Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet bende ilk gün vermiştim eger geldiyse çıkıp alıcam bi sokak var zaten aramızda.

evet bende ilk gün vermiştim eger geldiyse çıkıp alıcam bi sokak var zaten aramızda.

Canım gelse getirirlerdi ama herhalde yaaa herhalde avonda salaklık yine madem göndermicen nie kargoya çıktı gösteriyon dimi sabahtan beri bekliyorummmmm sinir oldum valla dışarı çıkıcam hapis oldum evde bekliyom

walla bende çok sinir oldum hiç derdim yokmuş gibi bide bununla uğraşıyorum ya yok yere sinirleniyorum.. tel.de aramıyo zaten niyeyse onuda anlamadım ..

cnm kargonun numarası yazar ordan al ara sor geldiyse gidip alırsan büyük ihtimalle gelmemiştir avondan msj gelmişse

kızlar yaa sanırım çoğunuzun kargosu gecikmeli gelicekmiş,ne diyim kızlar ya canınızı sıkmayın demeyi düşünmüyorum,çünkü insan ister istemez stres yapıyo.inşallah bir an önce gelir siparişleriniz.. benim kettle yok.faturayı da kontrol edemedim,saat hoş ama çok aman aman değil gerçekten.. abime verdim o açtı saatin paketini,beğendik yaa.güle güle kullansın abim. bu arada kızlar avonu email yağmuruna tutun.. kargosunu geç gönderecek olan temsilcilere hediye versin.yazık o kadar beklediler heyecanla yaa avon abarttı iyice..

bu arada siparişleri poşetle poşetle bitmedi.daha kataloğun kapağına bile bakamadım.off. yoruldum,zaten hevesim de kaçtı nedense.. kettle bekliyoduk yooookkkkk..

cnm kargonun numarası yazar ordan al ara sor geldiyse gidip alırsan büyük ihtimalle gelmemiştir avondan msj gelmişse

canım aldım no yu aradım ama aranmıyo görüşme bitti diyo hemen :S

bencede ya yok yere sitres oluyo herkezz mail atsın ben atıcam şimdi iyi hatırlattın canm ya

kızlar ben kettle kazandım aslında tam 305 tl lik siparişim var daha önceden stokta olmayıp şimdi gelen ürünler hariç.. ama avon ne hikmetse kettle kazanamadığımı yani kazanmak için 6 liralık daha sipariş girmem gerektiğini yazmış ve ben çıldırmak üzereyim.tlf da çağrılık kontör bile yok yaaa. napıcam şimdi bilemiyorum.ev tlfu sıfıra kapalı zaten offff offffff yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…