- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.141
Kuncuuuuukk, keett hemen sipariş verin bariii.. hihoyyyt
ayy ayy kızlar yeni girebildim nete........ size çok mutlu bi haberim var...... bi arkadaşım daha avon yapıyo onun elinde fazladan bi tane gözlük varmış, onu bana vericek........ayy nasıl mutlu oldum bilemezsiniz kızlar......herkes cok övünce almasam içimde kalacaktı.........herkese cok teşekkür ediyorum...... ben şimdi gözlük gelmeyecegi için siparişlerim baya düştü...... yani bu ay veremicem sanırım.......... çünkü biliyorumki gözlükler gelmicek.......... ben de diyorumki, kendime isticegim 4-5 tane bişey vardı eşimin dogum günü ona da bikaç bişi alıcaktım.......30-40 milyonluk ihtiyacım var....... arkadaşımdan almayı düşünüyom........başka türlü nasıl yapim......... işte böyle kuzularım........ mavimm ben geldim bu arada , özledin dimi gııızz :dance:
ben sordum senin için ama sınırlı sayıdaymışş evet inş. alırsın çok güzel çünkü
malesef..kızlar yeni arabian glow allıkla ve pur blanca blossomla ilgili bilgisi olan varmı?
kızlar yeni arabian glow allıkla ve pur blanca blossomla ilgili bilgisi olan varmı?
aynen nisacım bana da öyle dediler......... 8. katalogtan itibaren stoklara giricek dediler
Valla kızlar stokta kalmadı diyolar devamlı benim tava hala gelmedi mesela mavi pırıltılı kalem k.5 de geldi nolcak böyle....
gelen urunlerle ilgili goruslerim
perceive vucut spreyi hoşş kizim skti tum gun kaldi ustunde :)
bali blss parfumde hoş idare eder...
skn soft un piriltli vucut jeli bi harika yaaa super bi deneyinn aksam karanlgnda bile altn piriltlii isil isil parliyo yaz için super bence...
veee FAR AWAY NE İĞRENÇ Bİ koku ya oyle bi mşteri aldi iyyy elimi yikadmm duramadm kokuyla çok agr ve berbatt bende cok merak ediyodumm :)))
gelen urunlerle ilgili goruslerim
perceive vucut spreyi hoşş kizim skti tum gun kaldi ustunde :)
bali blss parfumde hoş idare eder...
skn soft un piriltli vucut jeli bi harika yaaa super bi deneyinn aksam karanlgnda bile altn piriltlii isil isil parliyo yaz için super bence...
veee FAR AWAY NE İĞRENÇ Bİ koku ya oyle bi mşteri aldi iyyy elimi yikadmm duramadm kokuyla çok agr ve berbatt bende cok merak ediyodumm :)))
kızlar acil yardıma ihtiyacım var
k6 daki sweepcheeks bronzer allıkdan alan var mı..
soranlar oldu da çok mu ufak diye ne diyeyim ..
geçmiş olsun huricimselam kızlar ben hastayım yatıyorum..
sparişlerimde hala gelmedi 3 gün oldu gıık oldummm
bende far away dreamsı beğenmedim ama far away daha gzl benceeKişiye göre değişiyor demek ki parfümler. Ben far away'in kokusuna bayılıyorum. bayanssulusmilebayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?