- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
- 96
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.941
kuzeymila o naneli rujların hangi rengini aldın acaba?
kuzeymilaaa günaydın........... ben o kavunluyu çok merak ediyodum kavun kavun kokmuyomu yaaa. birde pur blanca blossom nasıl?
frosty nectar aldım ben. genelde bronz manyak yaptığım için bana en uygun ruj oydu çokta güsel bi seçim oldu memnunum..
buarada ruj naneli yani bariz bi nane tadı gelio dudaklara
ama kötü deil...:icecream:
kuncuğum şuan senin için tekrar sıktım bileğime..
ama hafif bi kavun kokusu gelio oda hemen gidio zaten kesinlikle kalıcı deil..
allıkta almadım buarada yeni çıkan allık derken hangisini kastettin anlamadım cnm:uhm:
frosty nectar aldım ben. genelde bronz makyaj yaptığım için bana en uygun ruj oydu çokta güsel bi seçim oldu memnunum..
buarada ruj naneli yani bariz bi nane tadı gelio dudaklara
ama kötü deil...:icecream:
arkadaslar ıkı gundur kargolarım gelıyo çok şukur.aynı gun işlenip ayrı gunlerde gelmelerıde tuhaf o ayrı:) neyse iade olayının hiç bizi düşünerek yapıldığına ınanmıyorum nedense.çunku sadece gelen siparişlerimiz anında kargocuya verırsek ıadelerı ucretsiz oluyormuş.onun harıcınde kendımız gıdıp verdiğimizde başka bi gun ücretli.ücretide bızden cıkıcak ne anladım ben ondan.ya ıaedelerımız fazla olursa ılla tekrardan yenı sıparişmi vericez.mesela benım gelenlerden ıadem var allahtan k6dan son bir sipariş giricem de o geldığınde verırım artık onu soracam sıze.kokusu yanlış gelmış erkek deosu ıstemıstım.3 ü 16.90 olan.iadesini nasıl yapacağım bırı yanlış gelmıs sadece şimdi 1 alana 2 bedava denıldığı ıcın hepsını mı göndermem lazım sadece 1 ıademı mı.off karıştı kafam bilen varsa yazabılırmı.
merhaba arkadaşlar benim satışlar kötü 75 i toplayamadım bir türlü kendime clear skın mendil ve pedlerinden alayım diyorum .başka şeyler daha bakıcamclear skın ürünlerinden alan var mı pedleri çok merak ettim alsam mı?bir müşterim true force istemişti okudum arkadaş yazmış güzel diye pur blunca düşünüyor bir tanesi ama kararsız başka bu katalogta kaçırılmayacaklar neler?
eda17 teşekkür ederim canım o spreylerden alıcam ben de perceıve seviyorum ben .güneş ürünleri stokta yokmuş sanırım öyle okudum .bahsettiğin güzel olan rujlar hangileri canım.aslında açıkçası şuanda ihtiyaç yok ama tamamlayayım diyorum ki katalog da alabiliyim.bir de clear skın mendil ve pedlerini merak ediyorum ayak ürünleri topuk yumuşatıcı var skın softs ürünlerini de merak ediyorum :????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?