Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben sormasam söylemezzz bnm ki kendine çalışıyorrrr
durduk yere aramaz benii
bi çıkarı isteği varsa arar

ürünleri müşterilern mi almaya geliyo ne iimiş bende kapa kapı teslim ediyorum
bnm t.öncüm alablrsn demişti başka şehirden kafamçokkarıştı

daha öncede mi vardı görmüşsün ya??
yani hiç 50 olur mu ammma sallıyorlar

sen grdiğinde stok falan demedyse gelr cnm

senin gözlüklerinin neden gelmediğini sööliiim canım ben sana;aptal avon klava: bana fazla fazla yazmış gözlükleri...2 tane sip vermiştim ben...4 tane :1shok: yazıyo

faturada ...başka zaman 3 gün faturayı kesmezler..dün verdim sip hemen fatıralanmış

da yola bile çıkmış...sinir oldum yaaa o kadar eminim ki 2 tane yazdığımı ..3 kez

kontrol ettim gözlükleri kaçtan hesaplamışlar diye..2 taneydi..ne yapmaya çalışıyor bu avon yaaa..illa ki bi aksilik çıkıcak offfffffff alsanaalsanasmile

ama yaa !!!!!!!!!!!!!!! daha ay sonuna dogru siperişimi verip gözlük isticektimmm haksızlık buu !!!! :mymeka: al sana avon al sana ! sona tokat atma diyon bana . al bida al :mymeka:

Meraba kızlar size bişey sormak istiorum avondan erkek parfümü alıcam 2 parfüm arasında kararsızım sizce hangisi lütfen bi seçim yapmamda yardımcı olun jet homme ve true force sizce hangisi ?

Gözlük bitti mi yaaaaa ne çabuk of

ama yaa !!!!!!!!!!!!!!! daha ay sonuna dogru siperişimi verip gözlük isticektimmm haksızlık buu !!!! :mymeka: al sana avon al sana ! sona tokat atma diyon bana . al bida al :mymeka:
yeniden stoklara gelir kızlar avon yeni ürünlerinden önce sınırlı getiyor sonra gliyor diğer stoklardan. çift taraflı çanta da bana öle olmuştu. stokta kalmamıştı. ama sonra gönderdiler

geldi kargommmmm geldiiiii daha inceleyemedim ama hediye limiti 300 tl ye kettle 545 tl kettle +porselen demlik ve çay bardağı tk.

Meraba kızlar size bişey sormak istiorum avondan erkek parfümü alıcam 2 parfüm arasında kararsızım sizce hangisi lütfen bi seçim yapmamda yardımcı olun jet homme ve true force sizce hangisi ?

True force bende getirticem ama jet homme benimde çok hoşuma gitti yardımcı olun kızlar ..Jet homme kalıcı mı

şimdilik bu kadar misafirim gelecek akşama yazmaya çalışayım kusura bakmayın kat. bende tam incelemedim.....

true force

geldi kargommmmm geldiiiii daha inceleyemedim ama hediye limiti 300 tl ye kettle 545 tl kettle +porselen demlik ve çay bardağı tk.

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…