Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben sordum senin için ama sınırlı sayıdaymışş evet inş. alırsın çok güzel çünkü

kızlar yeni arabian glow allıkla ve pur blanca blossomla ilgili bilgisi olan varmı?

canım allığı bilmem ama pur blancanın yenisini arkadaşım aldı kendisine.yaz kokusu ama hiç kalıcı değil.ben beğendim fena değil ama arkadaşım hiç beğenmedi midesini bulandırdı..kişiden kişiye değişiyo yani.bu arada şu fergie nin yeni çıkan parfümü muhteşem yaaaa

Valla kızlar stokta kalmadı diyolar devamlı benim tava hala gelmedi mesela mavi pırıltılı kalem k.5 de geldi nolcak böyle....

arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 2,5 yıldır satış temsilcisiyim ve hiç doğru düzgün bir satış gerçekleştiremedim çnk sadece aileme kendime bazı eş dostuma satmaktan öteye gidemedim şuanda çalışmıyorum en azından işteyken birazdaha iyi oluyordu satışlarım ,
ne yapmamı önerirsiniz bana?

selam canlarm evimde net yok herzaman giremiyorum anneme geldikçe iştee yeni katalogtaki rnleri yazarken tam inidirm broşurnude yazyodum net gitti sinir oldum....

gelen urunlerle ilgili goruslerim

perceive vucut spreyi hoşş kizim skti tum gun kaldi ustunde :)

bali blss parfumde hoş idare eder...

skn soft un piriltli vucut jeli bi harika yaaa super bi deneyinn aksam karanlgnda bile altn piriltlii isil isil parliyo yaz için super bence...

veee FAR AWAY NE ıĞRENÇ Bı koku ya oyle bi mşteri aldi iyyy elimi yikadmm duramadm kokuyla çok agr ve berbatt bende cok merak ediyodumm :)))

Kişiye göre değişiyor demek ki parfümler. Ben far away'in kokusuna bayılıyorum. bayanssulusmilebayanssulusmile

hurii gecmişş olsun farkındayım dünden beri yoksun.......
esssss ;bi arkadaş skin sofun jelinden ziyade losyonunu daha çok önermişti.......bu güzelse buna da bakim ben

kızlar acil yardıma ihtiyacım var

k6 daki sweepcheeks bronzer allıkdan alan var mı..

soranlar oldu da çok mu ufak diye ne diyeyim ..

Son düzenleme:
selam kızlar ben hastayım yatıyorum..
sparişlerimde hala gelmedi 3 gün oldu gıık oldummm
geçmiş olsun huricim
Kişiye göre değişiyor demek ki parfümler. Ben far away'in kokusuna bayılıyorum. bayanssulusmilebayanssulusmile
bende far away dreamsı beğenmedim ama far away daha gzl bencee

şükür benimde geldi kargomm
panoramadaki çanta harikaaa bayıldımm
plaj ürünlerinin çantasınıda beğendim pembiş yüzü tam yazlık
fergıe nin kokusu fena değill
yada bi kaç parfümün kokusuna baktım siparişlerin içinden belki de karıştı pek seçemedim..
kat.da fena değil işte broşürde de bi kaç ürünler daha önceden olanlardan
panoramaadki suya dayanıklı rımel hoşuma gtti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…