Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bnm 2 fatura var ayrı ayrı biri faturalanmış onda ince katalogtakiler vardı ve suan hepsi gelioooo ama diğeri dha faturalanmamıl akşama oda olur..

kızlar size bi sorum oluck bnm geçen aydan gecikmiş faturam vardı ödedm şimdi 64krş faiz gözüküo o bu aykine eklenicek dimi??

merhaba kızlaaar iyi pazarlar hepinize dün yoktum buralarda gezmelere gittik ama bugün evdeyiz biraz şifayı kapmışımda evde dinlenicem bugün siparişleriniz gelince k 8 den haberleri bize bildirin ok. opuyorumnanaktan

yani yine alıcı ödüoo canım
yok cnm aynı..
merhaba kızlaaar iyi pazarlar hepinize dün yoktum buralarda gezmelere gittik ama bugün evdeyiz biraz şifayı kapmışımda evde dinlenicem bugün siparişleriniz gelince k 8 den haberleri bize bildirin ok. opuyorumnanaktan

geçmiş olsunnnn canımm

geçmiş olsuna.s. ahhh ahhhh şu havalarada belli olmuyo ki bi çok serin bi çok sıcak

nasılsınız kızlar ah evimde net olsa burdan cıkmamda :)) anneme geldikçe giriyorum özlüyorum burayı valla bende yeni katalogumerak ediyorumm sipariş veremedim buayarkadastan alıcm artık

senin fatura no kaçtı cnm
bilmiorm ki cnm :kedi:
çok şaşkınlık içersindeyim. bu ne hız yahuu faturalanmış benmkide yarın gelir herhalde olumunekankayizsmile
ayy sorma bnde şaştım walla
ablam geçmiş olsn

ess abla hoşgeldnnzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…