Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kundera:k7 paketi demek bi tane k8 ve panaromayı kastedio cnm..

hımm tamam canım teşekkür ederim çok sağol bilmiyorum ki işte, öğrencez yavaş yavaş...

fatura işlenmiş ama kargoya verilmemiş herhalde daha sadece faturalanmış gözüküyor

50 tl daha siparişim olsa çay setini de alıyorummm sempatiksalakcinni

cnmm ne dmk bizde hep burada öğrendk opuyorumnanaktan
kargo 45 tl'ye düştü cnm verirsn sipariş inşallah gelr:)

arkadaşlar benim tlfdan verilen siparişler faturalanmış 2 tane blue rush yazmıştım gelicekler,rimel stokta yok,çanta,küpe ve dudak balmı siparişi vermiştim onlar da geliyor,ve geçen aydan gelmeyen 2 tane saç bakım spreyi ve yüzük vardı onları da gönderiyorlar bu siparişlerlee ama anca bugün faturalandı,kimbilir nezamana gelir... ama internetten verilen siparişler işlendiği halde cari hesapta görünmüyor,bu arada şükür takım öncüm katalog girmeyi unutmamış..

siparişlerim geldi kızlar...

evvet işte beklediğimiz olay gerçekleşti 45 e düşmüş kargo limiti..
yani 45 liralık sipariş girmemiz yeterli olacak kargo parasını vermemek için..
bu çok güzel..

yeni katalogtaki bilgileri size artık bir şekilde ulaştırırım belki de tek tek yazarım yada resimli ataraım buraya bilemiyorum :))))

cari hesapta gözükmüosa faturalanmamıştır ki:s işlenmesi başka faturalanması başka..

heyy huriş abla bi ara derken hmn yaz hmn hmn çatladık yaniiiieyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…