Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar acaba kampanya 7 kataloğunun indirim katoloğu vardı bu ay yanında onu nerden görebilirim )???*

kızlar k6 güneşsiz bronnzlaştırıcı alan varmı annemle kendime aldım fakat sürdüm dalgalandı nasıl sürüleceğini bilen varmı arkadaşlar...memnun kaldınızmı yoksa benmi süremedim

mrb arkadaşlar bende temsilci oldum 2.ayım bu 2 defa siperiş girdim siparişlerim geldi otomatik ödeme talkimatı da verdim sonra 3. siparişimi verdim 3 hafta filan oldu hala gelmedi bekleyip duruyorum internetten bakıyorum başka bir isime iade edilmiş yazıyo kargoyu filan aradım hiç yardımcı olmadılar ne yapmam lazım müşterilerimde sorup duruyorlar zaten iyicee merak ettim bi ödememinde 2 gün günü geçti acaba faiz filan eklermi bugun ödücem ama öpek bilmiyorum bi yardım edin lütfenn...

cari hesap özetinde faturan çıkmış olarak görünüyormu ona göre yardımcı olabilirim

pek bir faiz koymaz günde fatura üzerinden %0,15 faiz işlenio örneğin faturanın toplamı 100 tl ise günde 15 kuruş faiz koyuyorlar 10 günde 1.5 tl olur bu

pekii bişey daha sorabilir miyim?bilmiyorumkismile
bu rimelin markası tam olarak kataloklara geçiyomu ona göre sipariş vericemde kendime rimel eğer iyi değise 165i tamamamaya çalışacağıma daha iyi bi rimel alırım.

benimde ince broşürden siparişlerim var sipariş günü avon sitesi kilitleniyo sonrada stokta kalmıyo bu yüzden tlfdan vermek istiyorum ama hiç bilgim yok biraz anlatırmısınız

aynı şekilde bende.. yada forum dodurup gip direk kargoya verebiliomuyuzki nası oluoyo internet dışı. Bİrde bi sipaişlerimi verikten sonra onun faturasını ödemeden başka sipariş verebiliyomuyum?

Merhaba ..Kargo geldide seni evde bulamadı mı acaba 3 hafta olmuş ben olsam çatlardım herhalde gelmemesi için 2 sebep olabilir 1.borcun varsa 1 fatura dahi ödemesen ödeyene kadar bekler siparişin 2 kargo gelmiştir seni bulamadıysa ulaşmamıştır şimdi şöle yap bence siparişin faturalandıysa teslimat bilgilerine tıklayıp oradaki fatura numarasını yurtiçi kargoya söyle yardımcı olacaklarını sanıyorum bir dene derim eğer borcun yoksa ..

canım ben o rimeli hiç beğenmiyorum perfect vear uzun süre kalıcı maskara gönderiyorlar tabi benim fikrim bu

aynı şekilde bende.. yada forum dodurup gip direk kargoya verebiliomuyuzki nası oluoyo internet dışı. Bırde bi sipaişlerimi verikten sonra onun faturasını ödemeden başka sipariş verebiliyomuyum?

Faturanın vadesi geçince ödeyene kadar göndermezler yeni siparişini canım

aynı şekilde bende.. yada forum dodurup gip direk kargoya verebiliomuyuzki nası oluoyo internet dışı. Bİrde bi sipaişlerimi verikten sonra onun faturasını ödemeden başka sipariş verebiliyomuyum?

ben takım öncüsüyüm kendi siparişim dahil tüm temsilcilerimin siparişlerini ben giriyorum indirim broşürü olduğu kampanyalarda telefonla weriyorum eksiksiz geliyorlar birde bir önceki faturayı ödemeden sipariş girebiliyorsun ama gecikmiş olmaması gerekiyor eğer gecikmişse 50 tl altı olması gerekiyor

arkadaşlar güneşsiz bronzlaştırıcı aldım annemede aldım denemek için ben memnun kalmadım yada süremedim bikaç kişi daha istiyo benmi süremedim kremdemi bişi var dalgalı yapıyo lütfen kullanan varsa bi ilgilensin bikaç kişi istiyo annemde memnun kalmadı bizmi süremedik satmak istemiyorum bu şekilde en azından açıklama yaparım böle yapın diye.....

ben kullandım çok kötü dalgalı yapıyor ve sanki vücudun kirlimiş gibi duruyor bu yüzden sonrada satmamayı tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…