- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.441
evet canm ya cahillk işte duşunemiyo insan.. 21 bile saylmam daha yeni girdim
18 bitincede anne oldum işte canim
goren inanamyo anne olduğuma bekar genç kz zannediyolar :)
kizim deyince aaa cocuk senin mi diyolar..
gencim guzel esmer uzun saçli bi bayanm..
1 gram fazlam yok 4 kiloyumm ama elinde olan kymet bilmiyo işte :a015:
ne çabuk bitmiş yaa daha 2 saat oldu kafamçokkarıştı
HEMDE EVLİ Bİ JKADINLA AYRIYIM CANIM AMA NİKAhtran ayrılamadım daha
ayyy canım benim yaa..yazık olmuş sana..bişey sorucam aileler karışıyo da o yüzden mi sorun yaşıyosunuz eşinlee..
yo canm ne benim ailem ne Kaynanam evimin bizim en KuçuK bişeyine Karsmaz
yo canm ne benim ailem ne Kaynanam evimin bizim en KuçuK bişeyine Karsmaz
canım benim nekadar zamandır annenlerdesin çok karıştım heralde sonuçta senin hayatın:a015:
kızlar maşalalh ne çok satmışsınız benim çevremde çok satan var ben 110 tllik sattım başakada yok
Merhaba Kızlar...
Bende verdim siparişlerimi az önce...
Sorun yaşamadım bu kez şükürler olsun...
Seyahat çantasını ve pikeyi kazandım ama nevresim takımını alamıyorum....
Artık başka kampanyaya alkisalkisalkis
yoK canm sor ne demeK bugun 7.gn fazla olmadi
oy maşallah bnm minnoşumda 7 haziranda 1 yaşına girecek :ecrin_bebek:2 sene çiKtiK
3 seneliK evliyim
daha 21 yaşndaym
Kizim 2 yaşina gireceK haziranda :l
çok güzel görünüyor tatlım ama işte bende alsam dedim güvenemiyorum üstümüzde nasıl olur bilmemki şansa diye alıcaz alırsak :uhm:özlem abla ben sipariş girmeyi düşünüyorum ama panoramadaki plaj terliği çantası ve kıyafeti nasıl sizce..kendime almak istiyorum..
hayırlı olsun güle güle kullanmayı nasip etsin Allah..
iyi valla sana vermişsin siparişi maşallahaman nazar deymesin ben daha 25 tlde kaldım turkbayragi
merhabalar herkese...gün doğmadan neler doğar demiştim,daha yataktan kalkmadan3 tane clearskin siparişi aldım telefonda..Allaha çok şükür.kaldı 2 tane.. onları da yine kendime alırım,yada alan olursa satarım.size bişey sorucam az da olsa siyah nokta sorunum olduğu için siyah nokta serisinden derinlemesine temizleyici maskeyi yazdım en alttakini,ve tonik..peki çenemde zaman zaman büyük büyük sivilce çıkıyo,onun için mor sayfadaki düzgünleştirici bakımı yazsam nasıl olur ya da düzgünleştirici stik..?
alkışşşşşş alkisalkisalkis edacım beni geçmişinnn ben 2. sipariş kesin giricem 4-5 kişinin siparişini girdim bugün daha 15-16 kişi daha var siparişi öğrenilecekkkk....
bn o spreylerden 10 tane sipariş aldım ablacm 2 tanede kendime :) ayy kızlar son siparişlerde geldi bn şuanlık 425 liralık satış yaptmm :teytey: kendimede güneş gözlüğü bi ruj ve little black spreylernden alcm çok harcamicm bu ay paramıı alsanaalsanasmile
kızlar benim temsilcim ve bölge sorumlumuz benim bulundugum ilde değil......ben antalyadayım onlar ıspartadalar.........dolayısıyla faturalarda benim de bölgem ısparta gözüküyo......... ben antalyadaki ürün egitimlerine katılamıyorum diyte biliyorum........ egitime giden arkadaşlar bunu bi sorabilirmi acaba? benim temsilcim beni bi kez üye yaptı ondan sonra hiçbişeye karışmadı da........sizlerden yardım istiyorum.......bi el atın buna da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?