Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Dün akşam t.ö.mesaj çekti bugün saat 2de temsilcilerini toplayıp yeni ürünleri tanıtıp bilgilendiricekmiş çok istedim gitmeyi ama bebişim var eşimde izin vermedi offffffffff ne güzel bilgi alırdım şu clearskin ile ilgili bilgim olmadan nasıl satim

yok cnm her gruptan

panoramadaki çantadan istiycek var mı plaj bölümündeki
bnm çok hoşuma gtti zemuszemus

inşallah sen de alırsın çantayı canım,evet küçük çocuk oldu mu büyük çanta gerekiyo haklısın..ben iyiyim Allaha şükür..biz 3 kız kardeşiz.kardeşim ve ablam şimdiden sen çantayı kazanırsan beraber kullanırız demeye başladılar bile:1rolleyes:

nisa abla ve ben istiycez...ben karımı o çanta ve kıyafete yatırıyorum..

Kesinlikleeeee çok güzel satmak içinde insanların görmesi lazım gözlüğü bile çok kişi tereddütte kalıyo aslında bi görsek öle alsak die t.ö.sen istediğini getirt satarsın mutlaka diyor satamazsanda hallederiz dio seviyom ben t.ömü yaaaa çok ilgilenio allah razı olsun

gamze... nisa...kızlar merhaba...nekadar hızlısınız hızınıza yetişemiyorum beeeenn aralarda açıyorum topiği bi bakıyorum 7-8 sayfa olmuş maşşallah size enerjik bayanlar...satışlarınızda güzel :lepi:

bi arkadas percevie vucut spreyine cokkalc parfum gibi demiştide

annemde alic bende

evet kzlar basa varmi PERCEVİE VUCUT SPREYİİ kullanan

ben de almayı düşünüyorum esss....... gecenlerde senin sorduklarını bende sormuştum......... alayım bakim nası çıkacak......

canım ben ürün eğitimine gittiğim zaman bilgi aldım clearskinler hakkında yardımcı olurum ama bi tek kendime yardımcı olamıyorum nedense..
mesela siyah nokta sorunu çok olanlara o seriden günlük temizleyici ve tonik ver ilk 2 sıradakileri.ama eğer fazla siyah noktası yoksa 3. sıradaki temizleyici maskeyi öner..

cildi delik delik olanlar için yani gözenekleri çok belirgin olanlar için yeşil sayfayı öner.zaten yazıyo.ilk 3 taneyi yazsan yeter yani kil maskesi çok nane içerdiği için hassas ciltlere pek önerilmiyo,kil maskesinin içinde kaolin var.yine de isteyen olursa göz,ağız ve boyun hariç sürüp max. 5 dakika bekleyip yıkanıyo.

mor sayfada 2 numara var ya o çok büyük sivilcesi olanlara veriliyo..problemli yere günde 2-3 kere sürülüyo ve 24 saatte etki yapıyo.arka sayfada stick var ya o da küçük sivilcelere sürülüyo günde 1 defa..hem lekeyi azaltıyo hem de o bölgeyi içerden besleyerek küçük olan sivilcenin kuruyup düşmesini sağlıyo.2-3 günde etkisini gösteriyo..

çok teşekkür ederiz apranax abla, geceleri genelde nisa ablayla ikimiz oluyoz bol bol konuşuyoz napalıımm... inşallah herkes bol bol satış yapar..

birde sayfa 77dei perceve vucut spreyi nasl kalicimi alack olan varmii

bn o spreylerden 10 tane sipariş aldım ablacm 2 tanede kendime :) ayy kızlar son siparişlerde geldi bn şuanlık 425 liralık satış yaptmm :teytey: kendimede güneş gözlüğü bi ruj ve little black spreylernden alcm çok harcamicm bu ay paramıı alsanaalsanasmile

merhaba apranxx..valla benim kuzu gece geç yatıyo o yatana kadar benim uykum açılıyo gamzeyle sohbet ediyoruss ikimizden başka kimse olmuyo ztn bilgilerimizi paylaşıyoruz işteee ben ürün eğitimlerine felan gidemediğim için gamze yardımcı oluyo

Son düzenleme:
nisa abla ve ben istiycez...ben karımı o çanta ve kıyafete yatırıyorum..
hmm güle güle kullanın o zmn
bende çantadan istiycem
tunikde gzl ama cesaret edemiyorum
deniz haricinde de gymek için kullancak mısın?

bu bilgileri verdiğin çok ii olduuu
bebişimden gidemiyorum bendeee
tşkler kendi adıma opuyorumnanaktan

süpersin edacımmm

evet evet bikaç gündür bende varım gece sizlerle ama moralim bozuk diye bişeyler yazmak gelmiyodu içimden..artık bol bol yazışırız canım..bayanssulusmile

gamze ürün bilgileri için teşekkürler opuyorumnanaktanbende çocuk var diye gidemiyordum iyi oldu...birşey sorucam ürün eğitimi ücretliymiş ve hediye veriyorlarmış biraz bahsedermisin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…