- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.401
niye öyle diyosun canım benim,asıl ben eşimi kazıklıyorum...göz göre göre kat fiyatından pahalıya satıyorum ona:roflol: ..sağolsun mık demiyo...aşkım benim yaaaaa
avondan iyadem var takım öncüm sen yapıcaksın diyor ufya ben nasıl yapıcam bu ne ya kadın gidecek beni başından atmaya çalışıyo heralde bende avona mail attım dün daha cevap gelmedi olmassa onun takım öncüsünün telefonu var bende olmassa onu arayıp soruyum bu kezde oda benim takım öncümü ararsa işler karışır temelli gidecek aramız açılmasın diye düşünüyorum altı üstü bi yüzük ben onda degilim başkası iyade yapmak istese ben nasıl halledicem mesele o
eeessss canım benim Rabbim kolaylık versin,hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.Sen Allah'a sığın eminim öyle yapıyorsundur ama tamamen O'na bırak bence..Dualarım seninle arkadaşım :1hug:
yok bitanem öyle düşünme benimde başımdan geçti böyle şeyler bende hep çevreme bakıp biz neden böyle deyiliz biz neden kötü olduk mutlu olamadık diye düşünüyodum napıcaksın kader işte çocuk falan varmı kaç yaşındasın kaç senelik evlisin
ayrıca saf falanda degilsin insansın iyilik yapmaya çalışıyosun ama anlayana yap bitanem anlayanaopuyorumnanaktan
ne mutlu sana :))bizimki başka kadınlarla kazıklıyo bizi:)))
2 sene çiKtiK
3 seneliK evliyim
daha 21 yaşndaym
Kizim 2 yaşina gireceK haziranda :l
ne mutlu sana :))bizimki başka kadınlarla kazıklıyo bizi:)))
kızlar siparişlerimi girdim 328 tl:)pike umrumda olmadıı için 390a takılmadım valla..
canım benim sen bana benziyosun aynen 2 sene nişanlı kaldık 3. senemde boşanma derecesine geldik kızım 2 yaşındaydı araya girenle çok oldu biz barıştık sonrada oglum oldu allahtan hayırlısı bitanem sabret bakalım önümüzdeki günler sana neler gösterecek sabır
akşama araayım takım öncüsünü bakalım o ne diyecek
2 sene çiKtiK
3 seneliK evliyim
daha 21 yaşndaym
Kizim 2 yaşina gireceK haziranda :l
peKi bişey soracağm iyimisiniz şuanda canm
canım sen daha çok gençmişsin yaa.keşke o kadar erken evlenmeseydin..ben bile 4 yıldır çıkıyorum ama konu evliliğe gelince binlerce kez düşünücem..Allah yardımcın olsun.sıkma canını , Allah sana bi şekilde yardım eder,kızınla vakit geçir,otur biraz kafanı dinle,çok sıcak davranma eşine de biraz burnu sürtsün....kıyamam sana ya..
kışın gene biraz bişeyler oldu ama çok çok iyiyiz eskiye göre benim eşim çok sinirli konuşturmazdı bie beni annesine ablasına şikayet ederdi beni şimdi öyle degil 10 senelik evliyim daha yeni yeni bu sene düzeldi çok rahatım allahıma bin şükür görümcemle görüşmüyorum kaynanamlada görüşmüyodum ama sonuçta onun annesi şimdi iyiyiz kaynanamlada inşallah sende iyi olursun bide boşanma esnasında ben 3 ay annemlerdeydim benide aldatmış 3 sene önce söyledi oda ayrı bi tranvaydı benim için tabi 1 gecelik bişeymiş kadın o yolluymuş inanırmıyım asla inanmadım ama geçmiş bişeydiye fazla sesimi çıkartmadımturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?