- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.361
siparişler faturalanmış kızlar bakın bakalm yakalamışmsnz ben hepsini yakalayabilmişm
bnm 2 fatura var ayrı ayrı biri faturalanmış onda ince katalogtakiler vardı ve suan hepsi geliooooama diğeri dha faturalanmamıl akşama oda olur..
ya benim ki daha faturalanmamış çıkmıyo sitede yarına kadar faturalansa bari
bayanlarrrrr siparşlerimz işlenmiş bazılarmzn pazartesi gelebilr: oleyy
bnmkide işlenmişşşşş.D
cari hesap özetine bak cnm
yani yine alıcı ödüoo canımya arkadaşlar avonda alıcı ödemeli die birşey yokki ben bazen tatildeyken sırf katalog gelsn die 1 tllik siparş veriorum ya da 1 numune giriorm gelio kargo getirio yani kargoya para vermiorum ama faturaya hizmet ücreti eklenio
birde telefonla sipariş verenlern %99 eminimki tam olarak gelio çünkü ne zaman verdysem tam geldi ama tabi ilk saatlerde girmek gerekio benmkiler 5te hazırdı hepsini girmiştm
yok cnm aynı..Kızlar tam anlayamadım şimdi.telden verilince indirim broşüründekiler ayrı katalogtakişer ayrımı hesaplanıyor??benim indirim broşüründen 4 rimel 1 ruj siparişim vardı.şmidi ben 7,5 liramı ödicem???
merhaba kızlaaar iyi pazarlar hepinize dün yoktum buralarda gezmelere gittik ama bugün evdeyiz biraz şifayı kapmışımda evde dinlenicem bugün siparişleriniz gelince k 8 den haberleri bize bildirin ok. opuyorumnanaktan
merhaba kızlaaar iyi pazarlar hepinize dün yoktum buralarda gezmelere gittik ama bugün evdeyiz biraz şifayı kapmışımda evde dinlenicem bugün siparişleriniz gelince k 8 den haberleri bize bildirin ok. opuyorumnanaktan
34512 benim kide faturalanmamış yaaaa(((
34512 benim kide faturalanmamış yaaaa(((
bnde anlamadımmm kaydirigubbakcemile2hani sıraylaydı ben anlamadım bu işi ilksahla benim aramda o kadar sıra farkı da yok neden faturalanmadı ki anlamadımCADIARZU
5 geliodu boshayallersmilesaat kaçtı aradığında sipariş için cnm
bilmiorm ki cnm :kedi:senin fatura no kaçtı cnm
ayy sorma bnde şaştım wallaçok şaşkınlık içersindeyim. bu ne hız yahuu faturalanmış benmkide yarın gelir herhalde olumunekankayizsmile
ablam geçmiş olsnmerhaba kızlaaar iyi pazarlar hepinize dün yoktum buralarda gezmelere gittik ama bugün evdeyiz biraz şifayı kapmışımda evde dinlenicem bugün siparişleriniz gelince k 8 den haberleri bize bildirin ok. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?