Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canm benim hiç uğraşma baK ara BOLGE SORUMLUNU onun nosunu bul taKm oncunden falan ara onu daga iyi ilgileniyo valla...

ba mesela benim taKm oncumden bugun bolge sorumlumun nosunu istedimm sordu napcasn diye sordu iade dedim demediKi ben yaparm iadeyi diye hanmefendi..

zaten değiştiricem onuda ugrasmaya vaKtm yoK

dediğimi yap sen bence

2 sene çiKtiK

3 seneliK evliyim

daha 21 yaşndaym

Kizim 2 yaşina gireceK haziranda :l

2 sene çiKtiK

3 seneliK evliyim

daha 21 yaşndaym

canım benim sen bana benziyosun aynen 2 sene nişanlı kaldık 3. senemde boşanma derecesine geldik kızım 2 yaşındaydı araya girenle çok oldu biz barıştık sonrada oglum oldu allahtan hayırlısı bitanem sabret bakalım önümüzdeki günler sana neler gösterecek sabır

akşama araayım takım öncüsünü bakalım o ne diyecek

peKi bişey soracağm iyimisiniz şuanda canm

2 sene çiKtiK

3 seneliK evliyim

daha 21 yaşndaym

canım sen daha çok gençmişsin yaa.keşke o kadar erken evlenmeseydin..ben bile 4 yıldır çıkıyorum ama konu evliliğe gelince binlerce kez düşünücem..Allah yardımcın olsun.sıkma canını , Allah sana bi şekilde yardım eder,kızınla vakit geçir,otur biraz kafanı dinle,çok sıcak davranma eşine de biraz burnu sürtsün....kıyamam sana ya..

peKi bişey soracağm iyimisiniz şuanda canm

kışın gene biraz bişeyler oldu ama çok çok iyiyiz eskiye göre benim eşim çok sinirli konuşturmazdı bie beni annesine ablasına şikayet ederdi beni şimdi öyle degil 10 senelik evliyim daha yeni yeni bu sene düzeldi çok rahatım allahıma bin şükür görümcemle görüşmüyorum kaynanamlada görüşmüyodum ama sonuçta onun annesi şimdi iyiyiz kaynanamlada inşallah sende iyi olursun bide boşanma esnasında ben 3 ay annemlerdeydim benide aldatmış 3 sene önce söyledi oda ayrı bi tranvaydı benim için tabi 1 gecelik bişeymiş kadın o yolluymuş inanırmıyım asla inanmadım ama geçmiş bişeydiye fazla sesimi çıkartmadımturkbayragi

evet canm ya cahillk işte duşunemiyo insan.. 21 bile saylmam daha yeni girdim

18 bitincede anne oldum işte canim

goren inanamyo anne olduğuma bekar genç kz zannediyolar :)

kizim deyince aaa cocuk senin mi diyolar..

gencim guzel esmer uzun saçli bi bayanm..

1 gram fazlam yok 4 kiloyumm ama elinde olan kymet bilmiyo işte :a015:

ay ciddimi benimkide yaparmi acaba...

ya benimki çok sinirli agresif, kiskanç,bağarp çağarmasi var..

içmez,dovmez hele aldatma konusunda aklima gelmedi hiç..

benimki bi kadn dşman sanki benle nasl evlendi anlamyorum ..

kıZLAR klavyem yazmiyo ya şu harfin buyuğunu yazarmsnz lazm :)

bu harfin noktasz buyuğu i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…