Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam arkadaşlar katalog 6 sayfa 135deki güneşsiz bronzlaştrıcıyı kullanan oldumu hiç?bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.güzel bronzlaştırıyomu koku yapıyomu?

Ben kendime alıcaktım ondan. İnternette araştırdım. Çok iyi yorumlar yapmamışlar. Beyaz tenliysen turuncu yapıyor tenini ve eşit dağılmıyor vücutta öyle olunca da leke gibi duruyor yazmışlardı. Vazgeçtim. Ayrıca bir çok işi yüze sürülmediği için farklı tonlar oluyor çok kötü bir görüntü bacak için alınırsa beyaz tenliler almasınlar yazmışlardı canım yine senin tercihin..kaydirigubbakcemile5 Kullanmadım ama okudum.

kızlar acil yardım edin ltf.avon müşteri temsilcisine hemen bağlanmak için kaçı tuşluyoduk

güzelim ben de cepten aradım hızlı hızlı 0a bastım bağlamadı tekrardan denedim 1e falan bastım olmadı.sen sadece dinle ürün stok bilgisi için şunu tuşlayın diyo şuan aklımda değil.onu tuşla yönlendirirler canımm..

Selam canım hoşgeldin ..avonu arayana kadar t.ö aradım ondan bilgi aldım gözlük ayarlıcak bana çok sevindim yaaaa 1 tane bul da gösterim millete dedim kargom gelmedi yine aradım yurt içiyi yokmuş

Selam canım hoşgeldin ..avonu arayana kadar t.ö aradım ondan bilgi aldım gözlük ayarlıcak bana çok sevindim yaaaa 1 tane bul da gösterim millete dedim kargom gelmedi yine aradım yurt içiyi yokmuş

canım nasıl yokmuş yaa.gelmicek mi yani?? ay abarttılar iyice bi de istanbuldasın yani..gözlüğü ayarlıcak olması güzel canım inşallah sipariş veren olurrr..

canım nasıl yokmuş yaa.gelmicek mi yani?? ay abarttılar iyice bi de istanbuldasın yani..gözlüğü ayarlıcak olması güzel canım inşallah sipariş veren olurrr..

Sorma tatlım ya sinir oldum nasıl oluyo anlamadım salı gündüz verdim siparişi hala yokkk korgoya verilmemiş çatladım valla ertesi günü gelirdi ..T.ö ben sana ayarlarım dedi çok sevindim birde dedimki ben eğer plaj ürünlerini satamazsam iade edersem pike yanıcak senle aramızda halletsek dedim sip.alırsam ben olur dedi ayarlarız bi şekilde dio inşallah ya

ay canım inşallah yardımcı olur,gerçi zaten yardımcı olmak zorundalar ama çoğu takım öncüsü sadece siparişlerini girelim mi demek için arıyo..neyse umarım pikeyi alırsın.bişey daha sölicem sen o plaj çantasını görünce satmasam da olur çok beğendim,ben kullanıcam diyebilirsin çünkü çok hoş..

[

Desene karlar gidicek hep aldıklarımıza :)))

bi sonraki kargo diye bişey yokki daha önce eyeliner istemiştim 3 kampanya sonra geldi eyelinerım......... cift taraflı el çantasından istemiştim tee 2 katalogmı ne önce , o da hala gelmedi.......yani illa diğer kargonla gelecek diye bişey yokki. diğer kargonla gelebilir de gelmeyebilir de.

bal böcegim 3 tane aldım birisi tabiki benim ama malesef yokmuş ben genede yazıcam olmassa iptal ettiririm kendiminki hariç balböcegim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile

Ay yaa avon saçmalıyor bu sıralar. Sipariş vermeden fazla fazla gönderiyor.. kafamçokkarıştıSonra stok sorunu yaşanıyor.. alsanaalsanasmile

KUNCUK bence siparişleri girerken gözlüğün stokta olup olmadığını sormak iyi olur ben bazen siparişlerimi verirken öle yapıyorum ona göre giriyorum yoksa ne zaman olacağı hakkında da bilgi veriolar 473 11 11 denn... bi dene sende istersen...ya da ben şimdi senin için öğrencem canım gözlüğü biraz bekle...

ayy ayy kızlar yeni girebildim nete........ size çok mutlu bi haberim var...... bi arkadaşım daha avon yapıyo onun elinde fazladan bi tane gözlük varmış, onu bana vericek........ayy nasıl mutlu oldum bilemezsiniz kızlar......herkes cok övünce almasam içimde kalacaktı.........herkese cok teşekkür ediyorum...... ben şimdi gözlük gelmeyecegi için siparişlerim baya düştü...... yani bu ay veremicem sanırım.......... çünkü biliyorumki gözlükler gelmicek.......... ben de diyorumki, kendime isticegim 4-5 tane bişey vardı eşimin dogum günü ona da bikaç bişi alıcaktım.......30-40 milyonluk ihtiyacım var....... arkadaşımdan almayı düşünüyom........başka türlü nasıl yapim......... işte böyle kuzularım........ mavimm ben geldim bu arada , özledin dimi gııızz :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…