Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Canım çok sevindim kavuştun sonunda iyi günlerde kullan ..İnşallah K7 nin hediyelerinide kaparsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım şükür geldin yaa canım sıkılmıştı.. çok teşekkür ederim canım ya,sağol..nasılsın?inşallah sen de k7 den kaparsın hediyeleri? bu arada avon temsilci girişini açınca bi paket var 75 tl ye baktın mı ona??

selamm canlar nasılsınız?kargom bugün 11 gibi geldi,tavama kavuştum,nevresim takımı da geldii..umarım k7 den de güzel satışlar yaparızz..

Ayyyy canım eşimin akrabaları geldi annemde kalmaya gelmişti vakit bulamadım geç gittiler bende anca ortalığı toparladım kızımı yatırdım geldim öldüm yorgunluktan... Hiç bakamadım siteye ama saolsun t.ö.mesaj çekmiş bilgilendirmek için açıp bi bakıcam şimdi ..İnşallah bebeğim ya zor ama katalog pek iç açıcı değil k7 de

ayy canım ya kıyamam yorulmuşsundur haliyle.. evet k7 pek iç açıcı değil,Allahtan arkadaşım çevresindekiler göstermeye gitti kataloğu,o arkadaşım olmasa hiç satış yapamam, çünkü sürekli evle hastane arasında gidip geliyozz.Allah razı olsun özlemcimden..

Canım ne güzel arkadaşın yardım ediyooo ahhh ahhhh yokki bende haloşlarım olmasa kim alır canlarım benim ..

vala ben napcam biliyomusun yeni çıkan parfümde getiticem 4 taneye 1 bedava oluyo kendi kardeşlerime gelişinden verip bedava gelende benim olcak peket getirticem

günaydınnnnnnnnnnnnn

az önce ikinci siparişimi girdim
toplamda 165 i geçtim bu ay perfectwear maskara hediye olarak gelmesi gerek bakalım
gelicekmi tabi avon rozetiyle birlikte
bi tanede fergie nin parfüm setindsen istedim
bi arkadaşa sadece parfümü 36 tl den veririm dedim ok dedi
sizce azmı demişim fiyatı
yanında gelicek olan losyon ve vücut spreyide bana kalıcak
inşallah onlara ayrı müşteri bulurum

edacığım sağol anladım sonra o kodların neye ait olduğunu bi de k7 den ne zaman sipariş vermeye başlıyacağız indirim katoloğunun ilk sayfasındaki rimel sizce nasıl kızlar gerçekten güzel mi bi de 2 sayfadaki hem eyelanır hem far olan ucu bana biraz kalın geldi almak istiyorum da aranız da kullanan var mı çok oldum ama bişey daha sorsam bu indirim katoloğundaki fiyatları da normal katologdaki gibi indirebilir miyiz yoksa bize de üzerinde yazılı fiyattanmı olack

bn görmedim cnm bkdm şimdi ne o k6 damı 75lik girince?

11 haziranda.
rımel gzl diyor arkadaşım.
indirim broşürününde bize geliş fiyatı var..

cnmm bnmm ne dmk zemuszemus
11 haziranda başlicaz cnm
o far eyeliner bnce hç güzel deil cnm hm baksana eyeliner o kdr kalın mı olurmuş hmde avonun likit farları iğrenç oluo bnde var biliorm
geliş fiyatı kağıdında var cnm ince katalogtakiler bize gelişi deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…