Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bnde hala veremedm yaa..Allahtan indirim broşüründekileri grdm bi katalogtakiler kaldı o kdr çokki giriorm tam dewam ediorm temsilci girşi dio..

ya kızlar bende saat 5ten beri uğraşıyorum ama kampanya 7nin siparişlerini giremiyorum tam hazırlıyorum tem girişi diyo çok sinir oldummmm

hala giremiyorum.tem.sayfam kesinlikle açılmıyor.ilk defa başıma geldi

nasıl işdi bu ya .saat 10 oldu.benim gibi giremeyen varmı?

wallahi ben çok iyi hatırlıyorum bir kez gece yarısı 4e kadar uğraştm giremedm yattım uyudm 400bin temsilcisi var avonun 300bini girmeye çalışsa doğal olrak site çöküo

bu arada saat 5 civarı,tlfda az kontör olduğu halde siparişleri telle vereyim dedim.heyecandan ve sinirden 0212 411 73 73 ü aramışım ya,adam diyo kimi aradın ay dedim avon değilmi orası ne anası diyo....

allah canıyınızı almasın bi gülme tuttu ekranın başında şincik :roflol::roflol:

bu arada saat 5 civarı,tlfda az kontör olduğu halde siparişleri telle vereyim dedim.heyecandan ve sinirden 0212 411 73 73 ü aramışım ya,adam diyo kimi aradın ay dedim avon değilmi orası ne anası diyo....

sen de way anasını deseydin yaaa kaydirigubbakcemile3
yok deniz anasıdelikafadulden

Ay kız güldürdün beni akşam akşam. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Allah'ta seni güldürsün inşallah :Saruboceq:

Gamzecim senin dediğin gibi yüzükle parfümü ayrı yazdım ama yüzüğün kendi fiyatı görünüyor.

parfüm siparişi verenler yazarmısınız?

Gamzecim senin dediğin gibi yüzükle parfümü ayrı yazdım ama yüzüğün kendi fiyatı görünüyor.

parfüm siparişi verenler yazarmısınız?

benim bildiğim sadece parfümün kodunu yazdığında devam dedikten sonra yanında bedavasını işaretlemek için buton çıkması gerekiyoo

Son düzenleme:
sağol canım.site hakketen bir tuhaf sipariş giriyorum müşteri fiyatlarıyla çıkıyor karşıma.

ilk siparişimde bile böyle zorlanmamıştım..........

benim bildiğim sadece parfümün kodunu yazdığında devam dedikte sonra yanında bedavasını işaretlemek için buton çıkması gerekiyoo

evet canım bende öyle biliyorum ama devam butonu çıkmadı bir türlü.zaten vazgeçtim

yarın vereceğim.bu arad hafta sonu veriliyormu sipariş?ben hiç vermedim daha önce......

evet canım bende öyle biliyorum ama devam butonu çıkmadı bir türlü.zaten vazgeçtim

yarın vereceğim.bu arad hafta sonu veriliyormu sipariş?ben hiç vermedim daha önce......

belki tükendiği için çıkmıodurbilmiyorumkismile ama buda nasıl bir saçmalıktır yaa parfümler tükenmiyo bedavaları tükeniyo ilginç doğrusuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…