Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bıse sorcam buayklı panoramadakı stoklarla sınırlı olan kay canta ve doghoot cantanın stok durumunu bılen var mı.ben dün onların sıparişini verdım ama bugun başka bıse ekleyecektım işlenmediği için aklıma onlar geldı bıde stokta kalmamışsa kötu olur benım ıcın cunku.nasıl öğrenıcem

oyyy esssscimmm :1hug: çyle sevindimki senin adına.......... neler cektin canım benim yaa.......... inşallah hersey çok güzel olur bundan sonra..........RABBİM huzurunuzu daim etsin inşallah .......... hep mutlu ol hep yüzün gülsün canım............:1hug:

promosyonlarımı yani bedelsizleri m cnm?
aman dikkat et kontrol et faturayı yollamada önce
birde nasıl yaptığını bana da söler msnn nerde hata yaptığımı merak ediyorum

faturaya bi deodorantı girdim sadece canım devama basınca altta bedelsizlerin secim bölümü acıldı ordan sectim gönderdim

baktım senin için 2 side suan stokta var

faturaya bi deodorantı girdim sadece canım devama basınca altta bedelsizlerin secim bölümü acıldı ordan sectim gönderdim
hay allah doğruyA BENDE hepsini yazıom sonra bide bedelsiz işaretliyorum kafamçokkarıştı

ya arkadaşlar acil cvp
avona mail atmm lazım ama hangi adrese bulamadım???????????

:lepi:

çok sevindim hayatım allah mutlulugunuzu daim etsina.s.:teytey:

bende verdimm siparişimii 233 tllik ya kızlar benm okul cuma kapanıyo.herkes memleketine gitcek avonu arayıp bana öncelik vermesini istiyorum pazartesi kargomun çıkmasını istiyorum ben salı günü elime geçer.bendeherkese dağıtırım.zaten finallerim arasında bununla uğraşıyorum ama işte bana biraz katkısı oluyo.başına böyle bişey gelip avonu arayıp kargosu hemen yola çıkan var mı?

aşkım benimm.umarım senin sevgini hakeder umarım çok mutlu olursun.allh herşeyi gönlüne göre versin ama şunu untma oseni senin onu sevdiğinden daha çok sevsin..dikd ur yıkılma.yeterinden fazla değer verme ..bak bu yüzden kaybediyoruz..güçlü ol güzel kızım benim:))))

Bayanlar iyi akşamlar sizlere işten yeni çııyorum malesef evde pc yok...çocukların babası herşemi götürmüş ya diğer eşyaları almaktan pc ye fırsat gelmedi para biriktireyim onuda alcam inş...

Bayanlar iyi akşamlar sizlere işten yeni çııyorum malesef evde pc yok...çocukların babası herşemi götürmüş ya diğer eşyaları almaktan pc ye fırsat gelmedi para biriktireyim onuda alcam inş...

sağolasn ablacmm...olumunekankayizsmile alrsn inşallah benim evdede pc yok olsa ne iyi olurdu ya :) benimki almaz ne gerek var der :)) o oturmaz bile basina

kafamçokkarıştı

NEEEEE PİKEYİ ALAMADIN MIII 400 KÜSUR YAZIYORDU BEN Mİ YANLIŞ OKUDUM O ZAMAN ??
katalog fiyatıyla 425 ablacm e haliyle düştü fiyat:)
:teytey: çok sewndm ablcm mutluluğunuz daim olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…