Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bilmemki değiştirilebiliyomu? ya cidden bazen çok zorluk yaşıyorum.....şimdi değiştirrsemde ayıp olmazmı tulcum ? ben kimseyi kıramıyorum işte :gitme: gerci beni kayıt ettiğinden beri ne aradı ne sordu ama ..:gitme:

alkışşşşşş alkisalkisalkis edacım beni geçmişinnn ben 2. sipariş kesin giricem 4-5 kişinin siparişini girdim bugün daha 15-16 kişi daha var siparişi öğrenilecekkkk....

:...

ama pikeyi alamadm bu ay abla ya bide şu ilk ay ki hediyelerde bitti e ne alıcaz biz şimdii:umursamaz:

iyi akşamlar kızlar netten hiç sipariş girmedim bu zamana kadar hep takım öncüme verdim bu sefer kendim girmek istiyorumda yanlışım olmasın bana adım adım anlatırsanız sevinirim bide benim bilgilerimdeki ev adresim farklı siparişi başka adrese istiyorum o nasıl olacak şimdiden teşekkürleeeeer zemuszemus

ablacım temsilciye özel bölümünden alışveriş yazan yere giriyosun.siparişlerinin kodunu yazıyosun yandaki kutucuklara da kaç adet istediğini yazıyosun..k7 den kaçlı katalog istiyosan siparişlerine onun kodunu da yazıyosun.ondan sonra sepete at ve güncelleyi tıklıyosun.daha sonra zaten kontrol etme şansın var,istediğin ürünleri gösteriyo sırayla..eğer doğruysa tekrar sepete at ve güncelle diyosun.daha sonra promosyonlar falan hesaplanıyo ve fatura tutarın..devam diyosun ve orda adresin çıkıyo eğer farklı adrese gelmesini istiyosan oraya istediğin adresi yazıyosun ve siparişi gönderi tıklıyosun,tamam diyosun sonra da bi oh beee diyosun ve rahat bi nefes alıyosun okadar..ben de ilk defa 3. siparişimde kendim girmiştim ama Allaha şükür yanlışlık yapmadım..o gün bugündür kendim giriyorum.. kolay gelsin.

kızlar pamoramadan aldığımız ürünlerde iade fln oluyor mu?
mesela ben kendime panoromadan bişey aldım diyelim beğenmedim ger iiade yapabiliyormuyum...

aynen canım istersen hemen resimli anlatayım tatlım...

avon internetten sipariş verme...

önce sitede sol başta ki alışveriş yazan yere tıklıyorsun...
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

burdan sonrasına be ndevam etmiyorum çünkü gerçek siparişlerim değil sana göstermek için yaptım...
burdan sonra sayfa yine karşına son hali ile çıkar..sonra devam etmek istiyormusun siparişi vermek istiyormusun der..sende evet diyeceksin..
oldu ki yarım saat içinde aklına bişe ygeldi ekleme yapmak istiyorsun falan 0212 473 11 11 i arayıp ordan düzelttirebilirsin..ama faturan kesildikten sonra hiç bir değiişiklik yapılamaz ...

2 sene çiKtiK

3 seneliK evliyim

daha 21 yaşndaym

Kizim 2 yaşina gireceK haziranda :l

yo canm ne benim ailem ne Kaynanam evimin bizim en KuçuK bişeyine Karsmaz

essss ciğim ...sen eşini hala seviyorsun,sevmekten ziyade kızınla eşinle güze lgüze lmutlu bir yuvaya devam etmek istiyorsun...
evet safsın,güzelsin,bir kere mükemmel bir annesin...eşinle otur konuş..konuşmayı beceremiyorsada mektup yaz...elden veremezsen postadan gönder onunu için önemli bir hediye bir şey onu sana hatırlatacak--sevgili iken seni nasıl sevdiğini hatırlatacak bir mekana götür konumaya,yada o zamanlar ıhatırlatacak bir şey...
ve çok cidi olduğunu gerçekten boşanmak istemediğini ama buna onun zorladığını bu ekilde bir evliliğin kızınıza zarar vereceğini v.s. anlat...

