- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.341
:gitme:siparişlere sıra numarası veriliyo demiştiniz ilk arayana 1 mi veriyolaro zaman ben yanmışım
cnm ne dmkkopuyorumnanaktanteşekkür ederim edacığım baktım sipariş verirken öyle bişey yok tu inş bitmemiştir de gelir daha yeni olduğumdan bilmiyorum 3. ayım bu ay kendimin 2. sipariş verişi o yüzden tam bilmiyorum sağol
yaa nerden bakıoruz bu numarayahayr öyle birşey yok bende takım öncüsüym ama öncelik gösterilmiio sıraya göre telefonla verilen siparişlerdede sıra numarası veriolar takım öncüne sor sıra numarası neymiş ben mesela burda forumdan bir arkadaşn siparişlerini girdm dün yardımcı oldm sonra sıra numarasını kendisine ilettm onunla takip edebilr
cnm ne dmkkopuyorumnanaktan
yaa nerden bakıoruz bu numaraya
arkadaşlar ben tam bilmediğim için size sormak istiyorum bu clearsin serisi varya adını doğru mu yazdım bilmiyorum ondan bi arkadaş maskeyi yesil olandan temizleyiciyi de mavi renkte olandan alsam olur mu diye soruyo kızlar acele cevap ne olur msn de beni bekliyo
kızlar kimse yok mu cevap verecek acele lütfen bi de 21 yaşa hangi nemlendirici olur
21 yaş çok fazla olmadığında kullanılabilr öyle yapmasıda iyi aslında temizleyiciyle siyah noktaları temzleyp maskeylede gözenekleri azaltınca daha mantıklı olur siyah nokta azaltımnda
kaç sıra numaran benm 34469 34563 34513 dierlerini yazmayı unutmşm :) ama avonun 400.000 küsür temsilcisi varmış
bayanlarrrrr siparşlerimz işlenmiş bazılarmzn pazartesi gelebilr: oleyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?