- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.201
size yazdfım tekrar denedim oldu bu sfer wallaaaa:))))))))))))))
bu arada saat 5 civarı,tlfda az kontör olduğu halde siparişleri telle vereyim dedim.heyecandan ve sinirden 0212 411 73 73 ü aramışım ya,adam diyo kimi aradın ay dedim avon değilmi orası ne anası diyo....
allah canıyınızı almasın bi gülme tuttu ekranın başında şincik :roflol::roflol:
bu arada saat 5 civarı,tlfda az kontör olduğu halde siparişleri telle vereyim dedim.heyecandan ve sinirden 0212 411 73 73 ü aramışım ya,adam diyo kimi aradın ay dedim avon değilmi orası ne anası diyo....
allah canıyınızı almasın bi gülme tuttu ekranın başında şincik :roflol::roflol:
Gamzecim senin dediğin gibi yüzükle parfümü ayrı yazdım ama yüzüğün kendi fiyatı görünüyor.
parfüm siparişi verenler yazarmısınız?
Gamzecim senin dediğin gibi yüzükle parfümü ayrı yazdım ama yüzüğün kendi fiyatı görünüyor.
parfüm siparişi verenler yazarmısınız?
benim bildiğim sadece parfümün kodunu yazdığında devam dedikte sonra yanında bedavasını işaretlemek için buton çıkması gerekiyoo
sağol canım.site hakketen bir tuhaf sipariş giriyorum müşteri fiyatlarıyla çıkıyor karşıma.
ilk siparişimde bile böyle zorlanmamıştım..........
evet canım bende öyle biliyorum ama devam butonu çıkmadı bir türlü.zaten vazgeçtim
yarın vereceğim.bu arad hafta sonu veriliyormu sipariş?ben hiç vermedim daha önce......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?