- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.221
evet canım bende öyle biliyorum ama devam butonu çıkmadı bir türlü.zaten vazgeçtim
yarın vereceğim.bu arad hafta sonu veriliyormu sipariş?ben hiç vermedim daha önce......
hala giremiyorum.tem.sayfam kesinlikle açılmıyor.ilk defa başıma geldi
nasıl işdi bu ya .saat 10 oldu.benim gibi giremeyen varmı?
sen de way anasını deseydin yaaa kaydirigubbakcemile3
yok deniz anasıdelikafadulden
saat demi tükenmiş bu arada essence,ile verilen?
yahu şu adamı bide biz mi arasak delikafadulden espriler gırla gidiyo anlaşılan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
QUOTE]
:roflol:banada birgün bir müşterim "senses duş jellerini" göstererek bu şampunlar saçıma
çok iyi geldi ,tekrar sipariş vereceğim dedi.bende onlar şampuan değil duş jeli dedim
kadında "duş yeli" değil canım onlar şampuan ben hep saçıma ondan kullanıyorum demezmihihoyyyt.
ikna edene kadar byağı uğraştım:roflol:
nasl tükenr ki promosyon hediyleri böyle olmaması gerekio birde bir sayfa önce senin içn bir ekran görüntüsü yükledm cnm yüzükle ilgili sorunun vardı ya
:roflol:yahu şu adamı bide biz mi arasak delikafadulden espriler gırla gidiyo anlaşılan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
QUOTE]
:roflol:banada birgün bir müşterim "senses duş jellerini" göstererek bu şampunlar saçıma
çok iyi geldi ,tekrar sipariş vereceğim dedi.bende onlar şampuan değil duş jeli dedim
kadında "duş yeli" değil canım onlar şampuan ben hep saçıma ondan kullanıyorum demezmihihoyyyt.
:roflol: :roflol:
yine bir keresinde bayanın biri "avon kids" çocuk şampuanından istemişti.
aradn bir iki gün geçti gece saat onbuçukta kadın telefon etti.ee şampuan geldimi?
çocuğu yıkıyacağımda şimdidelikafadulden demekki kargom gecikse çocuk kokacak:roflol:
kızlaaar ben blue rush alıcaktım ama kırmızı yazıyla gözüküyo siparişimde bitmişimidir acil cevaaap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?