Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bildiğim kadarıyla yollarlar yine herhalde stoklanınca yani öyle olması gerekiyooo sonuçta parfümün yanında hediyesi parasınıda ona göre koymuşlardır

rocco_x, 3549gamze+, Sympathetic, mavi26, ilksah, eDa17
hepinizin siparişleri tamam mı??
benmkiler daha 5 te tamamdı zaten

o telefon siparişi içn demiştr cnm çünkü telefon siparişlerinde promosyon seçilmio

kızlar faturası ne zaman kesilir acaba??bende telle verdim ilk defa merak ediyorum doğrumu verdim acaba diye..bide faturası kesilmeden göremiyomuyum şimdi.internetten verilince anında görünüyodu internetten verilen siparişler kısmında.ama sanırım telle verilince görülmüyomuş

yooo ben verdim daha öncede telle promosyonumuda girdim onlar düşmüştü

ama promosyon seçimi yok cnm mümkün değil örneğin bir duş jeli alana seçeceği herhangi bir duş jeli hediye promosyonlarında ikisininde kodunu giriosun onlar faturalanırken ayarlıo yani bir duş jeli kodu girdiğinde telesekreter şimdide prmosyon kodunu girin falan demio cnm :S

ancak pazartesi cnm ama müşteri temsilcilerini arayıp sorduğunda siparişinin detayını verirler die düşünüorum da saat 8i geçti :s

rare pearls siaperiş ettim.devam tıklayıp yüzüğü yazmamaız gerekmiyormu?

devam butonu gözükmüyor..

yoksa yüzüğünde kodunu girmem lazım yardım edin nolur.biri acil cevap yazsın(((((

ben telesekreter öyle diyor demedim ki :))
ikisininde kodunu girin ellemeyin onlar hallediyor hesaplamayı dedimm

ben telesekreter öyle diyor demedim ki :))
ikisininde kodunu girin ellemeyin onlar hallediyor hesaplamayı dedimm

hayır cnm gerideki msjları oku bak bazı arkadaşlar telesekretr promosyonuda girin falan diomu yazmışlardı aynı zamanda onlar ve dier arkadaşlarmn aklına takılmasn diede bu şekilde örnek wermek istedm kırdıysam seni özür dilerim

ayyy yok ilkşahcımmm ne özürü olur mu hiççç yanlış anlaşıldık proplem değil opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…