- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.741
ben sormasam söylemezzz bnm ki kendine çalışıyorrrronuda öğrenirim canım zaten takım öncüleriniz size bilgi verir hayatım...
şimdi canım ..benim arkadaşlarımın takım öncüleri süper..mesela hediye almak isteseler t.ö. leri yardım ediyor satışlarında...
mesela eksikleri var t.ö. yine yardım ediyor kargo ödemesinler diye...
mesela bizim burda yaptığımız takas muhabbetini takım öncüleri ile yapıyorlar...
iadelerde yardımcı oluyorlar...
ama iade için t.ö. şart değil ki bende takım öncüsüyüm ama benim temsilcilerimle bu bölge sorumlusu ilgileniyor..ben tanımıyorum bile kendilerini...
neticede t.ö süde direk bölge sorumlusuna veriyor..
bir temsilci olarak sende direk bölge sorumluna verebilirisn zaten :)))
ürünleri müşterilern mi almaya geliyo ne iimiş bende kapa kapı teslim ediyorumavon sayesinde 3 gündür kahvaltıya gidiyorum yahuuu sempatiksalakcinni
ürünleri almaya gelemeyenler kahvaltıya çağırıyor işime geliyor valla..
şimdide teyzeme gidicem kahvaltıya zilli uyansın diye bekliyorum..
canım ben gözlük siparişi verdim geldiğinde fotoğrafını da çeker koyarım hayatım...:)
bende k7 yi merak ediyorum bu sefer aptallık yapmadım 10 tane k7 istedim ..bakalım bende kapağı kalın olacak ..en sevindiğim olay şu kargo işi valla..
tekım öncüne versende bölge sorumlusu biriktirmeden vermiyor en iyisi kendi işini kendin gör tabi bana konuşmak kolay kargo sokağımın başı laelaelaelaelae
bnm t.öncüm alablrsn demişti başka şehirden kafamçokkarıştıevet şekerim 0212 473 1111 arayıp ordan ekletebiliyorsun ama faturan kesildiyse imkansız..
canım benim senin durumun çok farklı çünkü be nnormalde takım öncüsüyüm kesinlikle başka şehirden kayıt almam yasak...
aynı şehire bağlı olmak zorundasın bildiğim kadarı ile..bu ptt mevzusunuda hiç bilmiyorum..eğitimlere katılablirsin diye düşünüyorum ama sana katılmaazsın derler ..eğer takım öncüne sorarsan katılma der çünkü galiba seni kaçak kayıt yapmış ortaya çıkmasın diye..çünkü farklı şehir olması yasak...yani bana öyle söylendi..istanbul dışından kayıt alamazsın dediler bana..
daha öncede mi vardı görmüşsün ya??iyi güzel ama temsilcim hallediyordu hiç sorun çıkarmadan ama bundan sonra kendim vericem demek o da güzellll
değil 50 tl 20 tl bile etmez o çanta geldi gördük ..sadece mavi tarafı kullanılır kırmızı tarafı naylon ve astar şeklinde kllanılmaz yanii....
valla benimki dün sabah çıkmış yola ve şu dk.larda gelmesi gerek öğleden sonra günüm var ve koşturuyom resmen evin içinde amailk fırsatta yazıcam yeni kat.
yaa bende 5 adet güneş gözlüğü girmiştim gelmiyecekmi şimdi offffff yaaaa o zaman pikeyide kazanamıyacam demekki akannehir varmı gözlüğü faturada gözükmeyen arkadaşlaaaaaar :umursamaz: bilmiyorumkismile
yaa bende 5 adet güneş gözlüğü girmiştim gelmiyecekmi şimdi offffff yaaaa o zaman pikeyide kazanamıyacam demekki akannehir varmı gözlüğü faturada gözükmeyen arkadaşlaaaaaar :umursamaz: bilmiyorumkismile
kesinlikle true force boshayallersmileMeraba kızlar size bişey sormak istiorum avondan erkek parfümü alıcam 2 parfüm arasında kararsızım sizce hangisi lütfen bi seçim yapmamda yardımcı olun jet homme ve true force sizce hangisi ?
Gözlük bitti mi yaaaaa ne çabuk of
yeniden stoklara gelir kızlar avon yeni ürünlerinden önce sınırlı getiyor sonra gliyor diğer stoklardan. çift taraflı çanta da bana öle olmuştu. stokta kalmamıştı. ama sonra gönderdilerama yaa !!!!!!!!!!!!!!! daha ay sonuna dogru siperişimi verip gözlük isticektimmm haksızlık buu !!!! :mymeka: al sana avon al sana ! sona tokat atma diyon bana . al bida al :mymeka:
yeniden stoklara gelir kızlar avon yeni ürünlerinden önce sınırlı getiyor sonra gliyor diğer stoklardan. çift taraflı çanta da bana öle olmuştu. stokta kalmamıştı. ama sonra gönderdiler
Meraba kızlar size bişey sormak istiorum avondan erkek parfümü alıcam 2 parfüm arasında kararsızım sizce hangisi lütfen bi seçim yapmamda yardımcı olun jet homme ve true force sizce hangisi ?
hem daha sipariş eden çok olur o gözlüklerden güzeller çünkü bnde kendime isticemzemuszemusAy inşallah ya daha bismillah kampanya yeni başladı korktum valla :)))))
geldi kargommmmm geldiiiii daha inceleyemedim ama hediye limiti 300 tl ye kettle 545 tl kettle +porselen demlik ve çay bardağı tk.
hem daha sipariş eden çok olur o gözlüklerden güzeller çünkü bnde kendime isticemzemuszemus
Meraba kızlar size bişey sormak istiorum avondan erkek parfümü alıcam 2 parfüm arasında kararsızım sizce hangisi lütfen bi seçim yapmamda yardımcı olun jet homme ve true force sizce hangisi ?
geldi kargommmmm geldiiiii daha inceleyemedim ama hediye limiti 300 tl ye kettle 545 tl kettle +porselen demlik ve çay bardağı tk.
HADİ KIZLARRRRRRRRRRRR jet homme ? true force ? HANGİSİ :s
HADİ KIZLARRRRRRRRRRRR jet homme ? true force ? HANGİSİ :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?