- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.861
tatlım teslimat bölümünden senin kendi bölgene ait yurtiçi kargonun hangi şube ise orada şb.yazıyorya ona tıkla tel nosu çıkıyo herkesin ki farklı
saol cnm öyle yaptım ama aranmıyo ki hemen arama bitti diyo ..
evet kızlar kargonuz 2 gün gecikmeli gelir
Aaa nie öle oluyo ki acaba no mu yanlış
yok canım kaç kere baktım yanlış mı yazdım die ama yok .. neyse biraz sonra yine arıcam ..
Canım ya kargoya gelmiş midir onu öğrenemedim kargoya geldiyse ben gidip alcam çünkü kargoya çıkış görünüyo ilk gün verdik siparişi bu ne böle yaa
banada sabah 9:20 de mesaj geldi ama hala kargo yok etrafta boshayallersmile
evet bende ilk gün vermiştim eger geldiyse çıkıp alıcam bi sokak var zaten aramızda.
Canım gelse getirirlerdi ama herhalde yaaa herhalde avonda salaklık yine madem göndermicen nie kargoya çıktı gösteriyon dimi sabahtan beri bekliyorummmmm sinir oldum valla dışarı çıkıcam hapis oldum evde bekliyom
Neyse kızlar benim çıkmam lazımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aaa nie öle oluyo ki acaba no mu yanlış
Canım ya kargoya gelmiş midir onu öğrenemedim kargoya geldiyse ben gidip alcam çünkü kargoya çıkış görünüyo ilk gün verdik siparişi bu ne böle yaa
cnm kargonun numarası yazar ordan al ara sor geldiyse gidip alırsan büyük ihtimalle gelmemiştir avondan msj gelmişse
kızlar yaa sanırım çoğunuzun kargosu gecikmeli gelicekmiş,ne diyim kızlar ya canınızı sıkmayın demeyi düşünmüyorum,çünkü insan ister istemez stres yapıyo.inşallah bir an önce gelir siparişleriniz.. benim kettle yok.faturayı da kontrol edemedim,saat hoş ama çok aman aman değil gerçekten.. abime verdim o açtı saatin paketini,beğendik yaa.güle güle kullansın abim. bu arada kızlar avonu email yağmuruna tutun.. kargosunu geç gönderecek olan temsilcilere hediye versin.yazık o kadar beklediler heyecanla yaa avon abarttı iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?