- 21 Nisan 2010
- 539
- 2
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.121
selam arkadaşlar katalog 6 sayfa 135deki güneşsiz bronzlaştrıcıyı kullanan oldumu hiç?bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.güzel bronzlaştırıyomu koku yapıyomu?
kızlar acil yardım edin ltf.avon müşteri temsilcisine hemen bağlanmak için kaçı tuşluyoduk
güzelim ben de cepten aradım hızlı hızlı 0a bastım bağlamadı tekrardan denedim 1e falan bastım olmadı.sen sadece dinle ürün stok bilgisi için şunu tuşlayın diyo şuan aklımda değil.onu tuşla yönlendirirler canımm..
Selam canım hoşgeldin ..avonu arayana kadar t.ö aradım ondan bilgi aldım gözlük ayarlıcak bana çok sevindim yaaaa 1 tane bul da gösterim millete dedim kargom gelmedi yine aradım yurt içiyi yokmuş
canım nasıl yokmuş yaa.gelmicek mi yani?? ay abarttılar iyice bi de istanbuldasın yani..gözlüğü ayarlıcak olması güzel canım inşallah sipariş veren olurrr..
Sorma tatlım ya sinir oldum nasıl oluyo anlamadım salı gündüz verdim siparişi hala yokkk korgoya verilmemiş çatladım valla ertesi günü gelirdi ..T.ö ben sana ayarlarım dedi çok sevindim birde dedimki ben eğer plaj ürünlerini satamazsam iade edersem pike yanıcak senle aramızda halletsek dedim sip.alırsam ben olur dedi ayarlarız bi şekilde dio inşallah ya
ay canım inşallah yardımcı olur,gerçi zaten yardımcı olmak zorundalar ama çoğu takım öncüsü sadece siparişlerini girelim mi demek için arıyo..neyse umarım pikeyi alırsın.bişey daha sölicem sen o plaj çantasını görünce satmasam da olur çok beğendim,ben kullanıcam diyebilirsin çünkü çok hoş..
nasıl yani:1no2:bende gözlük siparişi aldım gelmiycekmi?.stokta kalmayan ürünü bir sonraki
kargoyla yollamıyorlarmıydı:bbo:
ketcim benim de 92 sadece
Kaç tane aldın ki gözlük siparişiii :uhm:
bal böcegim 3 tane aldım birisi tabiki benim ama malesef yokmuş ben genede yazıcam olmassa iptal ettiririm kendiminki hariç balböcegim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile
canım senses sıvı sabunların ;günaydın arkadaşlar senses sıvı el sabunlarının hepsi mi 3.90 yeni katalogta acaba?bu ay yeşil pembe mor indirimde idi ya K7 de pembe mavi falan var mı indirimde mi?
evet gözlük var ama sınırlı sayıdaymışşş kızlar senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?