Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam kızlaaaaar.zemuszemus Ay bayağı zamandır yazmadım ama hepsini okudum hergün yazılanların..Kavgalar,sevgi sözcükleri neler neler..Ben çevirmenim arkadaşlar.Yurtdışındaki kataloglardaki ürünlerden Türkiyede de olmasını istiyoruzyaaa ben bi mail hazırlayabilirim isterseniz..hepinizi öptüm opuyorumnanaktan

ablacım deniz haricinde giymem.ben pek açık giyinmeyi sevmiyorum deniz haricinde.bildiklerimizi paylaşıcaz tabi.rica ederim..

gamze ürün bilgileri için teşekkürler opuyorumnanaktanbende çocuk var diye gidemiyordum iyi oldu...birşey sorucam ürün eğitimi ücretliymiş ve hediye veriyorlarmış biraz bahsedermisin canım..

ablacım ürün eğitimi 4 buçuk tl.ayda 1 defa oluyo.parayı elden vermiyosun.ürün eğitiminden sonraki ilk faturana yansıyo..burdakiler yemekli ve canlı müzikli oluyo..hediye olarak mesela bana ilk gidişimde krem göndermişler ama çıkmadı koliden..bu ay ise yeni çıkan 25 yaş üstü serumun 5 adet numunesini göndermişler..saat 1 buçukta başlıyo.güzellik uzmanı saat 3 e kadar falan ürünler hakkında bilgi veriyo,daha sonra yemeğe geçiliyo,canlı müzik eşliğinde.bu kadar ablacım..

gerçekten miiiiii?ben kendi adıma çok sevinirim canım sağol :dance:

evet evet bikaç gündür bende varım gece sizlerle ama moralim bozuk diye bişeyler yazmak gelmiyodu içimden..artık bol bol yazışırız canım..bayanssulusmile
hayırdır canım?
sıkma tatlı canını şu 3 günlük dünyada
facede nerdesin göremiyorum senii ben

ablacım deniz haricinde giymem.ben pek açık giyinmeyi sevmiyorum deniz haricinde.bildiklerimizi paylaşıcaz tabi.rica ederim..
belki içine beyaz badiyle giyebilirsin göğüs bölgesi açık yaa
:)

yazışırız tabi bide havalar ısınmaya başladııııı uyunmuyo sıcaktan

eveeett.ben gece 3buçuğa kadar uyudum,sonra bi uyandım sabah 7ye kadar uyku tutmadı yalçın çakırın programını falan izledim sonra bidaha yatayım dedim 12ye kadar uyumuşum.. geceleri bol bol yazışırız iyi olur.

oooo iimiş cnm :lepi:

:lepi:

kızlar benim temsilcim ve bölge sorumlumuz benim bulundugum ilde değil......ben antalyadayım onlar ıspartadalar.........dolayısıyla faturalarda benim de bölgem ısparta gözüküyo......... ben antalyadaki ürün egitimlerine katılamıyorum diyte biliyorum........ egitime giden arkadaşlar bunu bi sorabilirmi acaba? benim temsilcim beni bi kez üye yaptı ondan sonra hiçbişeye karışmadı da........sizlerden yardım istiyorum.......bi el atın buna da

evet canm coK iyi olur ya çantalar bile bizim Katalogtan iyi bence hemde daha uygun fiyatlar...haKszlK yani...bence o Katalog bizde olsa daha fazla satlr..daha zengin daha dolu dolu ve daha hoş taKlar bile..

bence avon taK ve çanta Konusunda daha ozenli olmalilmaz:

değiştirsinlrr yaa ama biraz zorCADIARZU

kesinlikle katılıyorum haksızlık o kadar para kazanıyorlar türklerden neden bu ayrımcılık anlayamadım..biz onlara para kazandırıyorsak taleplerimizede karşılık vermeleri gerek diye düşünüyormo katalog burda olsa satışlar artar kesinlikle

annemdeyim ya ben şimdi...geçende Kaynanama goturdum cocugu eşim arad gorsun dye cocuK bensiz durmuyoo ondan...

Kaynanam çamaşrlarni bana getirmiyo yiKardm ama dedi eşim için...

bende yine dayanamadm..gittim eve o yoKKen maKinaya attm çamaşrlarni... :l

asmamştr Kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…