Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bnde hep parfüm fln kullandım ama açıkçası avondan yüzüme bişey alıp kullanmaya cesaret edemedm işte bi kapatıcı alıorm şimdi onuda çook sattım en az 10 tane sattım bi anda çok beğeniliomuş die aldm bnde..rujlarından memnunum kremleri genel olarak çok ii şikayet almadm hç he biz ailecek sıvı sabunlarından çok memnunuz annem bi keresinde 4 tane istedi mavi olanından aldık ewde kullandık gelen misafirler hep sordu aldılar baya ii reklam olmuştu kaydirigubbakcemile3 bide bu ay indirimde olan 4lü farları var ondanda çok sattım gerçi bn far kullanmam ama oda çok güzel

kızlar benimde siparişlerim az önc geldi güneş gözlüğü sandığımda güzellmiş çok beğendim

ayy ne kadan mikemmel çok imrendm valla hyrlısıyla bide bnmki geleydi:sinifsinif: bide katalogl,tan bakarmısın abla pro to go rujlar indirimde mi bide little black çok merak ettmde kaydirigubbakcemile3

bayanlar siparişlerim geldi...gözlük 4 tane gelmiş ama sattım bile...çok güzel gözlükler ..herkes bayıldı...balböcüüüm naneli ruj aldı kendine ve çok beğendi...insanın dudaklarını uyuşturuyoo..true force nin çantası çok güzeeeel...plaj çantasının kırmızı tarafına bayıldım...yüzüklerin 2 boyundan da geldi çok hoşlar...ben bu aydan memnunum kızlar...yeni kat.da güzel...ay yaza güzel giricem galiba.

canım sıvı sabunu hiç düşünmemiştim hep es geçtim.onu da bu ay deneyeyim.eşim diyor ki artık bırak istersen satış yok zorla kendine alıyorsun artık diyor ama ben de biraz daha devam etmek istiyorum o yüzden devam edicem.sipariş vermeyince de katalog gelse iyi ama gelmiyor işte color trend kapatıcı mı aldın sen .ben de onu merak ettim .daha önce uzun olanını ablam aldı beğenmişti.arkadaşlar ya şimdi güneş gözlüğü ile güneş kremleri stokta var mı yok mu stokta olmayanlar siparişi geç verenler mi yazmıştı acaba kafam karıştıyerimseniben

yok color trend deil şuan 13.5 olan var ya şişede normal fiyatı 29 tl olan ondan çok sattım bn ondan aldım..sanırım geç verenler için stokta kalmamış bnmkiler gelio walla

tamam canım anladım ben kapatıcı stık lerden sanmıştım ya.fondoteni gördüm ben de bir arkadaşıma satmıştım memnunum demişti ben de bi tonlarına bakayım da fiyatı uygun alayım bir tane

Bu 13.50 lik fondotenin tonları katalog ile gerçekte uyuyor mu?acaba diyorum katalogta görünen bir ton koyu bir ton açık ya da koyu olur mnu?sen tecrübelisin bu konularda ona göre karar veriyim gerçekte daha koyu olabilir gibi geliyor bana arkadaş cream yazan rengi almıştı bişey demedi rengi konusunda bana

ya bnden hep almond aldılar ve renkleri onlara uydu bnde buğday tenliyim ve bnde almond aldım..bnde renk konusunda bi şikayet almadm

canım ya 75 tl dolsun diye uğraşıyorum yoksa alacağım yok vallahi baktım olmuyor uğraşmıycam ya 7.5 tl de öderim ne yapayım yetmiyor bir türlü bir parfüm siparişi aldım bir de portakallı el kremi başka satamadım

ayy ne kadan mikemmel çok imrendm valla hyrlısıyla bide bnmki geleydi:sinifsinif: bide katalogl,tan bakarmısın abla pro to go rujlar indirimde mi bide little black çok merak ettmde kaydirigubbakcemile3

canım pro to go ruj 17,10
little black göremedim cnm ben katalogda gerçi pekde incelemeyemedim daha ama yazarrım sana bakınca.... şimdi ürünleri hazırlıyomm dağğıtcam millete alkisalkisalkis

hmm neden böleki sadece bu ay mı böle düşük ?? ya ne bilim çalışıosan iş yerndekilere göster evliymiş eşin iş yerine götürsn okula liseye giden bi tanıdık varsa ona ver acaip satar ki bn lisedeym 400 milyondan aşağı nadir olarak sipariş verdm ..

150 180 topladığım oldu ama daha fazlası hiç olmadı çalıştığım yerde bir kız var işte o aldı kocasına parfüm başka bayan yok diğerleri de boş almıyor.eşimin iş yerindekiler de bu tür şeyleri almıyor hep erkekler ve 10 kişiler.liseye giden falan yok ben üniversitedeyken temsilci olsaymışım keşke bu ay bakıcam ya olmadı kargo ödiycem ya da sipariş vermiycem katalog gelsin diye istiyorum siparişi toplamayı da kayınvalidem de satış yapamamış 1 kataloğum da onda var ama bu ay tık yok

hmm ewt ya bnde bu ay 8 kişiye fln sattım 425 tllik sattm tabi fatura fiyatıyla 344e düştü ama ne sattıımı bile anlamadm yani acaipti bnm için bu ay..istanbul neresndensn abla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…