- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.801
walla inşallah öledir öleyse çok yakışır bna zaten küçük yüzüm küçük burnum var ii olur bna :)
yakışır yakışır edacımmmm opuyorumnanaktan
kargom teslim edilmişşş yrn gelioooo:teytey:
merhaba arkadaşlar....:teytey:bende 1 yıldır temsilciyim.siparişlerim gelicek benimde yarın.o gözlükten bende istedim ama stokta kalmamış öööff :enbuyukkk:
ablacm bn cuma verdm ama 2 kere iptal ettm en son cumartesi gece verdm yrn gelir inşallah arkadasımın babası yurtiçi kargoda çalışıo ona sordum yrn çalışıolar mı dişe kesn bilgi alınca sölerm sizesen ne zaman vermiştin canım bende dün verdim ama daha teslim edilmedi yaaa ne zaman yola çıkar acep :umursamaz:
şu yeni katalog panoroma falan nasıl tulcum gelsede yazsa
ben daha 17. sayfaya kadar baktım.k 6 daha güzeldi,gitti çay takımları da kettle da..bu arada kargom öğlen 1 de gelmiş.ama ben hastanede olduğum için anca bakıcam.plaj kıyafeti ve çantası harika ama çantanın rengi kıyafetten biraz daha açık ve tavam hala gelmemiş..pike göründüğünden daha güzell.katalogdan bahsedicem biraz bi yemek yiyeyim.ama hevesim kalmadı k 7 den..
gelmiş evet ben bayıldım daha da istiycemnihayet faturam işlenmiş ama off yaa 5 tane gözlük siparişi almıştım hiç biri gelmiyo sinir oldum daha dün bir bugün iki hemen stoklar nasıl tükeniyoki gözlüğü gelen varmı tul abla sana geldimi nerelerdesiiiiiinlaelaelaelaelae
şu yeni katalog panoroma falan nasıl tulcum gelsede yazsa
canım öncelikle geçmiş olsun k 7 yi neden beğenmedinki gözlük sipariş etmişmiydin canım gelmişmi benimde faturam işlenmiş ama malesef gözlüklerim yok stoklar tükenmiş temsilci fiyatı 40 a düşmüşmü acep panaroma nasıl bide indirim broşürü yazarsan seviniriiiz :bbo: şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?