Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ultra color rıch 24K ruj nasıl golden rose olanı katalogta belli olmuyor tam pembe tonu mu oluyor goldon rose ile pınk i çok merak ettim

kızlar ben şimdi müşteri hizmetlerini aradım kız diyoki gözlük kalmadı , kampanya 8 de yeniden stoklara giricek diyo...... bilemedim........ birileriniz daha arasaya su müşteri hizmetlerini...... ben ona göre siperişimi bugün vermek istiyorumda varsa hepten kaçırmayım....

ooo kampanya 8 mi naptı bunlarda yaaa valla iptal ettircem ben ne bu böle bekle dur rezil olduk müşterilere

Canım hemen birine bağlanmak için kaça tuşluyoduk

bende cepten aradım kuzum 6 dakka rahat bekledim.......... çıktı kızın biri stokta yok kampanya 8 de gelcek demezmi........ ciddimisiniz dedim....... evet gelmez dedi.......... ama yine de inanamıyorum........ versemmi siparişlerimi diyorum..........offf yardım edinnn

bnm t.öncüm dükkanına getrtmiş çok
bn gidim dükkanada görüm deneyim alayım :)

canım benim bu t.öncüleri bunu böyle yapıyo zaten alıp stokluyolar bizde bakıyoruz herkez ihtiyacı kadar almıyo ufya uf bende 25 di enson siparişim 100 oldu ama malesef gene düşek galiba :enbuyukkk:a.s.

canım benim bu t.öncüleri bunu böyle yapıyo zaten alıp stokluyolar bizde bakıyoruz herkez ihtiyacı kadar almıyo ufya uf bende 25 di enson siparişim 100 oldu ama malesef gene düşek galiba :enbuyukkk:a.s.

Kaç tane aldın ki gözlük siparişiii :uhm:

sağol tatlım peki her ay sipariş verme zorunluluğu varmı

nasıl yani:1no2:bende gözlük siparişi aldım gelmiycekmi?.stokta kalmayan ürünü bir sonraki

kargoyla yollamıyorlarmıydı:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…