- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.181
kaydirigubbakcemile3 hayyy allah adama bakkk sağır duymaz iyi yakıştırmış kaydirigubbakcemile3
aaaa öylemi? ama katalogda stoklarla sınırlı yazıyo.. inşallah dediğin gibidir ablacım yaa,vallahi inan öğleden beri bilgisayar başındayım,siparişleri topladım,ayarladım ama bi türlü giremedim,umarım hayırlısıyla irmiştir takım öncüm de biran önce kavuşurum siparişlerime.. daha bu akşam sipariş verecek olanlar vardı,stok sorunundan dolayı acele ettim..neyse artık bidahaki sefere girerim onları,yani bi 10 gün sonra..
ayy ama zaten sinirliydim hiç gülemedim bile abla yaa.neyse umarım sağ salim gelir siparişlerim..
benden kızımdan kontrol edemedim siparişi telle verirken bakalımm doğrumu girmişimm
şimdi bu stres var bende herkesde olduğu gibii
bu avonn hasta etmese iyi temsilcileriniklava:
benmkiler daha 5 te tamamdı zatenrocco_x, 3549gamze+, Sympathetic, mavi26, ilksah, eDa17
hepinizin siparişleri tamam mı??
ya bu avon müşteri hizmetlerinde çalışanlar da yanlış bilgi veriyo anlaşılan tel. ettiğimde şu banyo köpüklerini sormuştum ya şimdi nete giriş yaptım doğrumu diye 1 alana bir bedava diyo ya seçebiliyosunuz bedavasını ii ki de bakmışım,bi de kadın aldığınızın aynısı gelir bedava olarak diyo alla alla ya artık var ya kendin pişir kendin ye oldu biz de araştırmasak hiçbişiden haberimiz olmıcak ne iş anlamadımklava:
benmkiler daha 5 te tamamdı zaten
o telefon siparişi içn demiştr cnm çünkü telefon siparişlerinde promosyon seçilmio
yooo ben verdim daha öncede telle promosyonumuda girdim onlar düşmüştü
kızlar faturası ne zaman kesilir acaba??bende telle verdim ilk defa merak ediyorum doğrumu verdim acaba diye..bide faturası kesilmeden göremiyomuyum şimdi.internetten verilince anında görünüyodu internetten verilen siparişler kısmında.ama sanırım telle verilince görülmüyomuş
yoksa yüzüğünde kodunu girmem lazım yardım edin nolur.biri acil cevap yazsın(((((
ama promosyon seçimi yok cnm mümkün değil örneğin bir duş jeli alana seçeceği herhangi bir duş jeli hediye promosyonlarında ikisininde kodunu giriosun onlar faturalanırken ayarlıo yani bir duş jeli kodu girdiğinde telesekreter şimdide prmosyon kodunu girin falan demio cnm :S
ancak pazartesi cnm ama müşteri temsilcilerini arayıp sorduğunda siparişinin detayını verirler die düşünüorum da saat 8i geçti :s
ben telesekreter öyle diyor demedim ki :))
ikisininde kodunu girin ellemeyin onlar hallediyor hesaplamayı dedimm
hayır cnm gerideki msjları oku bak bazı arkadaşlar telesekretr promosyonuda girin falan diomu yazmışlardı aynı zamanda onlar ve dier arkadaşlarmn aklına takılmasn diede bu şekilde örnek wermek istedm kırdıysam seni özür dilerim
ayyy yok ilkşahcımmm ne özürü olur mu hiççç yanlış anlaşıldık proplem değil opuyorumnanaktan
yaa ben bir türlü veremedim siparişlerimi biri bana yardım eder mi acaba
:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?