- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.861
edacım konuştunmu arkadaşının babasıyla yarın gelirmi acaba he nedersinnn:uhm:
edacım yeni temsilci geliştirme programını güncellemişlerr bizi kapsamıyordur artık ama dimi
slm kızlar.. ya bu gözlüğün stokta olup olmadıgını nerden anlıyosunuz?
Tatlım hayırdır hasta mı oldun ??
allah razı olsun tulcum gamzecim merakımız gitti inş hepimizin bol hayırlı satışlarımız olur
gözlükler stokta var kızlar..
gamzee, tull, essss ellerinize yüreğinize saglık kızlar........... cok saolun........ ice sheerlerin numunesi gelmişmi? kavunluyu merak ediyorum kokuları varmı? birde pur blanca blossomun kokusunu cok merak ediyorum. bunları da yazarmısınız size zahmet.
yok hayatım malesef sen nereden görebiliyosunki benim faturam işlenmiş vee gözlüklerimin stokta kalmadığı ve daha sonra gönderileceği yazıyo zaten herkese böyle olmuşş daha ilk günden alsanaalsanasmile
konuştm ablacm çalışıolarmış yrnda bi ton laf etti nedir bu avondan çektiğim die:roflol:
ben 5. kampanyanın başında katıldım ilk kanpanyada 250lik falan aldım işte sipariş. k6 da 323 lük sipariş verdim o da yarın gelecek idare ediyorum heralde ? almaya d dvm ediorum sipariş biraz daha toplasam pikeyi alcam galiba ... pike nasıl güzelmi bilmiorum değermi bilmemmm...uğraşıyorum kapmaya ama.. süprizzzzz
canım böbreklerimde taş var sanırım çok ağrıyodu onun için gittim,31 mayısa gün verdi röntgen için..
bi daha yapmıycak mısın? cnm
yaw kmse yazmamış limit 40 a düşmüş mü???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?