Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar OTOMATıK ÖDEME TALıMATIYLA ödeme yapanlar banka kart kirası alıyomuş dogrumu ya 6 ayda bir yada 1 senede 30 ytl alıyomuş varmı böle bişeyy..

kızlar OTOMATİK ÖDEME TALİMATIYLA ödeme yapanlar banka kart kirası alıyomuş dogrumu ya 6 ayda bir yada 1 senede 30 ytl alıyomuş varmı böle bişeyy..

evet işlem bedeli alıyo 25 tlydi gecen sene 6 ayda 1 alıyo hesapta para olunca 25 tl cekiyo ama para yoksa cekemiyo doğal olarak ben hep son günü yatırıyorum onların cekmesine fırsat kalmadan avon cekiyo :)

kızlar OTOMATİK ÖDEME TALİMATIYLA ödeme yapanlar banka kart kirası alıyomuş dogrumu ya 6 ayda bir yada 1 senede 30 ytl alıyomuş varmı böle bişeyy..

evet var öle bişey canım 2 tane telefon su doğalgaz elektrik fln otamatik ödeme talimatı verirsen almıolar o ücreti

hele bi gelsin hepsini yazcam canım :hulya:

cnm iş bankasından alıyorlar 6 ayda 25 tl ben elektirk faturasını yatırıyorum almıyorlar akbanktan almıyorlarmış bildiği kadarıyla

cnm iş bankasından alıyorlar 6 ayda 25 tl ben elektirk faturasını yatırıyorum almıyorlar akbanktan almıyorlarmış bildiği kadarıyla

evet canım benim bi arkadaş havaleyle yatırıyo akbanktan hiç para almıyolarmış iş bankasından 2.5 ytl istemiş kadın

ya niye 30 ytl verim bunlar parayı cekmeden hesabı iptal ettirsem ben oluyo dimi hesap iptali gider her ay 2.5 veririm daha iyi 30 ytl birden ekince fazla gelir

oleyyyy faturamm kesilmişşşş hepsii geliyorrrrrrrrrrrrr stok sorunu yokk :)
rımellerde saattede indirim broşürüde eksiksiz fulll :)))

ben internet şubesini kullanıorum işbankasının paramı hesaba yatırdığımda internetten hawale yapıorum avona yani 1 saat bile para bırakmıorum hesapta hiç çekemediler daha bankaya da sordum birikiomu bunlar dedim hani borç olarak yazılıomu hayr birikmio sadece o tarihlerde hesapta para bulunuosa çekilio yoksa problem olmuo dedi
3 senedir kullanıorum hesap ve hiç çektrmedm problemde olmadı

kızlar merhaba

benimde siparişlerim faturalanmış ama size danışacaklarım var

saatlerim felan tam allaha şükür

yalnız internetten verdiğim siparişimde celebre paketim kırmızı gözüküyor bu yok mu demek ?:sinifsinif:

arkadaşımın siparişleri gelmiş panaromada hiç hediye yokmuş 300 tlye falan bir bayan parfümüymüş 450 tlye sanırım erkek parfümü ama indirimler çokmuş

kızlar bende kendi sorumun cevabını buldum

celebreleri ayrı ayrı yazmışlar yani bedelsiz gibi göstermişler
celebre paketi diye ayrı yazmışlar şimdi buldum baka baka kaydirigubbakcemile2

hediye kettle
birde hediye rimel var

birde k7 ilk sipariş paketi yazıyor ama o ne bilemedim aklinialirimsmile

geçen ay şu üçlü yüzükten bana göndermemişlerdi sonra gönderilecek yazıyordu bu siparişe eklemişler demekki stoğa girince hemen gönderiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…