Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Gamzecim önceden stokta olmayıp şimdi gönderdiklerini saymıyor avon ne yazık ki.:mymeka: Faturada bu ay gözükse de onlar hediyeyi göndermiyorlar. klava:

Tatlım merhaba.. Benim arkadaşım aldı ondan daha önce de söylemiştim çok güzel diye.. boshayallersmile Gayet memnun, bundan sonra hep bundan alıcam dedi.. a.s

teşkkürler canım cevabın için sabah erkenden sipariş verdim yazdım magix in natural beige olanından inaşallah beğenir yeğenim öptüm canımopuyorumnanaktan

kızlar bu kampanya avonda aşırı yoğunluk varmış kettller bir süre sonra yetmeyip başka birşey bile gönderebilrler çok fazla temsilcilik alıorlar merkezdeki personellerinide arttırsalar keşke gittikçe yoğunluklar artıo mağdur oluoruz

kızlar ya avon bazen böyle yapıyo gerçekten sinirlendiriyo bizleri.. fazla takmamak lazım bende bu ay hiç içimden gelmeyerek sattım zaten.. kızlar bozmayın moralinizi =) benmde işlenmiş faturam bugün sipariş vermiştim bakalm ne zaman gelecek??

benimde kargom geldi.yeni kataloğu ben beğenmedim kızlar.umarım satışlar iyi olur..bende 300 e tamamlamaya uğraşıcaktım kettle için ama ilkşah başka bişeyde gönderebilirler dedi ya canım sıkıldı :umursamaz:

sizde oldu mu bilmiorum ama biz çevremdekilerle çok denk geldik son günlere doğru stoklarda kalmayınca ya aynı türde ürünün farklı modeli ve farklı markasını ya da başka birşey gönderiorlar cnm zaten panaromada yazıo hediyelern altında stoklarn tükenmesi durumunda avonun farklı ürün gönderme hakkı vardr falan die

ama şöyle bir örnekte vereyim ütü hediyesi vardı bir ara normal ütüydü stoklar kalmamıştı şok buharlı yeni bir model göndermişlerdi arkadşıma

ilksahcım o zaman hepimize çay makinesi gelecek

kızlar yanılmıyorsan allame arkadaşımız dı galiba onada yeni yıl kam.

daki arçelik çaycı kaç ay sonra gelmişti.ama aynı hediye olması lazımdı.

öyle hatırlıyorum çaycım geldi yazmışltı.bu arada allame,tul neredeler:1no2:

yaa bende katologdaki terlik ve kıyafet var ya kahverengi ondan aldım ama mesela terlik 9700 geliş fiyatı7275 olması lazım ama faturaya 8450 yazmışlar neden acaba niye böyle oldu

yaa bende katologdaki terlik ve kıyafet var ya kahverengi ondan aldım ama mesela terlik 9700 geliş fiyatı7275 olması lazım ama faturaya 8450 yazmışlar neden acaba niye böyle oldu

aksesuarların geliş fiyatı farklı oluo cnm dikkat etmemişsn hiç sanırım katalog fiyatından %15 çıkar ortaya geliş fiyatı çıkar

benimde dün geldi kolim, kettle yok daha sonra gelecekmiş. koliye hiç poşet koymamışlar. birde öyle bir doldurmuşlar ki 2 koli yapmamak için hepsi birbirine girmiş. kapakları açılmış bir kaçının sinir oldum..

merhaba hepinize ben de yeni katıldım aranıza. 6 ay kadar oldu temsilciliğe başlayalı. bugün kolim geldi. pike kettle seyahat çantası temsilci çantası hepsi bi arada geldi hihoyyyt

biçoğunuz benden daha büyük ve tecrübelisiniz heralde. akıl danışmak istedim.
ürün isteyip sonra vazgeçen yada alıp da parasını vermeyen çok oluyo (öğrenci milleti)
e bazen bende hediye limitini doldurmak için bişeyler alıyorum indirimli diye. şimdi elimde çok fazla ürün var ve ödemem gereken paranın yarısından daha az elimdeki para. öğrenciyim de açıkçası umutsuzluğa kapıldım. elimdeki ürünleri nasıl satabilirm fikri olan var mı? ben aklıma gelenleri yazayım.

parfümlerden
Treselle
Soft Musk
Ice Shares (yeşil)
deodorantlardan
Soft Musk
Outspoken by Fergie
Dreamy Chic
clearskin serisinden
siyah nokta temizleyici jel (2adet)
siyah nokta temizleyici tonik (2adet)

sonra makyaj temizleyici, salatalık özlü el kremi, topuk yumuşatıcı krem, senses roll on (lagoon) bademli şampuan, vücut pudrası, göz kalemi (color trend-yeşil-siyah-mavi), perfect wear mascara, hata düzeltici mascara,açılıp kapanabilen saç fırçası...

offf çok fazla senağlama
ne önerirsiniz?hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…