- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.981
selamm canlar nasılsınız?kargom bugün 11 gibi geldi,tavama kavuştum,nevresim takımı da geldii..umarım k7 den de güzel satışlar yaparızz..
Canım çok sevindim kavuştun sonunda iyi günlerde kullan ..İnşallah K7 nin hediyelerinide kaparsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamm canlar nasılsınız?kargom bugün 11 gibi geldi,tavama kavuştum,nevresim takımı da geldii..umarım k7 den de güzel satışlar yaparızz..
canım şükür geldin yaa canım sıkılmıştı.. çok teşekkür ederim canım ya,sağol..nasılsın?inşallah sen de k7 den kaparsın hediyeleri? bu arada avon temsilci girişini açınca bi paket var 75 tl ye baktın mı ona??
Ayyyy canım eşimin akrabaları geldi annemde kalmaya gelmişti vakit bulamadım geç gittiler bende anca ortalığı toparladım kızımı yatırdım geldim öldüm yorgunluktan... Hiç bakamadım siteye ama saolsun t.ö.mesaj çekmiş bilgilendirmek için açıp bi bakıcam şimdi ..İnşallah bebeğim ya zor ama katalog pek iç açıcı değil k7 de
Siteye giremiyorum yaaa sistem hatası diyor anlamadım
ayy canım ya kıyamam yorulmuşsundur haliyle.. evet k7 pek iç açıcı değil,Allahtan arkadaşım çevresindekiler göstermeye gitti kataloğu,o arkadaşım olmasa hiç satış yapamam, çünkü sürekli evle hastane arasında gidip geliyozz.Allah razı olsun özlemcimden..
yoğunluktandır canım yaa zaten o paket stoklarla sınırlıymış.
Canım sen giriş yapabiliyor musun siteye sinir oldum yaaa
yok canım sistem hatası oluştu diyor..
Neyse canım artık yarın bakarım ben yatarrrrr kendine ii bak tatlım görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ice sheers parfümlerden yeşilini alan varmı?merak ettim kokusunu,vanilya&kavunluymuş
ayy canım ya kıyamam yorulmuşsundur haliyle.. Evet k7 pek iç açıcı değil,allahtan arkadaşım çevresindekiler göstermeye gitti kataloğu,o arkadaşım olmasa hiç satış yapamam, çünkü sürekli evle hastane arasında gidip geliyozz.allah razı olsun özlemcimden..
bn görmedim cnm bkdm şimdi ne o k6 damı 75lik girince?canım şükür geldin yaa canım sıkılmıştı.. çok teşekkür ederim canım ya,sağol..nasılsın?inşallah sen de k7 den kaparsın hediyeleri? bu arada avon temsilci girişini açınca bi paket var 75 tl ye baktın mı ona??
edacığım sağol anladım sonra o kodların neye ait olduğunu bi de k7 den ne zaman sipariş vermeye başlıyacağız indirim katoloğunun ilk sayfasındaki rimel sizce nasıl kızlar gerçekten güzel mi bi de 2 sayfadaki hem eyelanır hem far olan ucu bana biraz kalın geldi almak istiyorum da aranız da kullanan var mı çok oldum ama bişey daha sorsam bu indirim katoloğundaki fiyatları da normal katologdaki gibi indirebilir miyiz yoksa bize de üzerinde yazılı fiyattanmı olack
edacığım sağol anladım sonra o kodların neye ait olduğunu bi de k7 den ne zaman sipariş vermeye başlıyacağız indirim katoloğunun ilk sayfasındaki rimel sizce nasıl kızlar gerçekten güzel mi bi de 2 sayfadaki hem eyelanır hem far olan ucu bana biraz kalın geldi almak istiyorum da aranız da kullanan var mı çok oldum ama bişey daha sorsam bu indirim katoloğundaki fiyatları da normal katologdaki gibi indirebilir miyiz yoksa bize de üzerinde yazılı fiyattanmı olack
bn görmedim cnm bkdm şimdi ne o k6 damı 75lik girince?
11 haziranda.
rımel gzl diyor arkadaşım.
indirim broşürününde bize geliş fiyatı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?