- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.381
evet canım ya sipariş hiç yoktu desem yeridri yani vermedim bende
hayır cnm alıcı ödemio yurtiçi kargo gönderi raporundada faturasndada alıcı ödemeli yazmıo hiçbir zaman gönderici ödemeli yazıo ama avona faturanı 7.5 tl fazla fiyatla ödüosn tek fark o cnmyani yine alıcı ödüoo canım
hani sıraylaydı ben anlamadım bu işi ilksahla benim aramda o kadar sıra farkı da yok neden faturalanmadı ki anlamadımCADIARZU
normalde hafta sonu faturalanmıo ama avon arasıra böyle yapıo demekki hafta sonu faturalndığında kafalarına göre yapıolar cnm benm temsilcilermn hepsi faturalanmış kargoya verilmiş bile ama benm kendi siparişm faturalanmamış
Ayyy ne güzel canım ya benim kızım durmadı takip numarasınıda alamadım yarın faturalanır inş. ben anlamadım ki çalışmıyorlar normalde nasıl faturalanıyor eğer siparişlerim eksiksiz gelirse hep telden veririm stok sorunu olanları valla
hayır cnm alıcı ödemio yurtiçi kargo gönderi raporundada faturasndada alıcı ödemeli yazmıo hiçbir zaman gönderici ödemeli yazıo ama avona faturanı 7.5 tl fazla fiyatla ödüosn tek fark o cnm
normalde hafta sonu faturalanmıo ama avon arasıra böyle yapıo demekki hafta sonu faturalndığında kafalarına göre yapıolar cnm benm temsilcilermn hepsi faturalanmış kargoya verilmiş bile ama benm kendi siparişm faturalanmamış
valla hepsi tam girmiş faturaya baktm da bence indirim broşürü olduğundan çok kişi sipariş girdi biraz yüklerini hafifletmek içn hafta sonuda mesaiye kaldılar yoksa pazartesi salı çok yoğun olurdu 400000e yakın siparişi 1 günde faturalamak kolilemek kolay iş değil :S
aaa şimdi ben k6 3 siparişimi girmiştim stokta olmayan ürünlerden dolayı 72 ye iadem de vardı oda düşmüş 62 ye şimdi benm kargom dün geldiii para ödemedim bu k7 de mi ödücem o zmn kargo ücreti cnmm yoksaa para ödücek olsam gelen kolinn içindeki faturada yazar mıydı??
hayır cnm senin elinde olmayan sebeplerden ve iadelerden kaynaklanan fatura ücret düşüşünün hizmet ücretini sen karşılamıosn ben hep yapıordm 75e tamamlamak içn 20 30 tllik bir parfüm giriodm hizmet ücreti ödemeym die sonra alan olmazsa birkaç gün sonra iade yapıodm bir sorun olmuo hatta 2 hafta önce bile yaptm böyle birşey 4 tane fondöten girdm alan olmadı 2 sini iki iade yapıcm bu hafta
Kızlar birsey sormak istiyorum. Benim ürünlerimi takım öncüm girdi.. Internetten simdi baktım işlendi yazıyo ne demek. Yani kargoya çıkıp çıkmadıgını nasıl anlıyorsunuz bana biraz ögretirmisinz lütfen...
Kızlar birsey sormak istiyorum. Benim ürünlerimi takım öncüm girdi.. Internetten simdi baktım işlendi yazıyo ne demek. Yani kargoya çıkıp çıkmadıgını nasıl anlıyorsunuz bana biraz ögretirmisinz lütfen...
http://www.sonmodayiz.biz/2009/11/h...an-kozmetik-deneyleri-ve-olusan-sonuclar.html
kızlar bu syfaya bi bakın lütfen mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?