- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.341
yok cnm her gruptankzlar sayfa 12 ve 13 de 3farlkli gruptan birer urun secnce 3 ytl oluyoya
grup 1 den 1 tane grup 2 den 1 tane grup 3 den 1 tane alnyo dimi
mesela grup birden 3 parfumude 38 e alamyoruzz diiimi
yanls yapmayaym diye ne taklsa aklma soruyom valla :)
İyiyim güzelim lütfen takılma öle benim için önemli değil nasıl istiyorsan öle de sen nasılsın bakalım çok sevindim çantayı kaptın ben de çok istiyordum yaaa tam benlik çocuk olunca bavul gibi çantalar kullanıyom
yok cnm her gruptan
panoramadaki çantadan istiycek var mı plaj bölümündeki
bnm çok hoşuma gtti zemuszemus
nisa abla ve ben istiycez...ben karımı o çanta ve kıyafete yatırıyorum..
bi arkadas percevie vucut spreyine cokkalc parfum gibi demiştide
annemde alic bende
evet kzlar basa varmi PERCEVİE VUCUT SPREYİİ kullanan
Dün akşam t.ö.mesaj çekti bugün saat 2de temsilcilerini toplayıp yeni ürünleri tanıtıp bilgilendiricekmiş çok istedim gitmeyi ama bebişim var eşimde izin vermedi offffffffff ne güzel bilgi alırdım şu clearskin ile ilgili bilgim olmadan nasıl satim
gamze... nisa...kızlar merhaba...nekadar hızlısınız hızınıza yetişemiyorum beeeennaralarda açıyorum topiği bi bakıyorum 7-8 sayfa olmuş maşşallah size enerjik bayanlar...satışlarınızda güzel :lepi:
birde sayfa 77dei perceve vucut spreyi nasl kalicimi alack olan varmii
kaç gündür giremedim bahar temizliği yapıyodum ay çok yoruldum valla yazlıkları çıkar kışlıkları kaldır offf bitmek bilmedi valla neyse az kaldı alkisalkisalkis
ay hiç sorma eşim artık gene mi avooooonnnn
diyip duruyor yaaaa
gamze... nisa...kızlar merhaba...nekadar hızlısınız hızınıza yetişemiyorum beeeennaralarda açıyorum topiği bi bakıyorum 7-8 sayfa olmuş maşşallah size enerjik bayanlar...satışlarınızda güzel :lepi:
hmm güle güle kullanın o zmnnisa abla ve ben istiycez...ben karımı o çanta ve kıyafete yatırıyorum..
bu bilgileri verdiğin çok ii olduuucanım ben ürün eğitimine gittiğim zaman bilgi aldım clearskinler hakkında yardımcı olurum ama bi tek kendime yardımcı olamıyorum nedense..
mesela siyah nokta sorunu çok olanlara o seriden günlük temizleyici ve tonik ver ilk 2 sıradakileri.ama eğer fazla siyah noktası yoksa 3. sıradaki temizleyici maskeyi öner..
cildi delik delik olanlar için yani gözenekleri çok belirgin olanlar için yeşil sayfayı öner.zaten yazıyo.ilk 3 taneyi yazsan yeter yani kil maskesi çok nane içerdiği için hassas ciltlere pek önerilmiyo,kil maskesinin içinde kaolin var.yine de isteyen olursa göz,ağız ve boyun hariç sürüp max. 5 dakika bekleyip yıkanıyo.
mor sayfada 2 numara var ya o çok büyük sivilcesi olanlara veriliyo..problemli yere günde 2-3 kere sürülüyo ve 24 saatte etki yapıyo.arka sayfada stick var ya o da küçük sivilcelere sürülüyo günde 1 defa..hem lekeyi azaltıyo hem de o bölgeyi içerden besleyerek küçük olan sivilcenin kuruyup düşmesini sağlıyo.2-3 günde etkisini gösteriyo..
süpersin edacımmm
bn o spreylerden 10 tane sipariş aldım ablacm 2 tanede kendime :) ayy kızlar son siparişlerde geldi bn şuanlık 425 liralık satış yaptmm :teytey: kendimede güneş gözlüğü bi ruj ve little black spreylernden alcm çok harcamicm bu ay paramıı alsanaalsanasmile
benim eşimde aynısını diyor valla 3-4 ayda sıkıldı avondan artık kafamçokkarıştı
SiremimS;13215500[COLOR="Indigo" .!.:süpersin edacımmm[/COLOR]
evet evet bikaç gündür bende varım gece sizlerle ama moralim bozuk diye bişeyler yazmak gelmiyodu içimden..artık bol bol yazışırız canım..bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?