Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ince ind. kat. var baya büyük ve kalın....fergie parfümden 6 tane satana mor nubuk çanta hediye...

tulcuuum gözün aydın rekor sende galiba ilk kargosu gelen sensin akşama ayrıntıları bekliyoruuuz fazla bekletme bizi oldumu laelaelaelaelae ayrıca gözlük geldimi nasıl güzelmi bide pikeyi kazandınmı nasıl yazarsan seviniriiiim bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan

Siparişimi verdim 320de kaldım ama olsun yarın elimde olucak misafirliğe gidicem çünkü siparişlerini de götürim belki gören başkalarıda sipariş verir dimi ama :)))

benim yeni katalogda en merak ettiklerim pur blanca blossom(yeni kokusu yani) bide yeni çıkan edt lerden kavunlu vanilyalı olanı işte bunları çok merak ediyorum kızlar

faturalanınca hemen kargoya vermiyorlar belli olmuyo sevvalcim sabh bktım hala verilmemşti dün kesilmiş faturam

gozde olan urunleri yazyorum canlarm malumm cocuk durmuyo ama cougunu yazcam :) bekleyn

arkadaşlar ban ürünlerim henüz gemediğinden 7. kampanyanın kataloğu da henüz yok o katalogadaki plaj kıyafeti şapka terlik ve çantanın resimlerini eklemeniz mümkün müüü

extend mascara 13.20
acilip kapanan goz kalemleri 7.50
color trend yeni bi mascara cikarmş 6.20
color trend goz far paleti 10.00
avon care el yuz vucut losynu 6.00
bronzlaştrc inciler allik 19.50
naturals şampuanlar inidirimde:5.60

parfmlere gelince:

rare rearls edp ve 6 farkl sekilde kullanln yuzuk birarada 39.90

today ve tomorrow :32.50 ayriyetten bize ozel temsilci fiyatndan 2 ytl ucuz alcakmşz :)

aromadisiac parfmler :38.00

soft musk paketi deodorant,vuct pudrasi ve edt bir arada :22.00

celebre paketi:edt,rool on,deodorant :34.00

far away dreams:30.40

YıLıN EN DUŞU FıYATı: Perceve erkek EDT :23.00

essence edt:41.40 yannda saat hediye

geriye kalanlar siradan urunler kzlarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…