Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bnde çok merak ediorm zaten bu son satışım olur okullar kapanıo k7nin paraları hmn toplicam karne günüde son poşetleri veririm artk:gitme:

merhaba arkadaşlar....:teytey:bende 1 yıldır temsilciyim.siparişlerim gelicek benimde yarın.o gözlükten bende istedim ama stokta kalmamış öööff :enbuyukkk:

nihayet faturam işlenmiş ama off yaa 5 tane gözlük siparişi almıştım hiç biri gelmiyo sinir oldum daha dün bir bugün iki hemen stoklar nasıl tükeniyoki gözlüğü gelen varmı tul abla sana geldimi nerelerdesiiiiiinlaelaelaelaelae

sen ne zaman vermiştin canım bende dün verdim ama daha teslim edilmedi yaaa ne zaman yola çıkar acep :umursamaz:
ablacm bn cuma verdm ama 2 kere iptal ettm en son cumartesi gece verdm yrn gelir inşallah arkadasımın babası yurtiçi kargoda çalışıo ona sordum yrn çalışıolar mı dişe kesn bilgi alınca sölerm size
şu yeni katalog panoroma falan nasıl tulcum gelsede yazsa

ayy ewt tul ablaaa gel hadi çatladık burada gerçi ess ablam yazmış ama olsn teeek teeek okumamız gerekkaydirigubbakcemile3

canlar çalışıolarmış yrn yurtiçiler :)sırf bize dağıtmaktan gına gelmiş adamlar arkadasın babası bi ton laf edio bizlere kaydirigubbakcemile3

ben daha 17. sayfaya kadar baktım.k 6 daha güzeldi,gitti çay takımları da kettle da..bu arada kargom öğlen 1 de gelmiş.ama ben hastanede olduğum için anca bakıcam.plaj kıyafeti ve çantası harika ama çantanın rengi kıyafetten biraz daha açık ve tavam hala gelmemiş..pike göründüğünden daha güzell.katalogdan bahsedicem biraz bi yemek yiyeyim.ama hevesim kalmadı k 7 den..

canım öncelikle geçmiş olsun k 7 yi neden beğenmedinki gözlük sipariş etmişmiydin canım gelmişmi benimde faturam işlenmiş ama malesef gözlüklerim yok stoklar tükenmiş temsilci fiyatı 40 a düşmüşmü acep panaroma nasıl bide indirim broşürü yazarsan seviniriiiz :bbo: şakkıdı

gelmiş evet ben bayıldım daha da istiycem
şu yeni katalog panoroma falan nasıl tulcum gelsede yazsa

eeesss cim yazmış kızlar size ben de mi yazayım????????

teşekkür ederim.bence k6 çok üzeldi hala sipariş almaya devam ediyorum ve keşke diyorum k7 deki hediyeleri k 6 ya yazsalardı..gözlük sipariş etmedim,bilmiyorum canım..panorama bomboş diyebilirim,tabi bu benim fikrim..indirim broşürüne gelince: glimmerstick açlp kapanabilen göz kalemi 7
arabian glow likit eyeliner 8
2si bir arada göz farı ve eyeliner 6
pembe tonlarında far 6 renk 10
3lü göz farı 10
e vitaminli dudak balmı 2buçuk
çilekli ve muzlu dudak balmı 3buçuk
köpük ruj 8
mimik çizgilerini düzgünleştirici krem 20
canlı görünüm veren gündüz kremi 20spf 10 lira
tüy azaltmaya yardmcı losyon 9
15 ml göz kremi spf15 8 lira
topuk yumuşatıcı krem 5
blue rush bayan edt 20
ph dengeli hijyenik bölge temzleycisi 7
surrender erkek edt 25
tüm saç tipleri için derinlemesine temizleyen bakım şampuanı 3
mavi-beyaz renk pareo 15
mavi-beyaz try trend şapka 7
mavi-beyaz terlik 12
mavi-beyaz cüzdan 10
vintage cluster diye hoş bi kolye var 11
altın kaplama bileklik 20buçuk
kolye ve küpe seti var 3lü garip bişey 14
bayan saat çiçek şeklinde 21
crystal crescendo takı seti 15
inci damlası şeklinde takı seti 16
slouch geniş çanta açık kahverengi 20
yılan derisi görünümlü krem çantanın yeşil tonlarında olanı 17
ve spotty mavi-sarı-turuncu-pembe puanlı plaj çantası 17lira..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…