- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.341
böcüümm naptın sennnbilmiyorumkismile ya clearla başlayan hiç bi ürünü kullanmıyorum artık...klava:
ne zaman bi parfümeriye girsem orda çalışan bayanların yüzüme yaklaşarak ölü deriniz var alttaki tabakayı atmak şart deyip önüme bir yığın ürün koymasından bıktımsempatiksalakcinni
ama her defasında kanıp alıyorum..
sonuçmu anında sivilceler basar suratımı sonra dayanamam bende sıkarım al sana mayınlı bi suratkafamçokkarıştı
hesap sormaya gittiğimde de hep aynı cevap deri altındaki sivilceleri çıkartıyo sonra düzene giricektir,,ama bunlar hiç geçmioo ..:1no2:
kardeşim de aldı bu katologtan clear skin ürünlerinden alma dememe rağmen,
ertesi gün anında yüzünde 2 sivilce sonraki gün bitane daha..
bu böle uzayp gider ne gerek var. en iyiysi innova köpük temizleyeci kullancaksan onu kullan bi tane bile sivilce çıkarmaz derinlemesine de temizler,ben 2 senedir kullanıyorum çokta memnunum:hooray:
Ayy hiç bilmiyordum ki. Zaten öyle sivilceli biri olsam denerdim daha önce bilgim olurdu. bilmiyorumkismile Neyse hemen bırakıyorum inşallah hemen geçer şu sonradan çıkan aptallar..klava: Aydınlattın beni çok teşekkür ederiiimm.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ewt huriş ablacm faturam yok ama nesee..
bu aydan iki iadem var Allahtan yenden sipariş gircm kargocu gelnce hemeeen eline tutuşturcm iadelerii
böcüümm naptın sennnbilmiyorumkismile ya clearla başlayan hiç bi ürünü kullanmıyorum artık...klava:
ne zaman bi parfümeriye girsem orda çalışan bayanların yüzüme yaklaşarak ölü deriniz var alttaki tabakayı atmak şart deyip önüme bir yığın ürün koymasından bıktımsempatiksalakcinni
ama her defasında kanıp alıyorum..
sonuçmu anında sivilceler basar suratımı sonra dayanamam bende sıkarım al sana mayınlı bi suratkafamçokkarıştı
hesap sormaya gittiğimde de hep aynı cevap deri altındaki sivilceleri çıkartıyo sonra düzene giricektir,,ama bunlar hiç geçmioo ..:1no2:
kardeşim de aldı bu katologtan clear skin ürünlerinden alma dememe rağmen,
ertesi gün anında yüzünde 2 sivilce sonraki gün bitane daha..
bu böle uzayp gider ne gerek var. en iyiysi innova köpük temizleyeci kullancaksan onu kullan bi tane bile sivilce çıkarmaz derinlemesine de temizler,ben 2 senedir kullanıyorum çokta memnunum:hooray:
edacım benimde iadelerim vardı bugün siparişlerim geldi ama kargo iadelerimi almadı onlara daha bilgi verilmemiş daha sonra alırız dedi bende sonraki siparişim geldiğinde vercem iadelerimi.
biri clearskin istemişti verdim hiç farketmedim yarımmış kullanılmış deyip geri göndermiş bi arkadaşla bende onu yollıycam sinir oldum ya başıma böle bişey geldi benimde bilmiyorumkismile
bnde ilk defa iade yapcm abla biraz tırsmıo deilim aslında..tul ablam gelsnde bi bilgi versn bizezemuszemus
bide bu pazartesi başlıo ürün iadelerini kargoya vermek abla ondan almamıştır..
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
eDa17, esperanza, ozzy06, elaelaelaela, ozlem71, hopeless13, beautiful_girl, corummelek
herkes burada slm bayanlaaarrr
bnde ilk defa iade yapcm abla biraz tırsmıo deilim aslında..tul ablam gelsnde bi bilgi versn bizezemuszemus
bide bu pazartesi başlıo ürün iadelerini kargoya vermek abla ondan almamıştır..
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
eDa17, esperanza, ozzy06, elaelaelaela, ozlem71, hopeless13, beautiful_girl, corummelek
herkes burada slm bayanlaaarrr
slmmm :teytey:kaydirigubbakcemile5slmmmmm:lepi:
işte o yüzden kargoyu beklioruz cebimizden gitmesn diee:roflol:pazartesi songün iade için .daha sonrakileri bizler kendi cebimizden ödeyerek göndericez.benmde iadem var .sorumlum pazartesi gelip alıcak...
bnde bir keresinde düştüm o hataya yıllar önce. suratımı basan sivilceden başka bişey olmadı. clear skin serisi yerine pure pore fection serisini tavsiye ederim sabah akşam köpüğüyle yıkayın suratınızı ben çok memnunum ferahlatıo. kapmayna 6 da indirimde bayanssulusmilebi bakın isterseniz
tonik
köpük
toniği sadece banyo yapınca kullanıyorum. nemlendiricide güzel 2 kere kullanmıştım. hiç yağ yapmıo. bi deneyin derim
Kızlar hediyelerin ne olduğunu biliyomusunuz .ben ikinci siparişimi haftaya vermeyi düşünüyorum
bn önceki sayfalarda hediyeleri yazmıştm ama yenden yazim..
pzartesi:fındıklı şampuan naturals
salı:erkekler için terlemeye karşı sprey
çarşamba:çilekli yeni çıkan banyo köpüğü
perşembe:400ml krem mavi kutudaki
cuma:colortrend kalpli ruj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?