- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.861
Camları sildim kollarım ağrıyooo ya bide bizim ev sırf cam mubarek mutfak balkonu kapalı pimapen komple bide içerde cam var salonumda 2 tane bide balkon kapısı y.odası çocuk odası ,oturma odası öldüm bittim valla
siparişler idare eder gamzecim bu arada parfüm için ben sana blue rushı tavsiye edxiyorum tam yazlık spor bi parfüm bence al olmadı satarsın talibi çok oluyor...
ay kıyamam ya gerçekten çok zor okadar camı silmek,keşke yardımcı olsaydı birileri sana,bebişinle zor olmuştur,hadi geçmiş olsun :1shok:
yatak odam arkada bebiş orda şimdi yatarken açıyos zaten camı yoksa uyulmuyo yaaa
aslında annem beraber sileriz cmt.dedi ama ben onu yormak istemedim aman bitti çok şükürrr çok yağmur yağdı buralarda baya pislenmişti şimdi rahatladım valla ama evin işi biter miiii
kendime yazıcam kesinlikle,belki 2 tane yazarım hazır indirimdeyken.. bence de güzeldir,ferah ferah gezerim,ohh misler gibi.. sağol canım.
inşallah bitmezde bize kalır valla ben daha 75 bile tamamlayamadım ama artık limit 45 miş doğrumu öyleyse hemen sipariş vericem
inşallah bitmezde bize kalır valla ben daha 75 bile tamamlayamadım ama artık limit 45 miş doğrumu öyleyse hemen sipariş vericem
QUOTE=3549gamze;13684514]anladım canım,ben yazın bile üzerime çarşaf örtüyorum alışkanlık oldu bende,sıcaktan ölecek olsam bile çarşafı örtüyorum nedense..
Bende fondeten istiyorum yaaa magıx güzelmiş baya ama renksizini de merak ettim hangisi ii acaba yiğenim memnun ama açık renginden getirtmiştim ona bide fiyatı daha düşüktü sankii k5 te sanırım
onu bende merak ediyorum canım alırsan bizede yaz oldumu kaydirigubbakcemile
He bu arada gamzecim ağda bantlarına gelince fena değil kuzum ya ama bir kerede çekmiyor ben başka bir markanın sir bazlı ağda bantını aldım ısıtamadım kullanamadım valla ölece duruyo ayıramadım bi türlü avonunki ayrılıyo hemen sanırım sir ağda değil yoksa öle çabuk ayrılması zor
Benimde uykum geldiiiiii
kızlaaar sizebişey sorucam yarın kocişimin doğumgünü kıyafet haricinde ilginç bişey almak istiyorum ne alsam acep fikir veriiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?