- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.361
hmm güle güle kullanın o zmn
bende çantadan istiycem
tunikde gzl ama cesaret edemiyorum
deniz haricinde de gymek için kullancak mısın?
bu bilgileri verdiğin çok ii olduuu
bebişimden gidemiyorum bendeee
tşkler kendi adıma opuyorumnanaktan
süpersin edacımmm
nisa ablacım işine yarar mı bilmiyorum ama bikaç tanesi hakkında bişeyler yazdm clearskinlerden..
gamze ürün bilgileri için teşekkürler opuyorumnanaktanbende çocuk var diye gidemiyordum iyi oldu...birşey sorucam ürün eğitimi ücretliymiş ve hediye veriyorlarmış biraz bahsedermisin canım..
selam kızlaaaaar.zemuszemus Ay bayağı zamandır yazmadım ama hepsini okudum hergün yazılanların..Kavgalar,sevgi sözcükleri neler neler..Ben çevirmenim arkadaşlar.Yurtdışındaki kataloglardaki ürünlerden Türkiyede de olmasını istiyoruzyaaa ben bi mail hazırlayabilirim isterseniz..hepinizi öptüm opuyorumnanaktan
hayırdır canım?evet evet bikaç gündür bende varım gece sizlerle ama moralim bozuk diye bişeyler yazmak gelmiyodu içimden..artık bol bol yazışırız canım..bayanssulusmile
belki içine beyaz badiyle giyebilirsin göğüs bölgesi açık yaaablacım deniz haricinde giymem.ben pek açık giyinmeyi sevmiyorum deniz haricinde.bildiklerimizi paylaşıcaz tabi.rica ederim..
yazışırız tabi bide havalar ısınmaya başladııııı uyunmuyo sıcaktan
gerçekten miiiiii?ben kendi adıma çok sevinirim canım sağol :dance:
ablacım ürün eğitimi 4 buçuk tl.ayda 1 defa oluyo.parayı elden vermiyosun.ürün eğitiminden sonraki ilk faturana yansıyo..burdakiler yemekli ve canlı müzikli oluyo..hediye olarak mesela bana ilk gidişimde krem göndermişler ama çıkmadı koliden..bu ay ise yeni çıkan 25 yaş üstü serumun 5 adet numunesini göndermişler..saat 1 buçukta başlıyo.güzellik uzmanı saat 3 e kadar falan ürünler hakkında bilgi veriyo,daha sonra yemeğe geçiliyo,canlı müzik eşliğinde.bu kadar ablacım..
yaramaz mııı bitanem çok saol benimde siyah noktalarım var bende almak istiyorum eşim kendine parfüm alıcak bende bikaç ürün alim ama dimi o ödesin :lepi:
selam kızlaaaaar.zemuszemus Ay bayağı zamandır yazmadım ama hepsini okudum hergün yazılanların..Kavgalar,sevgi sözcükleri neler neler..Ben çevirmenim arkadaşlar.Yurtdışındaki kataloglardaki ürünlerden Türkiyede de olmasını istiyoruzyaaa ben bi mail hazırlayabilirim isterseniz..hepinizi öptüm opuyorumnanaktan
hayırdır canım?
sıkma tatlı canını şu 3 günlük dünyada
facede nerdesin göremiyorum senii ben
belki içine beyaz badiyle giyebilirsin göğüs bölgesi açık yaa
:)
olabilir aslında.bi gelsin eğer göründüğü kadar güzelse giyerim..sen almıycakmısın ondan?
evet canm coK iyi olur ya çantalar bile bizim Katalogtan iyi bence hemde daha uygun fiyatlar...haKszlK yani...bence o Katalog bizde olsa daha fazla satlr..daha zengin daha dolu dolu ve daha hoş taKlar bile..
bence avon taK ve çanta Konusunda daha ozenli olmalilmaz:
değiştirsinlrr yaa ama biraz zorCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?