- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.521
benm kargom bugün glckti gelmedi hala akşam üstü gelir herhalde
kızlar OTOMATİK ÖDEME TALİMATIYLA ödeme yapanlar banka kart kirası alıyomuş dogrumu ya 6 ayda bir yada 1 senede 30 ytl alıyomuş varmı böle bişeyy..
kızlar OTOMATİK ÖDEME TALİMATIYLA ödeme yapanlar banka kart kirası alıyomuş dogrumu ya 6 ayda bir yada 1 senede 30 ytl alıyomuş varmı böle bişeyy..
cnm iş bankasından alıyorlar 6 ayda 25 tl ben elektirk faturasını yatırıyorum almıyorlar akbanktan almıyorlarmış bildiği kadarıyla
cnm iş bankasından alıyorlar 6 ayda 25 tl ben elektirk faturasını yatırıyorum almıyorlar akbanktan almıyorlarmış bildiği kadarıyla
evet canım benim bi arkadaş havaleyle yatırıyo akbanktan hiç para almıyolarmış iş bankasından 2.5 ytl istemiş kadın
ya niye 30 ytl verim bunlar parayı cekmeden hesabı iptal ettirsem ben oluyo dimi hesap iptali gider her ay 2.5 veririm daha iyi 30 ytl birden ekince fazla gelir
kızlar merhaba
benimde siparişlerim faturalanmış ama size danışacaklarım var
saatlerim felan tam allaha şükür
yalnız internetten verdiğim siparişimde celebre paketim kırmızı gözüküyor bu yok mu demek ?:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?