- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.881
kızlar ben kettle kazandım aslında tam 305 tl lik siparişim var daha önceden stokta olmayıp şimdi gelen ürünler hariç.. ama avon ne hikmetse kettle kazanamadığımı yani kazanmak için 6 liralık daha sipariş girmem gerektiğini yazmış ve ben çıldırmak üzereyim.tlf da çağrılık kontör bile yok yaaa. napıcam şimdi bilemiyorum.ev tlfu sıfıra kapalı zaten offff offffff yaaaa
Tatlım merhaba.. Benim arkadaşım aldı ondan daha önce de söylemiştim çok güzel diye.. boshayallersmile Gayet memnun, bundan sonra hep bundan alıcam dedi.. a.s
kızlaaar kargom geldi..bndede eksik var ya faturada yazılı olduu halde eksik gelmiş ne oluo bu ay avonaaa....
benimde kargom geldi.yeni kataloğu ben beğenmedim kızlar.umarım satışlar iyi olur..bende 300 e tamamlamaya uğraşıcaktım kettle için ama ilkşah başka bişeyde gönderebilirler dedi ya canım sıkıldı :umursamaz:
sizde oldu mu bilmiorum ama biz çevremdekilerle çok denk geldik son günlere doğru stoklarda kalmayınca ya aynı türde ürünün farklı modeli ve farklı markasını ya da başka birşey gönderiorlar cnm zaten panaromada yazıo hediyelern altında stoklarn tükenmesi durumunda avonun farklı ürün gönderme hakkı vardr falan die
ama şöyle bir örnekte vereyim ütü hediyesi vardı bir ara normal ütüydü stoklar kalmamıştı şok buharlı yeni bir model göndermişlerdi arkadşıma
ilksahcım o zaman hepimize çay makinesi gelecek
ne eksikk cnm hedğiyelerin mi??
yaa bende katologdaki terlik ve kıyafet var ya kahverengi ondan aldım ama mesela terlik 9700 geliş fiyatı7275 olması lazım ama faturaya 8450 yazmışlar neden acaba niye böyle oldu
banada sabah 9:20 de mesaj geldi ama hala kargo yok etrafta boshayallersmile
aksesuarların geliş fiyatı farklı oluo cnm dikkat etmemişsn hiç sanırım katalog fiyatından %15 çıkar ortaya geliş fiyatı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?