Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet canım bende öyle biliyorum ama devam butonu çıkmadı bir türlü.zaten vazgeçtim

yarın vereceğim.bu arad hafta sonu veriliyormu sipariş?ben hiç vermedim daha önce......

ikisininde kodunu kutulara giriosun cnm ilk başta fiyatlar normal geliş olarak görünüo devam butonuna basınca böyle oluo bak

hala giremiyorum.tem.sayfam kesinlikle açılmıyor.ilk defa başıma geldi

nasıl işdi bu ya .saat 10 oldu.benim gibi giremeyen varmı?

bnnnn:sinifsinif: yaa ilk defa böle bişey başıma geldi ne bu yaa.

gamze abla mahvettn bni yaaa bu sinirle öldm gülmekten :roflol:
kaydirigubbakcemile3

ne zamana kadar böle yoğun olur ki site sıkıldım ben he.diğer siparişlerimi site tamamen yatışsın ondan sonra yolliyim sağlıksız bu işler

walla bn gece giricm heralde bu ne yaa...avonun stok sorunu olmasa kmse bi anda girmez ama stok sorunu olduu için millet korkudan girio..

:roflol:

nasl tükenr ki promosyon hediyleri böyle olmaması gerekio birde bir sayfa önce senin içn bir ekran görüntüsü yükledm cnm yüzükle ilgili sorunun vardı ya

ÇOK SAĞOL CANIM.emeğine sağlık.başıma ağrı çıktı.bir yandan buradaki sayfaları takip ediyorum.bir yandan avon sinir oldum iyice.

hatırlıyorumda ilk defa netten sipariş girdiğimde kampanya başlar, başlamz vermiştim.

bu kadar yoğunluk bir kol saatinin yüzü,suyu hürmetinemia.s

Bu hahkikaten feciiiymiişşkaydirigubbakcemile3

yine bir keresinde bayanın biri "avon kids" çocuk şampuanından istemişti.

aradn bir iki gün geçti gece saat onbuçukta kadın telefon etti.ee şampuan geldimi?

çocuğu yıkıyacağımda şimdidelikafadulden demekki kargom gecikse çocuk kokacak:roflol:

sipparişimi bende telden verdim kızlar, 640.00 tl lik sipariş girdim.
ya bu arada burası buğün harika çok şenlikli, aksi gibi benimde işim ar buğün, benim yerimede eğlenin...........:hulya:

hey allahım neler var yaaa :)))

kızlar bişey sorucam.bu avonun fırsat köşesindeki ürünler ne kadar duruyor?hemen bitiyormu acaba??

kızlaaar ben blue rush alıcaktım ama kırmızı yazıyla gözüküyo siparişimde bitmişimidir acil cevaaap

hayır canım kırmızı yazı ile olanlar her an bitebilecek olan stokların kritik olduğu anlamına gelir ama bitmemiş demekki sepetine eklenio bitmiş olsaydı eklenmezdi üstte uyarı çıakrdı stoklarda kalmamıştr die yazardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…