- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.841
evet evliyimm 22 yaşındayımm pek de büyük sayılmam :) farketmez benim için canın nasıl isterse ...:)
ben 5. kampanyanın başında katıldım ilk kanpanyada 250lik falan aldım işte sipariş. k6 da 323 lük sipariş verdim o da yarın gelecek idare ediyorum heralde ? almaya d dvm ediorum sipariş biraz daha toplasam pikeyi alcam galiba ... pike nasıl güzelmi bilmiorum değermi bilmemmm...uğraşıyorum kapmaya ama.. süprizzzzzne dmk ablacm :)ee snn satışlar nasıl abla:)
ben 5. kampanyanın başında katıldım ilk kanpanyada 250lik falan aldım işte sipariş. k6 da 323 lük sipariş verdim o da yarın gelecek idare ediyorum heralde ? almaya d dvm ediorum sipariş biraz daha toplasam pikeyi alcam galiba ... pike nasıl güzelmi bilmiorum değermi bilmemmm...uğraşıyorum kapmaya ama.. süprizzzzz
bi daha yapmıycak mısın? cnmbnde çok merak ediorm zaten bu son satışım olur okullar kapanıo k7nin paraları hmn toplicam karne günüde son poşetleri veririm artk:gitme:
şimdilik ii abla ya ama okullar kapanıo çok çok düşer hatta hç yapamam gibime geliosenin nasıl canım satışların?
bi daha yapmıycak mısın? cnm
yaw kmse yazmamış limit 40 a düşmüş mü???
kızlar avon bana yanlışlıkla ürün göndermiş faturamda 2 tane bisque fondöten yazıyo ama 3 tane gelmiş silk and smoth rujdan da gelmiş bi tane ama faturalanmamış yani onlar için ayrıyetten para ödemicem böyle gelen var mı :S
hmmm düşseydi keşke ya benimde taşınma işi gtceğim yere kadar 40 olsa ii:)şimdilik ii abla ya ama okullar kapanıo çok çok düşer hatta hç yapamam gibime gelio
yok ablacm bırakırmıyım ama okullar açılana kdr 300 fln hayal bnm için
ya düşse hbrimiz olurdu abla hm k7den sonra düşüo die biliorm .s
kızlar avon bana yanlışlıkla ürün göndermiş faturamda 2 tane bisque fondöten yazıyo ama 3 tane gelmiş silk and smoth rujdan da gelmiş bi tane ama faturalanmamış yani onlar için ayrıyetten para ödemicem böyle gelen var mı :S
bize bırak fazlayı eksik göndermesinlerdesempatiksalakcinni şansa bak ya ohhhzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?