Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

of ya kargom bekliyorum gelecek neymiş biz bilmiyorduk getiremedik gelin kendiniz alın dediler ben neyle gidip alayım güneş gözlüğü içinnde takım öncümü aramıştım elinde yokmuş

selam kızlar..
edacığım geçmiş oldun dileğin için teşekkür ederim..iaden varmış ama hediyeni geri göndermen gerekiyor göndermesen bile fatura şart sendede olmadığına göre iadeler kalsın başkasına sat..

güneş gözlüğü banada gelmedi 25 temuzdan sonra alsınlar onlar güneş gözlüğünü bir taraflarına taksınlar....

ama harika bişey oldu faturada 2 tane görünüyor bana 3 tane geldi o stoklarda sınırlı olan allıktan hani şu bronz olan allıktan...faturada hediye olarakta görünmüyor yanlış gelmiş...
olsun banane gelmeseymiş hiçte geri vermem...ama satıp parasınıda yiyemem kendim kullanırım...

sonracığıma satışlar güzel tam sipariş girdim ertesi sabah mesaj geldi hediye var diye neyse artık allığa sayarım :))))

ewt huriş ablacm faturam yok ama nesee..
bu aydan iki iadem var Allahtan yenden sipariş gircm kargocu gelnce hemeeen eline tutuşturcm iadelerii

Ayy hiç bilmiyordum ki. Zaten öyle sivilceli biri olsam denerdim daha önce bilgim olurdu. bilmiyorumkismile Neyse hemen bırakıyorum inşallah hemen geçer şu sonradan çıkan aptallar.. klava: Aydınlattın beni çok teşekkür ederiiimm.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kullanma cnm yüz bu yani öle içeriğini bilmediğin ucuz ürünler kullanma ben avonun clear skin serisini hiç beğenmiorum.. hemen geri gönder aldıklarını paran boşa gitmesin en azından,çıkan sivilcelerde sana clear skin hatırası kalmış oldu kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
eDa17, esperanza, ozzy06, elaelaelaela, ozlem71, hopeless13, beautiful_girl, corummelek

herkes burada slm bayanlaaarrr

ewt huriş ablacm faturam yok ama nesee..
bu aydan iki iadem var Allahtan yenden sipariş gircm kargocu gelnce hemeeen eline tutuşturcm iadelerii

edacım benimde iadelerim vardı bugün siparişlerim geldi ama kargo iadelerimi almadı onlara daha bilgi verilmemiş daha sonra alırız dedi bende sonraki siparişim geldiğinde vercem iadelerimi.

biri clearskin istemişti verdim hiç farketmedim yarımmış kullanılmış deyip geri göndermiş bi arkadaşla bende onu yollıycam sinir oldum ya başıma böle bişey geldi benimde bilmiyorumkismile

bnde bir keresinde düştüm o hataya yıllar önce. suratımı basan sivilceden başka bişey olmadı. clear skin serisi yerine pure pore fection serisini tavsiye ederim sabah akşam köpüğüyle yıkayın suratınızı ben çok memnunum ferahlatıo. kapmayna 6 da indirimde bayanssulusmilebi bakın isterseniz

tonik

köpük

toniği sadece banyo yapınca kullanıyorum. nemlendiricide güzel 2 kere kullanmıştım. hiç yağ yapmıo. bi deneyin derim

bnde ilk defa iade yapcm abla biraz tırsmıo deilim aslında..tul ablam gelsnde bi bilgi versn bizezemuszemus
bide bu pazartesi başlıo ürün iadelerini kargoya vermek abla ondan almamıştır..

bnde ilk defa iade yapcm abla biraz tırsmıo deilim aslında..tul ablam gelsnde bi bilgi versn bizezemuszemus
bide bu pazartesi başlıo ürün iadelerini kargoya vermek abla ondan almamıştır..

pazartesi songün iade için .daha sonrakileri bizler kendi cebimizden ödeyerek göndericez.benmde iadem var .sorumlum pazartesi gelip alıcak...

bu ürünler sivilce yapmadımı peki sende:uhm:

bn önceki sayfalarda hediyeleri yazmıştm ama yenden yazim..
pzartesi:fındıklı şampuan naturals
salı:erkekler için terlemeye karşı sprey
çarşamba:çilekli yeni çıkan banyo köpüğü
perşembe:400ml krem mavi kutudaki
cuma:colortrend kalpli ruj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…