- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.781
geldi kargommmmm geldiiiii daha inceleyemedim ama hediye limiti 300 tl ye kettle 545 tl kettle +porselen demlik ve çay bardağı tk.
extend mascara 13.20
acilip kapanan goz kalemleri 7.50
color trend yeni bi mascara cikarmş 6.20
color trend goz far paleti 10.00
avon care el yuz vucut losynu 6.00
bronzlaştrc inciler allik 19.50
naturals şampuanlar inidirimde:5.60
parfmlere gelince:
rare rearls edp ve 6 farkl sekilde kullanln yuzuk birarada 39.90
today ve tomorrow :32.50 ayriyetten bize ozel temsilci fiyatndan 2 ytl ucuz alcakmşz :)
aromadisiac parfmler :38.00
soft musk paketi deodorant,vuct pudrasi ve edt bir arada :22.00
celebre paketi:edt,rool on,deodorant :34.00
far away dreams:30.40
YİLİN EN DUŞU FİYATİ: Perceve erkek EDT :23.00
essence edt:41.40 yannda saat hediye
geriye kalanlar siradan urunler kzlarr..
benim yeni katalogda en merak ettiklerim pur blanca blossom(yeni kokusu yani) bide yeni çıkan edt lerden kavunlu vanilyalı olanı işte bunları çok merak ediyorum kızlar
bnmde aynı snn gibiydi abla bnde kmlik fotokopisini faxladım dhada görmedm ama saolsn ilgisiz bi insan deil bi çağrı atim hmn arıo hç yalnız bırakmadı bide tabiki tul ablamında çok emeği var ilk günler biraz sinirlenmişti ama(aynı soruları görünce tabii) kaydirigubbakcemile3 hç bizi yalnız bırakmadı opuyorumnanaktangünaydın hepinize canlarım......
sevvalcik; faturan kesilmediyse ekleyebilirsin canım
hurim; bu işe sanırım en cok ben sevindim....... niye biliyonmu ben ne takım öncümü gördüm ne de bölge sorumlumuzu........hiç görmedim........ onlar farklı ilde ben farklı........ nüfus cüzdanımı faxlayarak üye olmuştum zaten......... daha şimdiye kadar bir kez bile iade yapamamıştım.........çünkü benim için cok zor olacaktı....... ama şimdi kendimiz yapabileceksek çok iyiymiş canım ALLAH razı olsun beni sevindirdin ALLAH da seni sevindirsin........ birşey sorabilirmiyim; ben ödememi ptt aracılıgıyla yapıyorum, parayı nereye yatıracakki avon? yine ptt ye mi? bide canım şunu sorcam ben bulundugum ildeki ürün egitimlerine katılamıyorum demi?
selam kızlarrr
yurtiçi kargo yarında çalışıyomuş sanırım çoğumuzuun kargosu yarın elimizde olurr:))zemuszemus
bnmde aynı snn gibiydi abla bnde kmlik fotokopisini faxladım dhada görmedm ama saolsn ilgisiz bi insan deil bi çağrı atim hmn arıo hç yalnız bırakmadı bide tabiki tul ablamında çok emeği var ilk günler biraz sinirlenmişti ama(aynı soruları görünce tabii) kaydirigubbakcemile3 hç bizi yalnız bırakmadı opuyorumnanaktan
ayy bnmki hala yola çıkmamış bu gece çıkarsa yrn gelir o zmn çok sewindmmmopuyorumnanaktan
kızlar sizce ferginin parfümü outspoken nasıl kokuyor? güzelmi?
hangi parfüme benzettiniz?
şişesi çok hoş ama koku kokladıkça biraz bayıyo sanki
kararsız kaldım alsammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?