- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.901
hadi hayırlısı olsun canım 300 ü geçmişsin maşallahbidaha sipariş girmeyi düşünüyomusun?pike güzelmiş canım ben beğendimm,umarım herkes kazanır.
Saol canım ama plaj ürünleri güneş gözlüğü stokta yokmuş 248 e düştü siparişim(( çok üzüldüm ya yarında halama gidicem göstericektim ürünleri alan olur diye sinir oldum nezaman göndericekler kimbilir
canım nasıl bi iş ben de anlamadım,çok ilgi göreceği belliydi,neden biraz daha fazla koymuyolar stoğa anlamadım,ben plaj kıyafeti ve çantasını çok beğendim,bi arkadaş gördü plaj kıyafetini normal günde tunik olarak giymek için alıcak maaşını alınca,yakıştı ona da..umarım ilk siparişinle gönderirler.ben 3 ay önce tava kazandım hala gelmedi yaa,çok merak ediyorum,okadar e-mail attım avona,müşteri hizmetlerini aradım sözde bugün kesin gelicekti ama yine hayal kırıklığına uğrattılar beni.
Valla tatlım çokta zorlamıcam kendimi pikenin aynısı var bende lilası tabiki de isterim kazanmak ama bakalım 75tllik toplarsam anca verebilirim sipariş ..yeni katalogları yarın göstersem mi acaba yaa t.ö le konuştum daha gösterme dio bende herkes bi arada olucak göstersem mi die düşünüyorum off kafam çok karışık
iyii gecelerrr kızlarrrrrr uykum geldi boshayallersmile yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan
Örnek ürün die koyuyolar alıcaz insanlara göstericez ki satıcaz daha kaçıncı gün bugün yok stokta peki şimdi diyelim ki ben sipariş vermicem başka napıcam ben göstermeden nasıl satıcam niye sipariş yazdım ki onu gelde sinir olma ben sana getirt alan olur dedim dimi :)))) sana kısmet oldu bak ben geç kaldım of of
panaromadan madeline takı seti ile blanch takı setinide yazdım onlar gelicek göstericem yarın merak eden olursa yazarım nasıl olduğunu
öyle deme ama üzülüyorum canım bak ümidini kesme müşteri hizmetlerini ara kesin göndersinler,müşterilerim bekliyo de,ben nasıl satış yapıcam böyle de,sert çıkış biraz.takım öncünde yok mudur en azından etrafındakilere göstermen için yardımcı olsa..
iyii gecelerrr kızlarrrrrr uykum geldi boshayallersmile yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan
yarın yiğenimin d.gününü kutlucaz ben sabahtan gidicem herkes toplanmışken göstericektim o yüzden çok sinir oldum sipariş vermeden göndericeklerini sanmıyorum olduda sipariş vermedim k7nin siparişlerinle gelicek yarın arıcam t.ö.mü bakalım ne dicek
ayy canım benim yaa.umarım yardımcı olur takım öncün.keşke yakın oturuyo olsaydık ben sana verirdim gösterirdin kuzum yaa ..
Şans işte bitanem ya güneş gözlüğüne en çok üzüldüm bu katalogtan çünkü o ilk defa stok sorunu yaşıyorum hemde kampanyanın başlarında sipariş verdiğim halde :))))ah tatlım sen izmirrrr ben istanbul ..izmirde teyzem oturuyor benimde 1 ay önce gitmiştik
sen de sağol ablacım,nasıl gidiyo siparişler,vermişsin sanırım..
canım siparişleri verdimde faturam işlendi ama kargonun yola çıkıp çıkmadığını nasıl anlıyacam kuzuuum sositososito
canım siparişleri verdimde faturam işlendi ama kargonun yola çıkıp çıkmadığını nasıl anlıyacam kuzuuum sositososito
canım temsilciye özel bölümünden teslimat bilgisine gir.işlenen faturanın üzerine tıkla,orda yazar..bi dene olmazsa tekrar yazarım detaylı.
Sana mesaj gelmiyor mu kargodan gün içinde elinize ulaşıcak diye bana öle oluyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?