yani gözlerle olmadı kalemle anlatacaksın..
bu şekilde çekip gidersen bu sefer erkek milleti...
zor geldi evlilik ağar geldi ,o gezmeyi tozmayı seçti..zaten alımlı bir bayanım diyorsun bu sefer çirkinleşebilir...
içi öyle olmasada etrafına böyle lanse edip seni tekrar eve gelmeye zorlayabilir....

bence sen ona okkalı bir mektup yaz....

ohhhhhhhhh beee yaklaşık 45 dakkadır falan uğraşıyormmm her şey tamam siparişlerde şu 3 lü deodarantalarda bipromosyon hesaplamayı beceremedim neden se olmuyor bedelsiz ürünlerde işaretliyom yokkkkk
20 küsür fazla çıkıo fatura tutarııı
yap yap kafayı yedim bu saat oldum telle verdim artık nedense bu sefer beceremedim halbu ki daha önce becermiştimmm

akşam misafirlerim vrdı ii girmemişim ondan da aldım sipariş clear ürünlerinden 3 banyo köpüklerinden de 2 tanee..
en önemlisi hediye gelen parlaklık görünüm veren gece kremini sattımmmm ohhhhhhhhh beeeeeee :lepi:
elimde kaldı diye üzülüyordum sattım 20 ye :)
bizede geliş 25 di sanırımmm aman olsun paraylamı aldım sankiiii

nesee derin bi ohhh çekim telle verdim hadi hayırlısıııııı kesilsin fatura gelsin koli hihoyyyt

cok sağol diyorum baskada bişey diyemiyorum deodorntları grmeyi unutmustum

cok sağol diyorum baskada bişey diyemiyorum deodorntları grmeyi unutmustum

promosyonlarımı yani bedelsizleri m cnm?
aman dikkat et kontrol et faturayı yollamada önce
birde nasıl yaptığını bana da söler msnn nerde hata yaptığımı merak ediyorum

Gamzecim bu gece baya geç kaldımm çıktın sanırım

canım kimse girmiycek heralde dedim çıktım gece ama 4e kadar uyuyamadım tv izledim.girceğini bilseydim oyalanırdım biraz daha... ama olsun geceler bizim.. bu arada benim siparişler en geç çarşamba gelir diye düşünüyorum,plaj çantası ve kıyafetine bi bakayım nasılmış ona göre haber veririm sana canım.umarım güzeldir..

Son düzenleme:
evet kzlar tam hersey bitmişti derken bugun konuştu eşimlee ne istiyorsam syledim...

bu yzden şu yzden bitirmek istedim devam etmezz bole dedim..bundan onceki kavgalarda değişmediği için...

sarldi ağladi...dayanamadm..

bir kez daha mantğm kenara koydum...

inşllahh pişman olmam ve gzell bi şekilde devam edebiliriz..

Allahm yardmcm olsun...

herseyin hayrlsii yarabbim..

tek isteğim huzurlu bi yuva...

onca seye ragmen yaptğm fedakarlğn karslğn alrm inşlhhh

sizlerii çok seviyorum hepiniz cok sağolun yanmda oldunuzz hepp benim..

kimselere anlatamadgm sizlere anlattm..canlarm benim..

esscim inşallah herşey daha iyi olur.Sonuçta eşin bebeğin ve sen bi ailesiniz.umarım herşey gönlünce olur.sende mutlu olursun..Sen üstüne düşeni yapmışsın son bi şans vermişsin.Eşinde bu şansı kullanamazsa artık senin yapıcağın bişey kalmıcak...Ama umarım bunlara gerek kalmaz ve ailenle mutlu olursun..Çok sevindim senin adına...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…