Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ay kıyamam ya gerçekten çok zor okadar camı silmek,keşke yardımcı olsaydı birileri sana,bebişinle zor olmuştur,hadi geçmiş olsun :1shok:

siparişler idare eder gamzecim bu arada parfüm için ben sana blue rushı tavsiye edxiyorum tam yazlık spor bi parfüm bence al olmadı satarsın talibi çok oluyor...

kendime yazıcam kesinlikle,belki 2 tane yazarım hazır indirimdeyken.. bence de güzeldir,ferah ferah gezerim,ohh misler gibi.. sağol canım.

ay kıyamam ya gerçekten çok zor okadar camı silmek,keşke yardımcı olsaydı birileri sana,bebişinle zor olmuştur,hadi geçmiş olsun :1shok:

aslında annem beraber sileriz cmt.dedi ama ben onu yormak istemedim aman bitti çok şükürrr çok yağmur yağdı buralarda baya pislenmişti şimdi rahatladım valla ama evin işi biter miiii

QUOTE=3549gamze;13684514]anladım canım,ben yazın bile üzerime çarşaf örtüyorum alışkanlık oldu bende,sıcaktan ölecek olsam bile çarşafı örtüyorum nedense..[/QUOTE]

Ayyyy o huy bende de varrrr ayaklarım dışarda kalır ama mutlaka ince bişey örterim kaydirigubbakcemile5

Bende fondeten istiyorum yaaa magıx güzelmiş baya ama renksizini de merak ettim hangisi ii acaba yiğenim memnun ama açık renginden getirtmiştim ona bide fiyatı daha düşüktü sankii k5 te sanırım

QUOTE=3549gamze;13684514]anladım canım,ben yazın bile üzerime çarşaf örtüyorum alışkanlık oldu bende,sıcaktan ölecek olsam bile çarşafı örtüyorum nedense..

Ayyyy o huy bende de varrrr ayaklarım dışarda kalır ama mutlaka ince bişey örterim kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

aynen canım,valla küçükken korkuyodum hırsız gelip beni kaçırır diye,battaniyeyi komple örtüyodum üstüme görünmiyeyim diye,heralde ozamandan alışkanlık oldu,elimde değil yani örtünmeden yatmak.

He bu arada gamzecim ağda bantlarına gelince fena değil kuzum ya ama bir kerede çekmiyor ben başka bir markanın sir bazlı ağda bantını aldım ısıtamadım kullanamadım valla ölece duruyo ayıramadım bi türlü avonunki ayrılıyo hemen sanırım sir ağda değil yoksa öle çabuk ayrılması zor

tamam canım sağolasın,benc en iyi yol normal ağda,5 dakikada bitiyo,tabi yazın eriyo sıcakta,yoruyo insanı o ayrı.. canım bu arada bi müşteri sayfa 122 deki kiraz kokulu ayak için nemlendirici siparişi verdi,sırf güzel kokuyo diye,20 lira fiyatı,ama istersen daha güzel bişey varsa ondan yaz dedi,acaba ne yapsam,o bana 20 vericek onun için ama daha uygun olup aynı işlevi gören başka bişey olursa kalan para karım olcak..

kızlaaar sizebişey sorucam yarın kocişimin doğumgünü kıyafet haricinde ilginç bişey almak istiyorum ne alsam acep fikir veriiiin

nice mutlu yıllar görür inşallah.. canım ikinizin güzel bi fotoğrafını büyüt,çerçeve yaptır istersen,ya da ne bileyim aklıma pek bişey de gelmiyoki,ben genelde aşkıma kıyafet,ayakkabı alıyorum sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…