Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya birde şu iadeleri artk biz yapacagzda bi suresi varmi bunun baslamasi için ben hala takm oncusune verebilirmiyim yani ugrasmak istemiyrm bi iade varrda suanda

çoklu katalogla çalış herkese katalog ver ..her ay yeniliklerden bahset müşteri topla..internette msn listene kataloğun linkini atabilirsin yada façebooktan da mesa olarak katalog linkini gönderebilirsin...

Latilokuumm bir arkadaş daha merak ediyordu onu, kuncuk sanırım.. Yorum yapan olmadı alan yok galiba. Google aratsan? Bloglarda falan alıp yazanlar oluyor. Ben burdan bulamadıklarımı öyle öğreniyorum. zemuszemus

Latilokuumm bir arkadaş daha merak ediyordu onu, kuncuk sanırım.. Yorum yapan olmadı alan yok galiba. Google aratsan? Bloglarda falan alıp yazanlar oluyor. Ben burdan bulamadıklarımı öyle öğreniyorum. zemuszemus

tamam canım öyle yapayım..

kendime de alıcaktım ama param boşa gitsin istemiyorum..

siparişimi de bugün girmek istiyorum:)

teşekkür ederim..opuyorumnanaktan

öncelişkle senses için verilen cevaplara teşekkür ederim.Bu skın soft parıltılı olan losyonu mu yoksa jeli mi?daha doğrusu hangisinden memnun kalmıştınız bir arkadaş yazmıştı çok güzel diye

öncelişkle senses için verilen cevaplara teşekkür ederim.Bu skın soft parıltılı olan losyonu mu yoksa jeli mi?daha doğrusu hangisinden memnun kalmıştınız bir arkadaş yazmıştı çok güzel diye

canım losyonunu bilmiyorum o daha kremsi galiba benim dediğim jeli renksiz bi kıvam var hiçte vicik vicik değil bi mşterim aldı akşam elime sursum işil işil parlyo akşam karanlgnda BİLE açıksan al derim çok guzl

hangisiydi sh kaçta cnm?

kızlar ben de 24 k gol rujdan alıcam 2 tane ama ruby in gold çok mu kırmızıı bir de amethyst yi mi yoksa pink i mi önerirsiniz

Şimdi bendeki numunelerine baktım ruby in gold pek hoşuma gitmediçok dağıldı koyu pembe ile kırmızı arasında bi renk ben sana golden rose tavsiye ederim çok doğal çok güzel dün gece deniyordum rujları en son onu sürdüm öle yatmışım sabah hala duruyordu çok tatlı bi rengi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…