Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar bu avonun 11.90 lık güneş gözlügü nasıl iiyi mi acaba göze bi zarar filan verir mi almayı düşünüyorum ama kararsız kaldrım

Hastayız anakız benim bademciklerim şiş kızımda öksürüyor çok ..Dün gece geç geldim eve kayınvalidemdeydik bugünde annemde toplandık öle işte sen naptın görüşmeyeli canım

ay kıyamam ya geçmiş olsun ikinize de inşallah çabucak iyileşirsiniz..hımmm gezdin yani,ben de bugün ürünlerin parasını toplamaya gitiim 4te falan. akşam 8buçukta geldim.bugün de biraz sipariş veren oldu.. teyzenler verdi mi sipariş canım?

Çok saol tatlımanew krem sip.aldım altın fırsat olan duş jellerinden bali bliss 2 tane de erkek parfümü alıcaklar ama kokusuna karar veremediler testerlara bakıp haber vericekler ama benden tavsiye istiyolar kalıcı olsun diolar Sence hangisini önermeliyim true force ,wilderness,jet home hangisi daha iidir

benim cevabım tabiki wilderness olucak.jet home ağır kaçabilir.true force da yeni çıktı hoş yani ama pek kalıcı değildir bence.ben jet home ı da beğeniyodum ilk başlarda yani wildernesi keşfedene kadar..

maşallah güzel sipariş almışsın inşallah almaya da devam edersin..

Çok şükür çarşamba günü yine toplanıcaz inşallah biraz daha alabilirsem sipariş bakalım şimdilik 200 e felan ulaştım tabi daha çok yeni halam 6 şekle giren yüzüğü çok beğendi ama karar veremedi bende burda güzel değil diye okumuştum ..Wilderness a ben niye alışamadım bilmiyorum ki testerdan anlıyamıyoruz belkide yeni çıkan parfüm çok güzel ama dediğin gibi kalıcı bişeye benzemiyo

canım bence de o yüzük güzel değildir.baksana dikkatlice sağda gösterilen bütün şekildeki yüzük hariç hepsinde bi parçayı aşağıya indirmişler.takınca nasıl durur merak bile etmiyorum,çok garip bence. canım tester da farklı oluyo.ben en çok wildernes sattım hiç şikayet almadım.hatta bugün bile wilderness siparişi aldım 1 tane daha.ama senin tarzın değildir belki,istersen jet home öner,sen bilirsin.göster testerları bidaha kendileri karar versin ya da..

Ben jet home sonradan baktım yeni çıkan ile wilderness var onlarda çarşamba gününe kadar karar vermem lazım :))) inşallah onlar beğenir wilderness i ben hiç adını duymamıştım ama en çok satılanlardanmış şaşırdım..soft musk ı denettim çok beğendiler indirime girince alıcaklar bende k7de hediye alabilirsem onu satıcam :))

ben de wildernesi kimseden duymamıştım,1 tane erkek arkadaşıma aldım,sonra gittiğim yerlere götürdüm çok beğendiler zaten o ay 28 di.sonra bayaa sattım canım yaa.çok hoşuma gidiyo ne bileyim,acayip bişey adı bile yetiyo :1rolleyes: inşallah karar verirsin bi de yarın burdan yine sorarsın yorum yazan olur yani canım..

İnternet bir gidiyor bir geliyor puffff ..İnşallah canım sorarım diğer arkadaşlarında fikirlerini alırım bakalım sen gözlük siparişi verdin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…