz dyenler olur ama paylaşmaya Kimse olmaynca çoK iyi geliyoo:sinifsinif:

sizleri seviyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…