- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.961
yenileyici vücut losyonu ile topuk yumuşatıcıyı da alıcam o zaman denemk istiyordum zaten senden de duyunca karar verdim ben avonun en çok parfümlerini kullandım o yüzden diğer ürünleri pek bilmiyorum onun için de sizlerden fikir almak istedim..başka aklına gelen var mı kullanıp memnun olduğun
kızlar benimde siparişlerim az önc geldi güneş gözlüğü sandığımda güzellmiş çok beğendim
kızlar benimde siparişlerim az önc geldi güneş gözlüğü sandığımda güzellmiş çok beğendim
:teytey: slmmmmm fıstıklar
kargom daha gelmedi :gitme:
bnde hep parfüm fln kullandım ama açıkçası avondan yüzüme bişey alıp kullanmaya cesaret edemedm işte bi kapatıcı alıorm şimdi onuda çook sattım en az 10 tane sattım bi anda çok beğeniliomuş die aldm bnde..rujlarından memnunum kremleri genel olarak çok ii şikayet almadm hç he biz ailecek sıvı sabunlarından çok memnunuz annem bi keresinde 4 tane istedi mavi olanından aldık ewde kullandık gelen misafirler hep sordu aldılar baya ii reklam olmuştu kaydirigubbakcemile3 bide bu ay indirimde olan 4lü farları var ondanda çok sattım gerçi bn far kullanmam ama oda çok güzel
canım sıvı sabunu hiç düşünmemiştim hep es geçtim.onu da bu ay deneyeyim.eşim diyor ki artık bırak istersen satış yok zorla kendine alıyorsun artık diyor ama ben de biraz daha devam etmek istiyorum o yüzden devam edicem.sipariş vermeyince de katalog gelse iyi ama gelmiyor işte color trend kapatıcı mı aldın sen .ben de onu merak ettim .daha önce uzun olanını ablam aldı beğenmişti.arkadaşlar ya şimdi güneş gözlüğü ile güneş kremleri stokta var mı yok mu stokta olmayanlar siparişi geç verenler mi yazmıştı acaba kafam karıştıyerimseniben
ayy ne kadan mikemmel çok imrendm valla hyrlısıyla bide bnmki geleydi:sinifsinif: bide katalogl,tan bakarmısın abla pro to go rujlar indirimde mi bide little black çok merak ettmdekaydirigubbakcemile3
canım pro to go ruj 17,10
little black göremedim cnm ben katalogda gerçi pekde incelemeyemedim daha ama yazarrım sana bakınca.... şimdi ürünleri hazırlıyomm dağğıtcam millete alkisalkisalkis
canım ya 75 tl dolsun diye uğraşıyorum yoksa alacağım yok vallahi baktım olmuyor uğraşmıycam ya 7.5 tl de öderim ne yapayım yetmiyor bir türlü bir parfüm siparişi aldım bir de portakallı el kremi başka satamadım
150 180 topladığım oldu ama daha fazlası hiç olmadı çalıştığım yerde bir kız var işte o aldı kocasına parfüm başka bayan yok diğerleri de boş almıyor.eşimin iş yerindekiler de bu tür şeyleri almıyor hep erkekler ve 10 kişiler.liseye giden falan yok ben üniversitedeyken temsilci olsaymışım keşkebu ay bakıcam ya olmadı kargo ödiycem ya da sipariş vermiycem katalog gelsin diye istiyorum siparişi toplamayı da kayınvalidem de satış yapamamış 1 kataloğum da onda var ama bu ay tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?