Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayyy canım benim yaa..yazık olmuş sana..bişey sorucam aileler karışıyo da o yüzden mi sorun yaşıyosunuz eşinlee..

4 ten beri siparişi giriyorum giriyorum tam göndericem sayfa kapanıyo.şükür gönderdim yahuu.boynum tutuldu omuzlarım tutuldu ayy yoruldum,açlıktan ölcem bişeyler yemezsem. şükür verdim siparişi 463 tl..umarım cebimden fazla çıkmaz.gelecek olan karları yatırdım da avona mafoldumben

essssssssssssss şimdilik sıcaktan ve bebeğimden ötürü olayı esssss geçme kzorundayım..akşam inceliyecem okuyacağım yorum yapacağım...
DD canısı hayatta hiç bir şeye üzülmeye değmiyor yüzümüz kırışıyor....

:gitme:
yoK canm sor ne demeK bugun 7.gn fazla olmadi

canım benim sıkıntılı günler geçirmişsin bende senin gibi erken evlendim 18,imde anne oldum 4 yıldır mutluyuz çok şükür sizinde inşallah aranız düzelir arada çocukta var iyi düşünün canım Allah yardımcın olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlaaaar bişey sorucam panaromadaki 6 şekle giren kırmızı taşlı yüzük varya sizce nasıl güzelmidir acaba bana çok kibar geldi ama sizinde fikirlerinizi bekliyorum daha önce alan varmı acep bilmiyorumkismile

2 sene çiKtiK

3 seneliK evliyim

daha 21 yaşndaym

Kizim 2 yaşina gireceK haziranda :l
oy maşallah bnm minnoşumda 7 haziranda 1 yaşına girecek :ecrin_bebek:

henüz sipariş grmedim akşama msafrm gelcek belki bşy ister dye bekliyorum bakalım

özlem abla ben sipariş girmeyi düşünüyorum ama panoramadaki plaj terliği çantası ve kıyafeti nasıl sizce..kendime almak istiyorum..
çok güzel görünüyor tatlım ama işte bende alsam dedim güvenemiyorum üstümüzde nasıl olur bilmemki şansa diye alıcaz alırsak :uhm:

çok yerinde olur isabet olur .....

alkışşşşşş alkisalkisalkis edacım beni geçmişinnn ben 2. sipariş kesin giricem 4-5 kişinin siparişini girdim bugün daha 15-16 kişi daha var siparişi öğrenilecekkkk....

evet katılamazsın...ama biriniz orda biriniz nerde ölee şey mi olur yaa kendi bölgenden birini seçseydin değiştirebilirsen değiştir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…