- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.101
ben dün temsilcime sordum stokta gözlükler bitmiş deniyor dedim o da yok gözlükler hala var dedi ben de çok istiyorum da
ultra color rıch 24K ruj nasıl golden rose olanı katalogta belli olmuyor tam pembe tonu mu oluyor goldon rose ile pınk i çok merak ettim
kızlar ben şimdi müşteri hizmetlerini aradım kız diyoki gözlük kalmadı , kampanya 8 de yeniden stoklara giricek diyo...... bilemedim........ birileriniz daha arasaya su müşteri hizmetlerini...... ben ona göre siperişimi bugün vermek istiyorumda varsa hepten kaçırmayım....
kızlar ben şimdi müşteri hizmetlerini aradım kız diyoki gözlük kalmadı , kampanya 8 de yeniden stoklara giricek diyo...... bilemedim........ birileriniz daha arasaya su müşteri hizmetlerini...... ben ona göre siperişimi bugün vermek istiyorumda varsa hepten kaçırmayım....
bilmiyomki kuzum ben 6 dakka bekledim
bnm t.öncüm dükkanına getrtmiş çok
bn gidim dükkanada görüm deneyim alayım :)
canım benim bu t.öncüleri bunu böyle yapıyo zaten alıp stokluyolar bizde bakıyoruz herkez ihtiyacı kadar almıyo ufya uf bende 25 di enson siparişim 100 oldu ama malesef gene düşek galiba :enbuyukkk:a.s.
ilk üyelik için 7.5 tl faturaya yansıo
75 altı için 7.5 tl kargo parası(tmsilci fiyatıyla)
ödeme için havale kredi kartı otomatik ödeme var otomatik ödeme ve kredi kartında 150 tl'yi geçnce 1 ay süre var
....
gibi aklıma dha gelmio takıldıın bişe varsa sor söleyelm zemuszemus
sağol tatlım peki her ay sipariş verme zorunluluğu varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?