Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kaynanadayım biraz es geçtim...
ama geçmişi okudum benimde daha gelmedi siparişler yarın gelir die düşünüyorum..gözlük geline çekerim...
ee üüüü ooo öptüm şekerler...eve geçine yazarım..

gamze abla(abla diorm bnden büyüksn sanırım öle görmüştm :)) bnde yıllardır böbrek ağrısı çekiorm walla çok zor Allah şifalar versn inşallah

bnde 17 yaşındaym o yüzden abla diebilirim:) o kdr ii anlıormki abla sni ama inşallah taş yoktur kum fln vardır o dha kolay ya..

edacım vallahi en son özele gittim 3,2 mm taş var dedi,bugünkü doktor muayene bile etmedi,renkli film çekil ona göre bişeyler yaparız dedi..umarım artık iyileşirim çok çektim böbreklerimden,sende taş mı vardı canım?

Hoşbulduk canım gündüz burdaydım ama sen hastahanedeymişsin üzüldüm ya ( iyiyim ben çok şükür kuzumu yatırdım anca geldim ..siparişimi verdim bugün yarın gelicek kısmetse

hadi hayırlısı olsun canım 300 ü geçmişsin maşallah bidaha sipariş girmeyi düşünüyomusun?pike güzelmiş canım ben beğendimm,umarım herkes kazanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…