- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.161
benimle ilgili değil cnm da bir arkadas sordu ödeme vadesi 1 gün gecse gelir mi yeni sipariş
benimle ilgili değil cnm da bir arkadas sordu ödeme vadesi 1 gün gecse gelir mi yeni sipariş
telefondan sipariş veren varmı???
kızlar acaba kampanya 7 kataloğunun indirim katoloğu vardı bu ay yanında onu nerden görebilirim )???*
bn veriyorum ince broşür olduğu ay
mrb arkadaşlar bende temsilci oldum 2.ayım bu 2 defa siperiş girdim siparişlerim geldi otomatik ödeme talkimatı da verdim sonra 3. siparişimi verdim 3 hafta filan oldu hala gelmedi bekleyip duruyorum internetten bakıyorum başka bir isime iade edilmiş yazıyo kargoyu filan aradım hiç yardımcı olmadılar ne yapmam lazım müşterilerimde sorup duruyorlar zaten iyicee merak ettim bi ödememinde 2 gün günü geçti acaba faiz filan eklermi bugun ödücem ama öpek bilmiyorum bi yardım edin lütfenn...
mrb arkadaşlar bende temsilci oldum 2.ayım bu 2 defa siperiş girdim siparişlerim geldi otomatik ödeme talkimatı da verdim sonra 3. siparişimi verdim 3 hafta filan oldu hala gelmedi bekleyip duruyorum internetten bakıyorum başka bir isime iade edilmiş yazıyo kargoyu filan aradım hiç yardımcı olmadılar ne yapmam lazım müşterilerimde sorup duruyorlar zaten iyicee merak ettim bi ödememinde 2 gün günü geçti acaba faiz filan eklermi bugun ödücem ama öpek bilmiyorum bi yardım edin lütfenn...
hoşgeldinn. a.s ilk ayın olduğu için geliş fiyatı üzerinden 145 liralık liralık satışa göz makyaj temizleyicisi hediye.. siparişlerinin neden eline ulaşmadığını anlamadım,bence takım öncünü ara sor bi.. k 7 kataloğu var mı elinde yeterli sayıda? k 7den hediye kazanmak için geliş fiyatından 165 liralık sipariş vermen lazım,rimel hediye.. ama eğer ben panoramadaki kettle ı istiyorum diyosan geliş fiyatı üzerinden 300 liralık sipariş vermen gerekiyor.. bu arada avondan kazandığın ilk hediyenle birlikte avon rozeti gelicek sana.. k 7 siparişlerini 11 haziranda saat 16dan sonra verebiliyorsun.. kolay gelsin... opuyorumnanaktan
benimde ince broşürden siparişlerim var sipariş günü avon sitesi kilitleniyo sonrada stokta kalmıyo bu yüzden tlfdan vermek istiyorum ama hiç bilgim yok biraz anlatırmısınız
pekii bişey daha sorabilir miyim?bilmiyorumkismile
bu rimelin markası tam olarak kataloklara geçiyomu ona göre sipariş vericemde kendime rimel eğer iyi değise 165i tamamamaya çalışacağıma daha iyi bi rimel alırım.
aynı şekilde bende.. yada forum dodurup gip direk kargoya verebiliomuyuzki nası oluoyo internet dışı. Bırde bi sipaişlerimi verikten sonra onun faturasını ödemeden başka sipariş verebiliyomuyum?
aynı şekilde bende.. yada forum dodurup gip direk kargoya verebiliomuyuzki nası oluoyo internet dışı. Bİrde bi sipaişlerimi verikten sonra onun faturasını ödemeden başka sipariş verebiliyomuyum?
arkadaşlar güneşsiz bronzlaştırıcı aldım annemede aldım denemek için ben memnun kalmadım yada süremedim bikaç kişi daha istiyo benmi süremedim kremdemi bişi var dalgalı yapıyo lütfen kullanan varsa bi ilgilensin bikaç kişi istiyo annemde memnun kalmadı bizmi süremedik satmak istemiyorum bu şekilde en azından açıklama yaparım böle yapın diye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?