Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

stokta kalmayan ürünler bir sonraki sipariş ile mi gelir acaba off ya satmak için örnek numune istiyoruz yokkkk nasıl satıcaz biz herkes görmek istiyor

eeessscim çok teşkkürlerrrr :1hug:birşey sorucam panaromadaki hediye ne?birşey dedi ama katalog yenilenmiş mi bi de onu yazıver canım sana zahmet...ya da gönder bebişine ben bakayım sen hepsini rahat rahat yaz :):ecrin_bebek:

:lepi:
soft musk aşığı olaraaakkk çokkk sevindimmmmm

benim yeni katalogda en merak ettiklerim pur blanca blossom(yeni kokusu yani) bide yeni çıkan edt lerden kavunlu vanilyalı olanı işte bunları çok merak ediyorum kızlar

ayy bide ek olarak yeni çıkan arabian glow rosted allıgı çok merak ediyorum . body shop ve yves rocher da da aynı bu dizaynda allıklar var........ umarım bu da onlar gibi güzeldir........

bnmde aynı snn gibiydi abla bnde kmlik fotokopisini faxladım dhada görmedm ama saolsn ilgisiz bi insan deil bi çağrı atim hmn arıo hç yalnız bırakmadı bide tabiki tul ablamında çok emeği var ilk günler biraz sinirlenmişti ama(aynı soruları görünce tabii) kaydirigubbakcemile3 hç bizi yalnız bırakmadı opuyorumnanaktan

selam kızlarrr
yurtiçi kargo yarında çalışıyomuş sanırım çoğumuzuun kargosu yarın elimizde olurr:))zemuszemus

ayy bnmki hala yola çıkmamış bu gece çıkarsa yrn gelir o zmn çok sewindmmmopuyorumnanaktan

evet tuldan ALLAH razı olsun....... benim temsilcinin sesini bile duymuyom ben hiç, sen yine iyimişin....... şikayet edip de ekmegiyle de oynamak istemiyom....... neyse şu bizim iade etme işimiz iyi olmuş........ daha önceden bile düşünüp yapmalıydı aslında avon.

kızlar sizce ferginin parfümü outspoken nasıl kokuyor? güzelmi?
hangi parfüme benzettiniz?

açıkçası çiçek kokularından nefret ederm bi kadın bnce çekici olmalı yani baharatlı kokular kullanmalı avonda buna uyan en güzel parfüm little black ama bn bu parfümü sewdm numunesini kaybettm bn ama yeni kataloğa koyarlar çok beğenirsem alırım bn ..

şişesi çok hoş ama koku kokladıkça biraz bayıyo sanki
kararsız kaldım alsammı

valla hayatım satış yapmak istiyosan al şişeside çok hoş müşterinde olur işine karışmak gibi olmasında

yaaaaa niye stoklar tükenmiş ya olamaz şok oldum bu arada eeeees canım ellerine saglık birazda olsa merakımız gitti turkbayragisenağlamaşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…