- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.461
çok yerinde olur isabet olur .....
alkışşşşşş alkisalkisalkis edacım beni geçmişinnn ben 2. sipariş kesin giricem 4-5 kişinin siparişini girdim bugün daha 15-16 kişi daha var siparişi öğrenilecekkkk....
evet katılamazsın...ama biriniz orda biriniz nerde ölee şey mi olur yaa kendi bölgenden birini seçseydin değiştirebilirsen değiştir bence...
alkışşşşşş alkisalkisalkis edacım beni geçmişinnn ben 2. sipariş kesin giricem 4-5 kişinin siparişini girdim bugün daha 15-16 kişi daha var siparişi öğrenilecekkkk....
:...
iyi akşamlar kızlar netten hiç sipariş girmedim bu zamana kadar hep takım öncüme verdim bu sefer kendim girmek istiyorumda yanlışım olmasın bana adım adım anlatırsanız sevinirim bide benim bilgilerimdeki ev adresim farklı siparişi başka adrese istiyorum o nasıl olacak şimdiden teşekkürleeeeer zemuszemus
kafamçokkarıştıama pikeyi alamadm bu ay abla ya bide şu ilk ay ki hediyelerde bitti e ne alıcaz biz şimdii:umursamaz:
iyi akşamlar kızlar netten hiç sipariş girmedim bu zamana kadar hep takım öncüme verdim bu sefer kendim girmek istiyorumda yanlışım olmasın bana adım adım anlatırsanız sevinirim bide benim bilgilerimdeki ev adresim farklı siparişi başka adrese istiyorum o nasıl olacak şimdiden teşekkürleeeeer zemuszemus
aynen canım istersen hemen resimli anlatayım tatlım...ablacım temsilciye özel bölümünden alışveriş yazan yere giriyosun.siparişlerinin kodunu yazıyosun yandaki kutucuklara da kaç adet istediğini yazıyosun..k7 den kaçlı katalog istiyosan siparişlerine onun kodunu da yazıyosun.ondan sonra sepete at ve güncelleyi tıklıyosun.daha sonra zaten kontrol etme şansın var,istediğin ürünleri gösteriyo sırayla..eğer doğruysa tekrar sepete at ve güncelle diyosun.daha sonra promosyonlar falan hesaplanıyo ve fatura tutarın..devam diyosun ve orda adresin çıkıyo eğer farklı adrese gelmesini istiyosan oraya istediğin adresi yazıyosun ve siparişi gönderi tıklıyosun,tamam diyosun sonra da bi oh beee diyosun ve rahat bi nefes alıyosun okadar..ben de ilk defa 3. siparişimde kendim girmiştim ama Allaha şükür yanlışlık yapmadım..o gün bugündür kendim giriyorum.. kolay gelsin.
annemdeyim ya ben şimdi...geçende Kaynanama goturdum cocugu eşim arad gorsun dye cocuK bensiz durmuyoo ondan...
Kaynanam çamaşrlarni bana getirmiyo yiKardm ama dedi eşim için...
bende yine dayanamadm..gittim eve o yoKKen maKinaya attm çamaşrlarni... :l
asmamştr Kesin...
yo canm haKlsn sonradan da dedimya gitmesemiydim diye bende salaKliK var bole ama Kati olma istiyorum biraz...
off off ya bitiricem diyorum hatrlamamaya çalşyorm sabah bi KalKyorum sinirli gergin...kötükedihüso
ben naptm ona haKetmdm bu duruma gelmeyii herKz evli ama mutlu niyee ben niye ben boleyim diyom ozaman deli oluyom ağzma gelenii sayasm geliyooalsanaalsanasmile
ama dusunuyom bi yandanda uzuluyom yazK herseye diyorummkafamçokkarıştı
galiba ben cooK safm yaa :a015:
yoK canm benim sizlerr rahatlatoyosuzz beni inanin hiçç Kimseye te laf anlatmyorum guvenim yoK imseye bu hayatta istemiyorum bilinmesini..sizlere anlatyorumm belKi ozel hayat bu adar anlatlmaz dyenler olur ama paylaşmaya Kimse olmaynca çoK iyi geliyoo:sinifsinif:
sizleri seviyorum Şeniz
2 sene çiKtiK
3 seneliK evliyim
daha 21 yaşndaym
Kizim 2 yaşina gireceK haziranda :l
evet canm ya cahillk işte duşunemiyo insan.. 21 bile saylmam daha yeni girdim
18 bitincede anne oldum işte canim
goren inanamyo anne olduğuma bekar genç kz zannediyolar :)
kizim deyince aaa cocuk senin mi diyolar..
gencim guzel esmer uzun saçli bi bayanm..
1 gram fazlam yok 4 kiloyumm ama elinde olan kymet bilmiyo işte :a015:
ay ciddimi benimkide yaparmi acaba...
ya benimki çok sinirli agresif, kiskanç,bağarp çağarmasi var..
içmez,dovmez hele aldatma konusunda aklima gelmedi hiç..
benimki bi kadn dşman sanki benle nasl evlendi anlamyorum ..
yo canm ne benim ailem ne Kaynanam evimin bizim en KuçuK bişeyine Karsmaz
ohhhhhhhhh beee yaklaşık 45 dakkadır falan uğraşıyormmm her şey tamam siparişlerde şu 3 lü deodarantalarda bipromosyon hesaplamayı beceremedim neden se olmuyor bedelsiz ürünlerde işaretliyom yokkkkk
20 küsür fazla çıkıo fatura tutarııı
yap yap kafayı yedim bu saat oldum telle verdim artık nedense bu sefer beceremedim halbu ki daha önce becermiştimmm
akşam misafirlerim vrdı ii girmemişim ondan da aldım sipariş clear ürünlerinden 3 banyo köpüklerinden de 2 tanee..
en önemlisi hediye gelen parlaklık görünüm veren gece kremini sattımmmm ohhhhhhhhh beeeeeee :lepi:
elimde kaldı diye üzülüyordum sattım 20 ye :)
bizede geliş 25 di sanırımmm aman olsun paraylamı aldım sankiiii
nesee derin bi ohhh çekim telle verdim hadi hayırlısıııııı kesilsin fatura gelsin koli hihoyyyt
cok sağol diyorum baskada bişey diyemiyorum deodorntları grmeyi unutmustum
huricim ve gamzecim size çooook çooooooook teşekkür ediyorum benim için o kadar uğraştınız çok sağolun yardımsever KK hatunlarııııı olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Gamzecim bu gece baya geç kaldımm çıktın sanırım
evet kzlar tam hersey bitmişti derken bugun konuştu eşimlee ne istiyorsam syledim...
bu yzden şu yzden bitirmek istedim devam etmezz bole dedim..bundan onceki kavgalarda değişmediği için...
sarldi ağladi...dayanamadm..
bir kez daha mantğm kenara koydum...
inşllahh pişman olmam ve gzell bi şekilde devam edebiliriz..
Allahm yardmcm olsun...
herseyin hayrlsii yarabbim..
tek isteğim huzurlu bi yuva...
onca seye ragmen yaptğm fedakarlğn karslğn alrm inşlhhh
sizlerii çok seviyorum hepiniz cok sağolun yanmda oldunuzz hepp benim..
kimselere anlatamadgm sizlere anlattm..canlarm benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?