Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayy yaramı deşme ablacm hala gelmedii :sinifsinif: inşallah toparlarsn yaa olmadı iice bekle belki isteyenler olur dha kampanya bitimine çook var..

gelir canım merak etme benim bir keresinde gelmedi mesaj geldi kargo gelmedi aradım gelecek gelecek saat 6 oldu aradım dağıtımı bitti o bölgenin dediler meğer yanlış araca yüklemişler yarın dediler kıyameti kopardım onlara araç çıkarıp saat 7 de gönderdiler.kaqrgolar yoğunluktan düzensiz hale geldi .şuanda 75 tl tutturmak için 50 tl lik kendime alışveriş yapmam gerek K7 çok güzel değilse vazgeçicem artık bu ay siparişten kararsızım çok beklersem stoklar sorun olur diye çekiniyorum aman kafam karıştı :)

Yeni Ürün İade Sistemi Uygulaması Hakkında Bilgilendirme

Kampanya 6 itibariyle Temsilcilerimiz iade ürünlerini kuruluşumuza kendileri gönderebileceklerdir.

Yeni Ürün İade Sistemi uygulamamıza göre;

Temsilcilerimiz ürün iadelerini Avon siparişini teslim alırken Yurtiçi Kargo personeline teslim edebileceklerdir. Sadece bu şekilde gönderilen iadelerin masrafı Avon tarafından karşılanacaktır.

Sipariş teslimatı olmadığı durumlarda; Temsilcilerimiz ürün iade gönderilerini istedikleri bir kargo firmasıyla gönderebileceklerdir. Bu gönderilerin maliyeti Temsilcilerimize aittir.

Gönderinin Yurtiçi Kargo’nun yetkili şubelerinden yapılması durumunda ise Temsilcilerimiz Avon Temsilcilerine özel indirimli fiyattan yararlanacaklardır.

Bu uygulama 24.05.2010 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacaktır.
Aşağıda Yeni Ürün İade Sistemi Broşürü yer almaktadır. Lütfen inceleyiniz.

Yeni Ürün İade Sistemi Broşürü

kızlar bişey sorcam ya ben gecen kampanyada üye olmuştum dün hesap açtırdım otomatik ödeme talimatı vermıstım ama ödememin son günü dünmüş bugun hesaba yatırdım parayı hemen ama ordan alırmı avon yoksa günü geçtiği için benim avon hesabınamı yatırmam gerekiyo o parayı

merak etme canım sen yıne kendı hesabına yatıor paranı avon bugun alır o parayı benımde öyle olmuştu bı kere bılmeden bıgun gecırmısım.ama otomatik ödeme sıstemı oldugu ıcın yatırdığım anda cekmsti.bir sorun olmaz yanii

Evet teyzoooşşş.. Bayıldım.opuyorumnanaktan Gözlük iyiki fazla fazla gelmiş bana yaradı.. olumunekankayizsmileTrue Forcenin kokusuna bayıldım..bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…